- 29 Ekim 2012
- 22.784
- 58.035
- 798
- 36
He aferin sen nevosa diyeceksin bana değil burda en küçük benimAllah razi olsun Habibtecigim
Artik abla demem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He aferin sen nevosa diyeceksin bana değil burda en küçük benimAllah razi olsun Habibtecigim
Artik abla demem
Ne yapayım, muhabbet arasına dalmayı beceremiyorum.yasminsay anca begen
Hayirlisi olsun herkes icin oyummmm Mayali Yumusacik pogacaya her gordugumde acikiyorum Selenofil ellerine saglik kardisim :)
Yok o abla demek icin biraz buyuk teyze oHe aferin sen nevosa diyeceksin bana değil burda en küçük benim
Dalacaksin yoksa ezilirsinNe yapayım, muhabbet arasına dalmayı beceremiyorum.
Bravo bravo teyze evet geçen bir üyeye bizim.takımın ablasına teyze dedi ayni yaştalar bir güldüm bir güldümYok o abla demek icin biraz buyuk teyze o
Nerden bilsin yazik kadincazBravo bravo teyze evet geçen bir üyeye bizim.takımın ablasına teyze dedi ayni yaştalar bir güldüm bir güldüm
Bizim grubun en yaşlısı kendisi nevos herkese abla teyze diyor ne diyecez he diyoruz kendisineNerden bilsin yazik kadincaz
Cok yogun aynaya bakip kirisk gormeye vakti yok teyzemin ona 50 yas gununde 50+ anti agening krem yolluycam ne kaldi surda 50yeBizim grubun en yaşlısı kendisi nevos herkese abla teyze diyor ne diyecez he diyoruz kendisine
Bundan sonra oyları seninle birlikte verelimKkya üyelik tarihi
Küçülde cebime girNe ablası 18 yaşındayım ben
Hadi o mesajımı göster ben de güleceğimAramızda 9 yaş var ben adı ile hitap ettimBravo bravo teyze evet geçen bir üyeye bizim.takımın ablasına teyze dedi ayni yaştalar bir güldüm bir güldüm
Bizim grubun en yaşlısı kendisi nevos herkese abla teyze diyor ne diyecez he diyoruz kendisine
leylmira sen yapma bari Hadi habibte beni hiçççççç görmedi ya sen öyle misinCok yogun aynaya bakip kirisk gormeye vakti yok teyzemin ona 50 yas gununde 50+ anti agening krem yolluycam ne kaldi surda 50ye
Ben değil ama sen horluyorsun bu saatte uyunur mu gece daha yeni başlıyor habibteeeeeMune teyze horluyordur ya da şimdi damlar buraya cımbızi kirilasica
Hepimize başarılarHanımlar oylama başlamıştırHepinize bol şans diliyorum
@Sidelya95
leylmira
yasminsay
H E
@Saksi_Degilim_Ben
@Shoryuken
@hippoglisemi
@chiLL
@MAL KABUL
@_Bayankus_
@Ytmz