POFFFFF Sıkıldım Konuşmak İsteyen Gelsin :)

ben o evliliğimde aşmadım ki sorunumu ben boşandıktan sonra gençlik aşkım çıktı karşıma şuan onunla evlendim rabbim bana hayata tutunmam için ikinci bir şans verdi ben o sorunu yeni aştım şimdi ise çocuk istiyorum ama pko var bende

bak görüyor musun nasip olunca alın yazısı nasıl da dönüp dolaşıp gene oluyor aşkınla
canım bundan sonra öyle bir şey yaşamazsın İNŞALLAH ömürlük olur bu kez:KK19:

27 yaşındayım 5 yıllık bir evlilik geçirdim çok zor günler geçirdim eski eşim kçtü değildi ne alkol ne şidet nede sigarası vardı sadece ana kuzusu idi anneside neredeyse bizimle beraber yatabilecek karakterde bir insandı ve benim 5 yılımı dirhem dirhem burnumdan getirdi ve sonunda başardı ve ayrıldık yani

ben o evliliğimde aşmadım ki sorunumu ben boşandıktan sonra gençlik aşkım çıktı karşıma şuan onunla evlendim rabbim bana hayata tutunmam için ikinci bir şans verdi ben o sorunu yeni aştım şimdi ise çocuk istiyorum ama pko var bende

Allah nasıp olanı verecegı zamanı bılıyor işte sükürler olsun.Canım bende PKO ıle hamıle kaldım 2. bebegıme şeker hapı ile =)

27 yaşındayım 5 yıllık bir evlilik geçirdim çok zor günler geçirdim eski eşim kçtü değildi ne alkol ne şidet nede sigarası vardı sadece ana kuzusu idi anneside neredeyse bizimle beraber yatabilecek karakterde bir insandı ve benim 5 yılımı dirhem dirhem burnumdan getirdi ve sonunda başardı ve ayrıldık yani

hepsi başka başka oluyor işte ana kuzusuda zor tabbi ya
bi kaç tane görüyorum çevremde de nasıl üzülüyorlar kadınlar burunlarından getiriyor karışmaktan hele bi tane komşumuz artık bıkmış yani şuan ki aklım olsa aynı eve evlenmezdim diyor

ohh ohhh gezmeciler sizi:KK53:
görümceyle iyi anlaşıyoruz galiba:KK34:

:) Yani bi kötülüğünü görmedim şimdiye kadar, inşallah da görmem, zaten yeni evliyim yeni yeni alışıyoruz birbirimize, huyumuzu suyumuzu öğrenmeye filan :KK1: Kendisi ablam olur iki çocuklu bi hatun :KK1:

:) Yani bi kötülüğünü görmedim şimdiye kadar, inşallah da görmem, zaten yeni evliyim yeni yeni alışıyoruz birbirimize, huyumuzu suyumuzu öğrenmeye filan :KK1: Kendisi ablam olur iki çocuklu bi hatun :KK1:

aa yeni mi evlendin kız ne zaman
hadi ALLAH tamamını erdirsin mutluluklar canım
İNŞALLAH ya kimi görümceler ayy çok kötü oluyor görümce değil örümcek oluyor kimisi ağlarını örüyor sanki anasını doldurup:KK53:

hepsi başka başka oluyor işte ana kuzusuda zor tabbi ya
bi kaç tane görüyorum çevremde de nasıl üzülüyorlar kadınlar burunlarından getiriyor karışmaktan hele bi tane komşumuz artık bıkmış yani şuan ki aklım olsa aynı eve evlenmezdim diyor

çok zormuş insan yaşadığını biliyor bende isterdim güzel şeyler yaşamak ama nasip değilmiş

çok zormuş insan yaşadığını biliyor bende isterdim güzel şeyler yaşamak ama nasip değilmiş

tabi ki canım kol kırılmış yen içinde derler evlerin içinde neler yaşanmıyor ki ne hayatlar var yani
kim ister mutsuz olup yuvası yıkılsın ama bundan sonra umarım güzel şeyler olur hayatında

olursun be neden olmayasın yeter ki gönülden dua et yalvar ALLAH'a
umarım duaların kabul ollur da bebeciğin olur nur topu gibi sağlıklı amin:KK19:

amin inşallah birde çok karışık durumlar yaşadığım doktora gitsem mi gitmesemmi kararsızım adetim 10 gün geçti pko olunca gecikiyor diye heveslenemiyorum bile geçikmesine

aa yeni mi evlendin kız ne zaman
hadi ALLAH tamamını erdirsin mutluluklar canım
İNŞALLAH ya kimi görümceler ayy çok kötü oluyor görümce değil örümcek oluyor kimisi ağlarını örüyor sanki anasını doldurup:KK53:

Sağol canım :KK34: 6 ay oldu.
Öylelerinden Allah hepimizi korusun :83:
Sen evli misin bekar mısın?

tabi ki canım kol kırılmış yen içinde derler evlerin içinde neler yaşanmıyor ki ne hayatlar var yani
kim ister mutsuz olup yuvası yıkılsın ama bundan sonra umarım güzel şeyler olur hayatında

amin inşallah hepimizin hayatında güzel şeyler olur işte bu site girince yanlız olmadığımı anlıyorum

doktor mu verdi şeker hapını yoksa kendin mi kullandın yoksa tatlandırıcı mı bu dediğin şey:26:

bende anne olurmuyum dersin

Canım neden anne olmayasın olursun allahın ıznıyle ben senelerce dr dr gezdım hem hıpofız adenom +prolaktın yuksek+PKO vardı en son dr bana dedıkı mıkro yaptırman lazım bende dedımkı şeker hapı ıle hamıle kalanlar var denesem olmazmı cok umıtlenme ama deneyebılırsın dedı ben ogun aldım 1 kutu glukofaj eve geldım basladım 15 gun ıcebıldım cunku yalnıs kullandım ılacı ınanılmaz mıde bulantısı ıstıfrar oldu bıraktım ve da daa o ay hamıle kalmıstım.

X