• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi''hangisidir?

• Ankete Katılan
    654
  • Anket Kapalı .
Çok çok kararsız kaldım ama oyum tavuklu poğaçaya gitti :kk77: leylmira leylmira ellerine sağlık canım.
@tuzsuz_ruh eğer 2.oyum olsaydı o da senindi canım.senin de ellerine sağlık.
3. Favorimde közlenmiş patlıcanlı poğaça idi. H E H E ellerine sağlık canım.
Defterime 3 yeni tarif kattığınız için çok teşekkür ederim kızlar :KK68:
Elalis cok tesekkur ederimm :15: bende senin tarifini deneyecegim bugun insallah :77:

leylmira leylmira sen yapma bari:63: Hadi habibte beni hiçççççç görmedi :dondurma:ya sen öyle misin:KK45:
Gordumm evetttt Nevrestecigimi :KK15:
Gecenlerde bir tanidiklarimiz Antebe geldi onlara dedimki gezerken Nevresteee Nevrestee diyin belki karsilasirsiniz :KK70: Tahmis Kahvecisinde Nevresteee demisler baskada dememisler :KK70:
Yahu kadin 3 cocukla orda ne isi var carsida pazarda diyeydiniz dedim :KK48:

Son düzenleme:
Gece Adıyaman'da deprem oldu. Urfa'da hissedildi. Yatağım dan bitene kadar kalkamadim, cok sallandı. Avize sesleri, Allah ne büyük, biz uykudayken alemi yerinden oynatiyor. Çok korktum. Allah tekrar yasatmasin. Çevre illerde olup var mı hisseden ?:KK43:

Gece Adıyaman'da deprem oldu. Urfa'da hissedildi. Yatağım dan bitene kadar kalkamadim, cok sallandı. Avize sesleri, Allah ne büyük, biz uykudayken alemi yerinden oynatiyor. Çok korktum. Allah tekrar yasatmasin. Çevre illerde olup var mı hisseden ?:KK43:
Geçmiş olsun canım Allah korusun

Çok çok kararsız kaldım ama oyum tavuklu poğaçaya gitti :kk77: leylmira leylmira ellerine sağlık canım.
@tuzsuz_ruh eğer 2.oyum olsaydı o da senindi canım.senin de ellerine sağlık.
3. Favorimde közlenmiş patlıcanlı poğaça idi. H E H E ellerine sağlık canım.
Defterime 3 yeni tarif kattığınız için çok teşekkür ederim kızlar :KK68:
Teşekkür ederim kuzum hangini beğendiyseniz tabiki ona verin

Gecmi s olsun Allah birdaha yasatmasin

aahhh bu kategori benı çoook zorladıı :olamaz:

yasminsay yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. , Saksi_Degilim_Ben Saksi_Degilim_Ben ve @Sidelya95 'mın o güzell tarifleri arasında gittim gittim geldim. :olamaz:

@Sidelya95 canımm poğacan harika olmuş . 2 dir sana oy verdiğim için bu sefer dedim dur diğer favorilerime sanş verem.

yasminsay yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. senın tarifin en çok oy alcak tarifler arasında görüyorum . Hatta 1 olursun diye düşünüyorum . 1. olursan bana sarma gönder :sus:

Ama ben bu sefer Canım , bitanem Saksi_Degilim_Ben Saksi_Degilim_Ben 'e vermek istiyorum oyumu .
Ellerıne sağlık canım . Senı hep aramızda görmek istiyoruz. :KK200:

Back