• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi''hangisidir?

• Ankete Katılan
    654
  • Anket Kapalı .
Ahan da geldi eleman seni yem etmem anca beraber kanca beraber :KK60::KK60:
Birimiz kurtulalim ki baskaldiris devam edebilsin :D
Bugun benim oglani emmeden ayirmak icin siyah far surdum sil dedi siler gibi yaptim atletle, gitmis islak mendil getirmis bunla sil diyor bide :D
Bu cocuk ayrilmayacak suan bile anne diye agliyor babasinin yaninda :eek::KK47:

Birimiz kurtulalim ki baskaldiris devam edebilsin :KK70:
Bugun benim oglani emmeden ayirmak icin siyah far surdum sil dedi siler gibi yaptim atletle, gitmis islak mendil getirmis bunla sil diyor bide :KK70:
Bu cocuk ayrilmayacak suan bile anne diye agliyor babasinin yaninda :eek::KK47:
Zamane cocuklari yavaş yavaş bıraktı canım. Azaltmaya bak..başka uğraşlar olsun gün içinde verme onunla oyunlar oyna..eğlenceli sütler hazırla kendisine birlikte etkinlik yapın unutur zamanla..birden bırakınca çocuğun üzerinde etkisi oluyor..inşallah hayırlısıyla bu süreci atlatırsıniz:KK200:

Favoriydiniz teker teker eliyorum:KK45:Bu seferlik önce proları eledim(favorilerimden) sonra en çok katılanları seçtim ve 2 kişi aynı katılmış.Onlar arasında seçim yapacağım.Bir kriter daha bulursam seçeceğim:KK45:
Kkya üyelik tarihi:KK70:

Zamane cocuklari yavaş yavaş bıraktı canım. Azaltmaya bak..başka uğraşlar olsun gün içinde verme onunla oyunlar oyna..eğlenceli sütler hazırla kendisine birlikte etkinlik yapın unutur zamanla..birden bırakınca çocuğun üzerinde etkisi oluyor..inşallah hayırlısıyla bu süreci atlatırsıniz:KK200:
Insallah Ablacigim haklisin disarida vakit gecirsek daha cabuk unutur :)
Sen nasilsin iyimisin :74:

Back