Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu gecelık adınız sönerbahçe olsun canım ozaman galatasaraylı arkadaşlarıda tebrik ederim.
kurtlu elma alemsin valla
atractive sen bir ara banlıydın kız demi:26:
Ne vuruyon lennHey gidi hayallerde olmasaasöndüğümüz yerden alev gibi parlarız biz gene
Huyum kurusun havaları söndu ama yalanmı hem ztn benımde geçen sezondan sinirim var vermediler kupamızıda üstüne yatıyorlar(Trabzonsporlu olaraktan) 29 yıllık hasretımıze şike ektiler.
azik deme len uçarım bak burdan sana hee
pöff fener bahçeliyim evet nasıl yeniliriz yaa pöff gslılar neşeden öldüler valla tribünlerde
Ayy sorma allem ettiler gullem ettiler yine feneri kayırdılarHuyum kurusun havaları söndu ama yalanmı hem ztn benımde geçen sezondan sinirim var vermediler kupamızıda üstüne yatıyorlar(Trabzonsporlu olaraktan) 29 yıllık hasretımıze şike ektiler.
Ne vuruyon lennHey gidi hayallerde olmasaa
evet yaa hep banlandığım gibi işte bi laf ediyorum hemen şikayet alıyorum bu ne biçim iş anlamadım valla baya bi ay banlıydım yani.
evet yaa hep banlandığım gibi işte bi laf ediyorum hemen şikayet alıyorum bu ne biçim iş anlamadım valla baya bi ay banlıydım yani.
tribünde gs lı yoktu lütfenn yasaktıya bu yıl, tribünün tamamı fenerliydi, ama anlayamadığım niye kendi sahanızı mahfettiniz yahu yazık günah
1 Ay mııı
Kız çok fazla değil mi canım
Çüşş diyebilirmiyim.
iyiki üyeliğini iptal etmediler
çok fazla evet ne dediğimide hatırlamıyorum ama arka arkaya iki kez ceza aldım o yüzden oldu
buna sevinenlerde olmuştur ama eminim buna çünkü sürekli şikayet alıyormuşum yani
demek biri uğraşıyordu benimle ne bilim yaa
Aa mesela ne dedınde banlandın kız merak ettım
ya hatırlamıyorum ki neden di ama bir konuda kendei fikrimi söyledim bi kaç bayana ter geldi düşüncem işte sanki ben onların fikirlerinin aynısını düşünmek zorundayım ben sizin düşüncenize saygı duyuyorsam sizde duyun noluyor şikayet ediyorsunuz