- 11 Mart 2013
- 9.607
- 12.985
- 498
Begenmistim canm ellerine saglikkevlaefe kız sen de ama vermişsin oyunu, vallahi utandırdınız beni yaaa kendi poğaçalarınız yerine bana oy b verdiniz, çok teşekkür ederim ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Begenmistim canm ellerine saglikkevlaefe kız sen de ama vermişsin oyunu, vallahi utandırdınız beni yaaa kendi poğaçalarınız yerine bana oy b verdiniz, çok teşekkür ederim ❤
Sarmalar olmaz canım kategorimiz poğaçalarNevreste Nevoşummm yaaa benim sarmalı olan poğaça fotoğrafını koysaydınız keşke, sunum hiç yok burada ki fotoğrafta
Sen beni pek tanımıyorsun ondan bilmiyorsun ben nereleri geziyorum.Asıl oradan bağırsınlar ne işim var çarşıdaGordumm evetttt Nevrestecigimi
Gecenlerde bir tanidiklarimiz Antebe geldi onlara dedimki gezerken Nevresteee Nevrestee diyin belki karsilasirsiniz Tahmis Kahvecisinde Nevresteee demisler baskada dememisler
Yahu kadin 3 cocukla orda ne isi var carsida pazarda diyeydiniz dedim
Ama bende elendim
Carsids pazarda gezmezmisin demek kahveciye gidiyorsunnnnnnSen beni pek tanımıyorsun ondan bilmiyorsun ben nereleri geziyorum.Asıl oradan bağırsınlar ne işim var çarşıda
Vay beee 2. Aday bile degilmisim sevilmedgim istenmedigim yarismada duramam ben diskalifiye et beni
Ben onu sunum için koymuştum ki Nevoşummm, tabak güzel görünsün diye. Bilseydim koymazdımSarmalar olmaz canım kategorimiz poğaçalar
Sen, bana atıfta mı bulunuyorsun?Vay beee 2. Aday bile degilmisim sevilmedgim istenmedigim yarismada duramam ben diskalifiye et beni
Nasil yanii anlamadimSen, bana atıfta mı bulunuyorsun?
Üyelik tarihin tarifini eledi:)Ama bende elendim
Ben elemeyi yaparken, kendime oy kullanamayacağım ve poğaça yeseydim eğer neli yerdim diye düşünerek verdim. 2. adayımda otlu poğaçaydı.
Ne işim var çarşıdaCarsids pazarda gezmezmisin demek kahveciye gidiyorsunnnnnn
Benim oyumun önemi yok seni isteyenler mutlaka vardırVay beee 2. Aday bile degilmisim sevilmedgim istenmedigim yarismada duramam ben diskalifiye et beni
Henüz bildirim gitmedi@Sidelya95 hayirli olsun canimm
Tatlı kategorisinde demiştim ya, yarışmadan çıkar beni diye nevoşa.Nasil yanii anlamadim
Hep genç kullanıcı olmamın sebebi bu yaniÜyelik tarihin tarifini eledi:)
Hep @Sidelya95 nın suçuBu akılları bana hep o verdi
Gitse de madalya @Sidelya95 inHenüz bildirim gitmedi
Önümüzdeki kategoride tam tersi taktik uygulayacağımHem sadece benim kriterlerim böyle,diğerleri farklı verdi...Benim oyumda önemli değil sonucu etkilemezHep genç kullanıcı olmamın sebebi bu yani
O zaman yıllanmadan üyeliğim, yarışmalara katılmayayım ya da öyle bir kural konsun.