POFFFFF Sıkıldım Konuşmak İsteyen Gelsin :)

Ay canım ya ne tatlı anlatmışsın :KK1:

Ceza birçok şeyden gelebiliyor, banlandığında niçin olduğundan haberin olmuyor mu?

oluyor tabi baktım meselaa şuan en son komşunun özel hayatı diye bir konudan banı yemişim
orda da demiştim ne var komşunuz özel hayatını istediği şekilde yaşar gibi bir tartışmaya girmiştim:KK9:
sağol canım o senin tatlı bakışın:KK31:

haksızsındır mı diyorsun yani bacım:KK9:
ne bilim bilemicem artık belkide yöneticelerde beni haksız buluyorlardır orası muamma ya da baktılar baya kötü içerik olmuş hakkımda banlamaktan başka çareleri kalmamıştır orasını bilemicem:KK30:

Genel olarak söyledim onu bacım :KK1:
Valla hiç bilemiyorum senin durumunu yöneticilere sormak lazım onu :KK55:

oluyor tabi baktım meselaa şuan en son komşunun özel hayatı diye bir konudan banı yemişim
orda da demiştim ne var komşunuz özel hayatını istediği şekilde yaşar gibi bir tartışmaya girmiştim:KK9:
sağol canım o senin tatlı bakışın:KK31:

Sen dikkat et kendine çelme takmaya çalışanın çok demekki

Canım hani yukarıda sayfanın sağ üst köşesinde var ya bildirimleriniz profiliniz felan var
Onun yanında kullanıcı kontrol paneli var onu tıkla önüne çıkar

Paneli biliyorum canım ama oradan da mı bir yere tıklanarak bakılıyor diye merak ettim, çünkü birşey göremedim.

ya hatırlamıyorum ki neden di ama bir konuda kendei fikrimi söyledim bi kaç bayana ter geldi düşüncem işte sanki ben onların fikirlerinin aynısını düşünmek zorundayım ben sizin düşüncenize saygı duyuyorsam sizde duyun noluyor şikayet ediyorsunuz:KK50:

selam kızlar takıklar var öyle herkes sanki aynı düşüncede olcak gibi davranıyolar ayyyyyyyy .......uyyyyyyyy
diyerek bende biraz patavatsızım dalıyorum olurmu aklın yokmu dieeeee beni şikayet ediyolarmış öyle takıklar var
takip ediyolar ya sırf muhalefet lsun bana die direk bana yzıyolar

selam kızlar takıklar var öyle herkes sanki aynı düşüncede olcak gibi davranıyolar ayyyyyyyy .......uyyyyyyyy
diyerek bende biraz patavatsızım dalıyorum olurmu aklın yokmu dieeeee beni şikayet ediyolarmış öyle takıklar var

kimisi sırf kavga etmek iiçin konuşuyor ben bunu anladım yanii
ya da kimisi kötü içeriğe basarken zevk alıyor:KK30:

valla bu sitede en rahatsız olduğum konu bu cidden. kötü içerikli konulara millet üşüşüyor kavga çıkarmalar falan.. ama bi yardım için konu açıyoruz tek tük insan var cevap yazan:KK31:

hoşgeldin balımm:KK54::KK54:

X