Poğaçalar Poğaçalar

En Beğendiğiniz Poğaça Hangisi?

• Ankete Katılan
    263
  • Anket Kapalı .
Bu mesajınız bana tariflerde bir tuhaflık varmış gibi hissettirdi nedense. Sanki birimiz baska bir yerden resimli tarif alıp kendi tarifimizmiş gibi paylasmışızda sizde farketmişsiniz gibio_O Böyle birşey olduğunu sandığımdan değil ama bir önceki mesajla bunu birleştirince böyle hissettim ne yalan söyleyeyim.
anaaam meraktan çatlarım ben şimdi ben değilim orası kesin de:KK70:

Bu mesajınız bana tariflerde bir tuhaflık varmış gibi hissettirdi nedense. Sanki birimiz baska bir yerden resimli tarif alıp kendi tarifimizmiş gibi paylasmışızda sizde farketmişsiniz gibio_O Böyle birşey olduğunu sandığımdan değil ama bir önceki mesajla bunu birleştirince böyle hissettim ne yalan söyleyeyim.

Aynen katiliyorum bende vardim bu taniya :KK12:
Nasıl senaryo yazıyorsunuz ya:KK70::KK70:
Hiç başarılı değilsiniz:KK30:

Nasıl senaryo yazıyorsunuz ya:KK70::KK70:
Hiç başarılı değilsiniz:KK30:
Ne yazalım canım. Bak şimdi ilk mesaj 'ben bilmiyormuyum sanıyorsunuz'gibi bişey,ikincisi 'katilan''ın yaninda ünlem görünce ampul yandı bende oradan cimcimegfb cimcimegfb de kime kızdınız diye şeyedince olaylar gelişti:KK70:

Pinko benim bilmediğim ne biliyorsun:KK70::KK70::KK70:
Ama Nevoum ben burda tamamen kendi imkanlarımla şifreyi çözmüşüm, söylersem hazıra konarsınız:KK12::KK70::KK70:

Ne yazalım canım. Bak şimdi ilk mesaj 'ben bilmiyormuyum sanıyorsunuz'gibi bişey,ikincisi 'katilan''ın yaninda ünlem görünce ampul yandı bende oradan cimcimegfb cimcimegfb de kime kızdınız diye şeyedince olaylar gelişti:KK70:
:KK70::KK70::KK70: Yok ya bence onu kast etmedi:rolleyes::rolleyes:

şimdi kazen gelecek ne diyorsunuz la siz bir noktalamadan neler üretmişsiniz diyecek:KK70:

Kazen kendisi yazmış sadece kontrol ediyorum var mı yok mu birşey diye:KK70:Ağız arıyor atlamayın hemen:KK17::KK17::KK70:

Ama Nevoum ben burda tamamen kendi imkanlarımla şifreyi çözmüşüm, söylersem hazıra konarsınız:KK12::KK70::KK70:

:KK70::KK70::KK70: Yok ya bence onu kast etmedi:rolleyes::rolleyes:
Şıfreli mesajlar,bişeyler bilemedim ben,hiç şifre çözemem:63:
şimdi kazen gelecek ne diyorsunuz la siz bir noktalamadan neler üretmişsiniz diyecek:KK70:
Ama ünlem aslinda bunu yaziyorum ama demek istediğim bu değil anlamında oluyor ondan şeyettim ben:KK51: K Kazen gelsede aydınlansak o halde:KK58:

X