Çok çok kararsız kaldım ama oyum tavuklu poğaçaya gitti leylmira
ellerine sağlık canım. @tuzsuz_ruh eğer 2.oyum olsaydı o da senindi canım.senin de ellerine sağlık.
3. Favorimde közlenmiş patlıcanlı poğaça idi. H E
ellerine sağlık canım.
Defterime 3 yeni tarif kattığınız için çok teşekkür ederim kızlar
Herkesin eline emegine saglık,
Bütün pogcaların ortalama malzeme ve tatları aynıdır gibi geldi,
Oyumu sevimli sandvic pogcaya verdim,
Görüntü olarak Degişik ve sevimliler gercekten.
Gece Adıyaman'da deprem oldu. Urfa'da hissedildi. Yatağım dan bitene kadar kalkamadim, cok sallandı. Avize sesleri, Allah ne büyük, biz uykudayken alemi yerinden oynatiyor. Çok korktum. Allah tekrar yasatmasin. Çevre illerde olup var mı hisseden ?
Gece Adıyaman'da deprem oldu. Urfa'da hissedildi. Yatağım dan bitene kadar kalkamadim, cok sallandı. Avize sesleri, Allah ne büyük, biz uykudayken alemi yerinden oynatiyor. Çok korktum. Allah tekrar yasatmasin. Çevre illerde olup var mı hisseden ?
Çok çok kararsız kaldım ama oyum tavuklu poğaçaya gitti leylmira
ellerine sağlık canım. @tuzsuz_ruh eğer 2.oyum olsaydı o da senindi canım.senin de ellerine sağlık.
3. Favorimde közlenmiş patlıcanlı poğaça idi. H E
ellerine sağlık canım.
Defterime 3 yeni tarif kattığınız için çok teşekkür ederim kızlar
Saksi_Degilim_Ben
ve gurtmingotam
kızlar ya utandım vallahi
İkinizin de tarifi olduğu halde oyunuzu bana vermişsiniz, öpüyorum ikinizi de, çok çok teşekkür ederim