- 18 Nisan 2012
- 760
- 1
aaa aşk olsun acıklıyorumkankeytan kim kızzz
iç iç afiyet şeker olsun yanına da lokum ve su ikram ettim ama onları göstermedim işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaa aşk olsun acıklıyorumkankeytan kim kızzz
iç iç afiyet şeker olsun yanına da lokum ve su ikram ettim ama onları göstermedim işte
aaa aşk olsun acıklıyorum
aynen sen kac yaşındasın onlara takıksan dedim hala okullusunhay YARABBİM yaa
belki yanlışlıkla yazdın herkez diye ondan mı öğreniceksin türkçeyi imla kurallarını falan küçümseyerek o daha cahil benim gözümde
yok o başkası ondanda var bende bana ertesi gün özelden yazıyo nedemek istedin sen die...
öbürü topikte yazıyo bastım butona die....
biri yazıyo imla hatası yapıyosun herkes yerine herkez yazmışım die dalga geciyo bende ceşit cok
ne ararsan var ......
gel abla gel bende ceşit bollllllll...........
aynen sen kac yaşındasın onlara takıksan dedim hala okullusun
benimle tartışıcak yasa gel dedim
kahve nesiz gitmez tabiki sigarasız gitmez kötü örnek olusturmasın die söylemek istemiyorum bakneyi açıklıyorsun kız anlamdım gene
kahve nesiz gitmez tabiki sigarasız gitmez kötü örnek olusturmasın die söylemek istemiyorum bak
kahve nesiz gitmez tabiki sigarasız gitmez kötü örnek olusturmasın die söylemek istemiyorum bak
ayy vallaha çokda iyi olurdu. bende 1 aydır bıraktım pko için tedaviye başladım çok canım çekiyor ama napalım
Ah keşke kuaföre gıdecek saçım olsa ben haber verırdım sana :2:kızlar uzun zamandır kuafore gıttıgım yok sacım ıcın pıyasadan haberım yok
golge,balyaj ve röfle fıyatları ne durumda?
kız ALLAH iyiliğini versin emiii o gece kopmuştum senin osuruk hikayelerine
Ben ban ögrenmek ıcın oralara taakılayım bır ara.Özelliklede bir derdim var konusunda felan öyle ukalalar var kiii anlatamam
Darısı başıma inşallah gerci daha bırakmakta ıstemıyorum ama aferın sana tebrık ettım kocaman..hıı anladım şimcikkk
eskiden bende kullanırdım ama bıraktım artık tabi artık yeşilaycıyım uleynnn
bırakalı 3 yılı geçmiştir
Aha poşetin sahibi.Naber kızayy vallaha çokda iyi olurdu. bende 1 aydır bıraktım pko için tedaviye başladım çok canım çekiyor ama napalım
Ah keşke kuaföre gıdecek saçım olsa ben haber verırdım sana :2:
orda bır don hikayesi vardı ben ona koptum poşet gibi diyordu biri
Ben ban ögrenmek ıcın oralara taakılayım bır ara.
Darısı başıma inşallah gerci daha bırakmakta ıstemıyorum ama aferın sana tebrık ettım kocaman..
Aha poşetin sahibi.Naber kız
boş poşet iidr astral seyehatçi senden naber
İyiyim beya senden naber =) sorma bugun bırı astrale yazmış bılımsel olarak kanıtlandı aslı yok dıye ulan dedım bizmi yalancıyız bılım adamlarımı sence nedir bu durum poşetçim.
eh canım ya başım ağrıo bugün sabahtan beri. Defne yaprağı çayı yapacam birazdan işte. AAAAAA yalancımıyız ya biz hele bide bende üçkağıtçı ilan edilirim bu durumda o kadar seyehat ettim dedim Yemesinler bizi biz bilioz doğru var bu olay
Bilim adamı neyı arastırdı acep buna yalan derken ben mesela bır teknık olsa kendımı ınceletecegım gördugum ruyalarım bıre bır cıkar ve oyuzden cok tedırgın olurum özellıkle kötu bısey olursa mutlaka haberını alırım ne yalanı be taş gibi deliliz biz isimli ve cisimli olaraktan diyorum buluşalım bı gece organıze edıp psişikler ve astralcıler olarak gelmıyonuz lafıma
Bende etkısı kalıcı oldu ya ınsan hersabah tedırgın kalkarmı yataktan ben aynen öyleyım
valla ben cesaret edemiyorum canım astral transa. Benimde bi ara 1 hafta boyunca gördüğüm rüyalarım hergün harfi harfine çıkıyordu bu durumdan çok rahatsız oldum ve herkese anlattım bilirsiniz bu tip şeyleri ne kdar çok anlatırsanız okdr etkisini kaybeder. Çok şükür artık öyle rüyalar görmüyorum