Öyle olsa hemen çıkar ortaya canımAynen katiliyorum bende vardim bu taniya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle olsa hemen çıkar ortaya canımAynen katiliyorum bende vardim bu taniya
anaaam meraktan çatlarım ben şimdi ben değilim orası kesin deBu mesajınız bana tariflerde bir tuhaflık varmış gibi hissettirdi nedense. Sanki birimiz baska bir yerden resimli tarif alıp kendi tarifimizmiş gibi paylasmışızda sizde farketmişsiniz gibi Böyle birşey olduğunu sandığımdan değil ama bir önceki mesajla bunu birleştirince böyle hissettim ne yalan söyleyeyim.
Belkide öyle degildir ben öyle sandım mesaji görünce,öncesinde de ben bilmiyormuyum gibi birsey yazmis ondan tuhafsadım (ne demekse)anaaam meraktan çatlarım ben şimdi ben değilim orası kesin de
Bu mesajınız bana tariflerde bir tuhaflık varmış gibi hissettirdi nedense. Sanki birimiz baska bir yerden resimli tarif alıp kendi tarifimizmiş gibi paylasmışızda sizde farketmişsiniz gibi Böyle birşey olduğunu sandığımdan değil ama bir önceki mesajla bunu birleştirince böyle hissettim ne yalan söyleyeyim.
Nasıl senaryo yazıyorsunuz yaAynen katiliyorum bende vardim bu taniya
katılana ünlem koymuş bir deBelkide öyle degildir ben öyle sandım mesaji görünce,öncesinde de ben bilmiyormuyum gibi birsey yazmis ondan tuhafsadım (ne demekse)
olay sence nasıl olmuş olabilir galip dervişNasıl senaryo yazıyorsunuz ya
Hiç başarılı değilsiniz
katılana ünlem koymuş bir de
Şimdi şöyle oluyorolay sence nasıl olmuş olabilir galip derviş
Sen hariç diğerlerinin hepsi başka yerden alıntı sana kurulmuş bir komploolay sence nasıl olmuş olabilir galip derviş
Pinko benim bilmediğim ne biliyorsunŞimdi şöyle oluyor
Söylememi bekliyorsun biliyorum ama söylemem, herkes kendisi bulsun
Ne yazalım canım. Bak şimdi ilk mesaj 'ben bilmiyormuyum sanıyorsunuz'gibi bişey,ikincisi 'katilan''ın yaninda ünlem görünce ampul yandı bende oradan cimcimegfb de kime kızdınız diye şeyedince olaylar geliştiNasıl senaryo yazıyorsunuz ya
Hiç başarılı değilsiniz
aha biliyordum zaten en birinci ben oldum herkes diskalifiye oldu şampiyon birincisi oldumSen hariç diğerlerinin hepsi başka yerden alıntı sana kurulmuş bir komplo
birinci ben olmuşum işte onu diyorlarmışŞimdi şöyle oluyor
Söylememi bekliyorsun biliyorum ama söylemem, herkes kendisi bulsun
Tebrik ediyorumaha biliyordum zaten en birinci ben oldum herkes diskalifiye oldu şampiyon birincisi oldum
Ama Nevoum ben burda tamamen kendi imkanlarımla şifreyi çözmüşüm, söylersem hazıra konarsınızPinko benim bilmediğim ne biliyorsun
Yok ya bence onu kast etmediNe yazalım canım. Bak şimdi ilk mesaj 'ben bilmiyormuyum sanıyorsunuz'gibi bişey,ikincisi 'katilan''ın yaninda ünlem görünce ampul yandı bende oradan cimcimegfb de kime kızdınız diye şeyedince olaylar gelişti
şimdi kazen gelecek ne diyorsunuz la siz bir noktalamadan neler üretmişsiniz diyecekNe yazalım canım. Bak şimdi ilk mesaj 'ben bilmiyormuyum sanıyorsunuz'gibi bişey,ikincisi 'katilan''ın yaninda ünlem görünce ampul yandı bende oradan cimcimegfb de kime kızdınız diye şeyedince olaylar gelişti
Aaa tebrik ederimbirinci ben olmuşum işte onu diyorlarmış
Kazen kendisi yazmış sadece kontrol ediyorum var mı yok mu birşey diyeAğız arıyor atlamayın hemenNe yazalım canım. Bak şimdi ilk mesaj 'ben bilmiyormuyum sanıyorsunuz'gibi bişey,ikincisi 'katilan''ın yaninda ünlem görünce ampul yandı bende oradan cimcimegfb de kime kızdınız diye şeyedince olaylar gelişti
Şıfreli mesajlar,bişeyler bilemedim ben,hiç şifre çözememAma Nevoum ben burda tamamen kendi imkanlarımla şifreyi çözmüşüm, söylersem hazıra konarsınız
Yok ya bence onu kast etmedi
Ama ünlem aslinda bunu yaziyorum ama demek istediğim bu değil anlamında oluyor ondan şeyettim ben K Kazen gelsede aydınlansak o haldeşimdi kazen gelecek ne diyorsunuz la siz bir noktalamadan neler üretmişsiniz diyecek
Tebrik ediyorum
teşekkürler Türkiye beni sizler var ettiniz nevreste hediyeye gerek yok profilime madalya olsun kafi sizleri seviyorum bir sonraki yarışmada jüri üyesi olacağım duyumunu aldımAaa tebrik ederim