• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi''hangisidir?

• Ankete Katılan
    654
  • Anket Kapalı .
aahhh bu kategori benı çoook zorladıı :olamaz:

yasminsay yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. , Saksi_Degilim_Ben Saksi_Degilim_Ben ve @Sidelya95 'mın o güzell tarifleri arasında gittim gittim geldim. :olamaz:

@Sidelya95 canımm poğacan harika olmuş . 2 dir sana oy verdiğim için bu sefer dedim dur diğer favorilerime sanş verem.

yasminsay yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. senın tarifin en çok oy alcak tarifler arasında görüyorum . Hatta 1 olursun diye düşünüyorum . 1. olursan bana sarma gönder :sus:

Ama ben bu sefer Canım , bitanem Saksi_Degilim_Ben Saksi_Degilim_Ben 'e vermek istiyorum oyumu .
Ellerıne sağlık canım . Senı hep aramızda görmek istiyoruz. :KK200:
Canım helçinim gönlün nereyi istiyorsa ona ver kuzucum oy vermesi çok zor biliyorum insan kararsız kalıyor :)
Bakmadım ama verdiysen de teşekkür ederim :KK200:
Aranızda olucam sanırım bundan sonra sevdim bu telaşı :bicak:
Saksi_Degilim_Ben Saksi_Degilim_Ben ve gurtmingotam gurtmingotam kızlar ya utandım vallahi :KK43:
İkinizin de tarifi olduğu halde oyunuzu bana vermişsiniz, öpüyorum ikinizi de, çok çok teşekkür ederim :KK60:
Gönül aynı anda bikaç kişiye daha vermek istiyordu lakin seni seçtim pikaçu :dondurma:

Gece Adıyaman'da deprem oldu. Urfa'da hissedildi. Yatağım dan bitene kadar kalkamadim, cok sallandı. Avize sesleri, Allah ne büyük, biz uykudayken alemi yerinden oynatiyor. Çok korktum. Allah tekrar yasatmasin. Çevre illerde olup var mı hisseden ?:KK43:
Geçmişler olsun canım benim, Rabbim bir daha yaşatmasın...

Daha önce de söylediğim gibi çok güzel tarifler var ve oldukça zor oldu seçim yapmak.Son kararım açma poğaça oldu.Hoppa

Ellerinize,emeğinize sağlık hepinizin .Bol şanslarınız olsun ...:KK36::KK36::KK36:

aahhh bu kategori benı çoook zorladıı :olamaz:

yasminsay yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. , Saksi_Degilim_Ben Saksi_Degilim_Ben ve @Sidelya95 'mın o güzell tarifleri arasında gittim gittim geldim. :olamaz:

@Sidelya95 canımm poğacan harika olmuş . 2 dir sana oy verdiğim için bu sefer dedim dur diğer favorilerime sanş verem.

yasminsay yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. senın tarifin en çok oy alcak tarifler arasında görüyorum . Hatta 1 olursun diye düşünüyorum . 1. olursan bana sarma gönder :sus:

Ama ben bu sefer Canım , bitanem Saksi_Degilim_Ben Saksi_Degilim_Ben 'e vermek istiyorum oyumu .
Ellerıne sağlık canım . Senı hep aramızda görmek istiyoruz. :KK200:
Ben 1. olacağımı düşünmüyorum canım. Çok güzel ve iştah kabartan tarifler var. Onlarınkinin yanında, benim tarifimin esamesi okunmaz.:işsiz:

Patlıcanın her şeyini çok severim. Bu sebeple oyum, Közlenmiş Patlıcanlı ve Tavuklu Poğaçaya gitti.
Ellerine sağlık kuzum H E H E :kk77:
Teşekkür ederim canımmmmmmmmmmmmmmm
Çok çok kararsız kaldım ama oyum tavuklu poğaçaya gitti :kk77: leylmira leylmira ellerine sağlık canım.
@tuzsuz_ruh eğer 2.oyum olsaydı o da senindi canım.senin de ellerine sağlık.
3. Favorimde közlenmiş patlıcanlı poğaça idi. H E H E ellerine sağlık canım.
Defterime 3 yeni tarif kattığınız için çok teşekkür ederim kızlar :KK68:
:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:
Ben 1. olacağımı düşünmüyorum canım. Çok güzel ve iştah kabartan tarifler var. Onlarınkinin yanında, benim tarifimin esamesi okunmaz.:işsiz:
şşşşttttt izle ve görrrr :ıslık:

1. ol bnden çekceğin var :cool:

Zorla 3 e indirdim eleye eleye en sonunda :olamaz: .Hepsi birbirinden süper gözüküyor.Sidelyayı hep favorilerim arasında olup hep elediğimi ,oy vermediğimi farkettim ,pastası,böreği ,triliçesi geçen yarışmada favorilerim arasındaydı ama hep son anda elemişim.:KK45:Bu sefer bari elemeyeyim deyip Ona verdim oyumu @Sidelya95 eline sağlık canım, kırmızı örtü sermişsin HE gibi ,bakalım kırmızıda keramet var mıymış göreceğiz:KK53:

Back