Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim esesimmmm çok teşekkür ederim caniiiiim benim
Teşekkür ediyorumSimit poğaçaya oy verdim :) herkesin eline sağlık.
Doğru diyorsun uyumustumBen değil ama sen horluyorsun bu saatte uyunur mu gece daha yeni başlıyor habibteeeee
Afiyet olsun canim istediOy verdiğim poğaçadan yaptım ve yedim şu an ,çok mu yedim ne,halsizlik çöktü
Çoğu poğaça hamurunun malzemesi aynı zaten,1 tepside hem açma,hem kaşarlı ,hem pizza, sade,patatesli peynirli yaptım Hamur 1 tepsiye sığmadı,kalanına da çiçek ,gül poğaça ve vermediğim başka şekil kaldıysa onu vereceğim
Yap sana da afiyet osun yazayım ben deAfiyet olsun canim istedi
Hanımlar oylama başlamıştırHepinize bol şans diliyorum
@Sidelya95
leylmira
yasminsay
@H E
@Saksi_Degilim_Ben
@Shoryuken
@hippoglisemi
@chiLL
HALLEYS
@_Bayankus_
@Ytmz
Makyajkolik13
evlaefe
@cantan3m
@Hazal
Ece_ce
@cibilicibilisaksak06
@darkmore
@GurbetGuzeli
@Elalis
gurtmingotam
@tuzsuz_ruh
@Selinokay
terelelli34
@askbahcem
Hemde nasıl kaç kere baktım yukarı aşağı ağzımın suyu Aka aka baktm hepsineAh hepimizin ellerine sağlık çok zordu seçmek çok
Sağ olasın güzelim, çok teşekkür ederim ❤o kadar güzeldi ki tarifler çok kararsız kaldım ama değişiklik gördüğüme verdim bu sefer ellerine emeğine sağlık ablacım
Ama yine de benden vazgeçemedin beni seçtin beni beniAh hepimizin ellerine sağlık çok zordu seçmek çok
Ne demek ablacım daha baksam bende kendime verecektim karar veremeyipSağ olasın güzelim, çok teşekkür ederim ❤
Ben de görgüsüz gibi kendime oy verdim
Hahaha ben kendimden vazgeçip başkasına oy vermiyorum yaaa, cimriyim galiba benNe demek ablacım daha baksam bende kendime verecektim karar veremeyip
Estağfirullah abla bakarsın birinci olursunHahaha ben kendimden vazgeçip başkasına oy vermiyorum yaaa, cimriyim galiba ben
Niye gorgusuzluk olsun ki tarifi secerken kendimize gore en iyisini seciyoruz zaten en iyisini sectiysek ve yaptiysak onada oy veririz yani :)Sağ olasın güzelim, çok teşekkür ederim ❤
Ben de görgüsüz gibi kendime oy verdim