Ne yapayım birini seçmek gerekiyorProluk bir ise yaramadi burda
Kafadan gitttik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne yapayım birini seçmek gerekiyorProluk bir ise yaramadi burda
Kafadan gitttik
beni editör yaptıklarında ilk seni atacamKeşke senin üzerinde kırılsa
beni editör yaptıklarında ilk seni atacam
Bir ayağın çukurda dil çıkarıyorsun
Birimiz kurtulalim ki baskaldiris devam edebilsinAhan da geldi eleman seni yem etmem anca beraber kanca beraber
Zamane cocuklari yavaş yavaş bıraktı canım. Azaltmaya bak..başka uğraşlar olsun gün içinde verme onunla oyunlar oyna..eğlenceli sütler hazırla kendisine birlikte etkinlik yapın unutur zamanla..birden bırakınca çocuğun üzerinde etkisi oluyor..inşallah hayırlısıyla bu süreci atlatırsınizBirimiz kurtulalim ki baskaldiris devam edebilsin
Bugun benim oglani emmeden ayirmak icin siyah far surdum sil dedi siler gibi yaptim atletle, gitmis islak mendil getirmis bunla sil diyor bide
Bu cocuk ayrilmayacak suan bile anne diye agliyor babasinin yaninda
Kkya üyelik tarihiFavoriydiniz teker teker eliyorumBu seferlik önce proları eledim(favorilerimden) sonra en çok katılanları seçtim ve 2 kişi aynı katılmış.Onlar arasında seçim yapacağım.Bir kriter daha bulursam seçeceğim
Kkya üyelik tarihi
Anaaa başladı mı yahu oylama teşekkür ederim hippomOyum ekşi maya poğaça ya gitti.. ellerine sağlık @tuzsuz_ruh ne kadar emek verdiğini gördüm..
Insallah Ablacigim haklisin disarida vakit gecirsek daha cabuk unutur :)Zamane cocuklari yavaş yavaş bıraktı canım. Azaltmaya bak..başka uğraşlar olsun gün içinde verme onunla oyunlar oyna..eğlenceli sütler hazırla kendisine birlikte etkinlik yapın unutur zamanla..birden bırakınca çocuğun üzerinde etkisi oluyor..inşallah hayırlısıyla bu süreci atlatırsıniz
Ne ablası 18 yaşındayım benInsallah Ablacigim haklisin disarida vakit gecirsek daha cabuk unutur :)
Sen nasilsin iyimisin
Canim esesimmmm çok teşekkür ederim caniiiiim benimHepsi birbirinden güzel
Ama oyum
*
Mayalı Yumuşacık Sandviç Poğaça
Selenofil sana canım başarılar dilerim
Ellerine sağlık
Allah razi olsun Habibtecigimleylmira iyiyim çok şükür tatlım. .her konuda destek veririm bu süreci nasıl atlattık beraber konuürün özelden yazarsin bana