• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi''hangisidir?

• Ankete Katılan
    654
  • Anket Kapalı .
Aaaa oylama başlamış herkese başarılar dilerim :) ilk sayfa yine yürek hoplatiyor :P iki seçenek arasında çok gidip geldim oy veremeden cikiyorum karnım tok olunca tekrar gelip bakacağım yüreğim dayanmadi suan :D

Oy verdiğim poğaçadan yaptım ve yedim şu an ,çok mu yedim ne,halsizlik çöktü :ruh:
Çoğu poğaça hamurunun malzemesi aynı zaten,1 tepside hem açma,hem kaşarlı ,hem pizza, sade,patatesli peynirli yaptım :kk77:Hamur 1 tepsiye sığmadı,kalanına da çiçek ,gül poğaça ve vermediğim başka şekil kaldıysa onu vereceğim:KK45:

:bicak:
Oy verdiğim poğaçadan yaptım ve yedim şu an ,çok mu yedim ne,halsizlik çöktü :ruh:
Çoğu poğaça hamurunun malzemesi aynı zaten,1 tepside hem açma,hem kaşarlı ,hem pizza, sade,patatesli peynirli yaptım :kk77:Hamur 1 tepsiye sığmadı,kalanına da çiçek ,gül poğaça ve vermediğim başka şekil kaldıysa onu vereceğim:KK45:
Afiyet olsun canim istedi:bicak::KK4:

Sağ olasın güzelim, çok teşekkür ederim ❤
Ben de görgüsüz gibi kendime oy verdim :KK70:
Niye gorgusuzluk olsun ki tarifi secerken kendimize gore en iyisini seciyoruz zaten en iyisini sectiysek ve yaptiysak onada oy veririz yani :)

Back