Canım helçinim gönlün nereyi istiyorsa ona ver kuzucum oy vermesi çok zor biliyorum insan kararsız kalıyor :)
Bakmadım ama verdiysen de teşekkür ederim
Aranızda olucam sanırım bundan sonra sevdim bu telaşı
Saksi_Degilim_Ben
ve gurtmingotam
kızlar ya utandım vallahi
İkinizin de tarifi olduğu halde oyunuzu bana vermişsiniz, öpüyorum ikinizi de, çok çok teşekkür ederim
Gece Adıyaman'da deprem oldu. Urfa'da hissedildi. Yatağım dan bitene kadar kalkamadim, cok sallandı. Avize sesleri, Allah ne büyük, biz uykudayken alemi yerinden oynatiyor. Çok korktum. Allah tekrar yasatmasin. Çevre illerde olup var mı hisseden ?
Saksi_Degilim_Ben
ve gurtmingotam
kızlar ya utandım vallahi
İkinizin de tarifi olduğu halde oyunuzu bana vermişsiniz, öpüyorum ikinizi de, çok çok teşekkür ederim
Çok çok kararsız kaldım ama oyum tavuklu poğaçaya gitti leylmira
ellerine sağlık canım. @tuzsuz_ruh eğer 2.oyum olsaydı o da senindi canım.senin de ellerine sağlık.
3. Favorimde közlenmiş patlıcanlı poğaça idi. H E
ellerine sağlık canım.
Defterime 3 yeni tarif kattığınız için çok teşekkür ederim kızlar
Zorla 3 e indirdim eleye eleye en sonunda .Hepsi birbirinden süper gözüküyor.Sidelyayı hep favorilerim arasında olup hep elediğimi ,oy vermediğimi farkettim ,pastası,böreği ,triliçesi geçen yarışmada favorilerim arasındaydı ama hep son anda elemişim.Bu sefer bari elemeyeyim deyip Ona verdim oyumu @Sidelya95 eline sağlık canım, kırmızı örtü sermişsin HE gibi ,bakalım kırmızıda keramet var mıymış göreceğiz