Verme kendisi bulsun
tamam canım benımTamam MeleğimÇok güzel olur Seninde maharetlerini görelim
İnşaallah alır ve tarifini bizimle paylaşırsın
Sen arkama saklan birşey yapamazbence de kendisi bulsun
Edit:birazdan ağzıma edecek biliyorum beni koru nevoş
bence de kendisi bulsun
Edit:birazdan ağzıma edecek biliyorum beni koru nevoş
ver bacım vernormal sütle yapılan tarifi buldum versem mikine
oyy kıyamam birazdan iş çıkışı malzemeleri almaya gidecem eve gidince malzemelerle beraber atarım sana pinkocanımYa nasıl kendisi bulsun? Sen söylemesen aklıma gelmezdi yapmak
Satıyor musun beni?
pinsk kadar olsam keşke ahh nerddeeeeeŞımartıyorsun Sayın Görümcem
Görümce değil miyim hemseverim hem yerin dibine sokarımTabi 1 tane iyi birşey söyledin ya, hemen yerin dibine de sokman lazım
Orası şans,kısmet işitamam canım benım
şimdi diyelim şeftali keki yapacam
onu başka birisi yaparsa yaaa
onu nasıl ayarlıosunuz
oyy kıyamam birazdan iş çıkışı malzemeleri almaya gidecem eve gidince malzemelerle beraber atarım sana pinkocanım
Estağfurullah, benden güzel yaparsın eminim kipinsk kadar olsam keşke ahh nerddeeeee
tamam canımmmm o zaman zaten benım keki başka yapan olmazOrası şans,kısmet işi
Aynı gün yapılmadığı sürece pişti olmazsınızBölümü takip edince kimler neler yapıyor öğrenebilirsiniz
CANIM benım çok saol kek yemeyi sevdiğim için çok fazla çeşit yapıyorum severekCanım benim ya Kremanın da resmini çek hayrına
Estağfurullah, benden güzel yaparsın eminim ki
Sok tabi Nevoş Hanım, boynumuz kıldan inceGörümce değil miyim hemseverim hem yerin dibine sokarım
Genelde pastaya ağırlık verirler diye düşünüyorum, erkenden yaparsan pişti olma ihtimalin de azalırCANIM benım çok saol kek yemeyi sevdiğim için çok fazla çeşit yapıyorum severek
katılmayı cok istiyorum bakalımmm :)
Çok merak ettim bakalım ne yapacaksıntamam canımmmm o zaman zaten benım keki başka yapan olmaz
Aferin sana hep böyle ol yoksa kardeşime söylerimSok tabi Nevoş Hanım, boynumuz kıldan ince
Ya zaten arada söyleniyorum, ciddi ciddi laf söyletmiyor sizeAferin sana hep böyle ol yoksa kardeşime söylerim
Tabi oda biliyor kim haklıYa zaten arada söyleniyorum, ciddi ciddi laf söyletmiyor size
görümceler öyle işteeTabi 1 tane iyi birşey söyledin ya, hemen yerin dibine de sokman lazım
Ona göre kafadan Malatya'lı haklıTabi oda biliyor kim haklı