Poğaçalar Poğaçalar

En Beğendiğiniz Poğaça Hangisi?

• Ankete Katılan
    263
  • Anket Kapalı .
Sağol canım.:KK68:Evet kesinlikle biliyorlar.:KK53:
Yağlı,salçalı,acı,sarmısaklı:KK45:
Eşim ben yokken bamya almış ve kurutmuş:KK48:Hiç yapmadım :KK51:Arkadaşları alıyormuş onlara uymuş:KK48:Kendi sevmediği için yapmıyordum:KK51:
Sen bilirsin sonra senden püf noktaları ile tarif almak isterimo_O

Yağlı,salçalı,acı,sarmısaklı:KK45:
Eşim ben yokken bamya almış ve kurutmuş:KK48:Hiç yapmadım :KK51:Arkadaşları alıyormuş onlara uymuş:KK48:Kendi sevmediği için yapmıyordum:KK51:
Sen bilirsin sonra senden püf noktaları ile tarif almak isterimo_O
Aynen öyleydi tarif.:KK53:

Arkadaşları bamyayı sevdirdi o zaman:)Biz hiç kuru bamya yapmayız canım.Tazesini yaparız.:KK22:

Farklımı olur tarif:oops:Sende bilirsin denenmiş tarifler daha iyi oluyor:KK39:Neyse bulurum elbet tarifini:KK48:
Bilmiyorum ki canım.Çok da farklı olmaz herhalde.Kurusundan çorba yapıyorlar bildiğim.Bizimkinin tarifini yarın yazarım sana.Şimdi çıkmam lazım.İyi geceler.:KK37:

Yoksa poğaça yapmayı bilmiyor musunuz:KK45: Mavi Terlik Mavi Terlik bilmiyor dedio_O:-)
Nevrooooş seni dee yerim:))) geldiğim en güzel gaz olucak bu:KK53:

O değil de mesela börek yapsak pişirmeden buzluğa atıp günü gelince pişirsek sorun olur mu? Pişen börek mikrodalgada ısıtılıp yeniyo ama ben öyle sevmiyorum:/ dediğim gibi yapsam olur mu:110: nevroş bilir dedim:kk77:

Nevrooooş seni dee yerim:))) geldiğim en güzel gaz olucak bu:KK53:

O değil de mesela börek yapsak pişirmeden buzluğa atıp günü gelince pişirsek sorun olur mu? Pişen börek mikrodalgada ısıtılıp yeniyo ama ben öyle sevmiyorum:/ dediğim gibi yapsam olur mu:110: nevroş bilir dedim:kk77:

Oluyor canım:KK66:
Hatta benim böyle bir konum var:KK66:

Hazır yufka ile börek nasıl yapılır?:KK56:

Şimdi söyle bakalım sen bize poğaça yapacak mısın:KK45:

Birileri beni gaza getirmeye mi çalışıyo acep :cool: :KK60:

Şu rakiplere bakar mısın Nevreste Nevreste
Bi dahaki sefere cimcimegfb cimcimegfb katılmazsa katılırım:63: güneşli bişeyler yapmış
Sonra B BayanHicKimse ninkini de kıskanıyorum
Bi şekiller bi bişeyler
Hepsi hepsi öyle...:110::110:
Haklısın canım rakipler çok iddialı:eek:Merak etme biz mavi terlik korkup kaçtı :KK30:demeyeceğiz :KK45::rolleyes:

X