Durumun nasildi tamamen kapatiyormuydu ikinci gebeligi dusunuomusun simdiBen varım ilk gebeligimde yaşadım normal doğum yapılmıyor 28. Hafta kanama ve ağrı ile Dr gittim yatış yapıldı tüm gebeligim boyunca tuvalet banyo ve mutfak arasında geçti hep oturarak iş yaptım sonra sezeryanla oğlum doğdu doğum biraz ağrılı oluyor ama onu kucaginiza alınca tüm acılar bitirir aklınıza kötülük getirmeyin bol dinlenin ayağını uzatın çok egilmeyin benim oğlum şuan 4 yaşında darısı size
Baska basliklara yazmis canm iyiymisDondurma00 arkadaşı merak ettim iyice sesi soluğu çıkmadı inşallah kötü bişey olmamıştır
Ben 3. Bebeğime hamileyim hatta 2. Gebeligimde hiç hamile gibi değildim çok rahattim benim ki tam kapatmiyordu ama normal doğum yapamazsın demisti bunda tecrübeli doktor çok önemli kendinizi yormayin bebek büyüdükçe alta baski yapıyor çünküDurumun nasildi tamamen kapatiyormuydu ikinci gebeligi dusunuomusun simdi
Cok sanslisin cnku 2.gebelikte yapisiklik oluyomus ilk dogum sezaryensaBen 3. Bebeğime hamileyim hatta 2. Gebeligimde hiç hamile gibi değildim çok rahattim benim ki tam kapatmiyordu ama normal doğum yapamazsın demisti bunda tecrübeli doktor çok önemli kendinizi yormayin bebek büyüdükçe alta baski yapıyor çünkü
Ama bizim gibilerin normal doğum şansı yok demişti doktorum,bide bana hic yapışıklıktan bahsedilmedi o zaman doktoruma rahmi kaybetme durumu olur mu dedim bir arkadaş demişti en kötü seneryolarla gelme bana dediCok sanslisin cnku 2.gebelikte yapisiklik oluyomus ilk dogum sezaryensa
Simdi nasil durum yine es assagida mi pekiAma bizim gibilerin normal doğum şansı yok demişti doktorum,bide bana hic yapışıklıktan bahsedilmedi o zaman doktoruma rahmi kaybetme durumu olur mu dedim bir arkadaş demişti en kötü seneryolarla gelme bana dedi
Hayır şimdilik sıkıntı yok siz kaçıncı haftadasiniz üzülme bu kadar inan çoğu gebe sağlıklı doğum yapıyorSimdi nasil durum yine es assagida mi peki
Ben 36haftamdaym simdi benm ki de tam kapatmiyor fakat ikinci gebelikte daha kotu olur diye benim korkum yasim genc cnkuHayır şimdilik sıkıntı yok siz kaçıncı haftadasiniz üzülme bu kadar inan çoğu gebe sağlıklı doğum yapıyor
Ay deli seni Bu haftadan sonra birseycik olmaz allahin izni ile bak benim onun üzerine 3. Doğum olacak Dr bakar eğer tam kapatmiyorsa belki normal doğum bile olur hiç korkma inan bende yaşadım ve geçti gitti 2. Gebelik süperdi ne hamile gibiydim nede hantalBen 36haftamdaym simdi benm ki de tam kapatmiyor fakat ikinci gebelikte daha kotu olur diye benim korkum yasim genc cnku
Ayy valla bana umut oldun herkes oyle kotu seyler soyluyorki nerdeyse bi daha sakin cocuk dusunme dicekler boyle korkarak dusunerek gecior gunlerim.sen kacinci haftadasin simdiAy deli seni Bu haftadan sonra birseycik olmaz allahin izni ile bak benim onun üzerine 3. Doğum olacak Dr bakar eğer tam kapatmiyorsa belki normal doğum bile olur hiç korkma inan bende yaşadım ve geçti gitti 2. Gebelik süperdi ne hamile gibiydim nede hantal
22+3 haftalık oldu insanlar bunu hep yapar sen kapa kulağını tadını çıkar burda başka forumda vardı orda bir sürü insan doğum yaptı sorunsuz benim Dr derki her gebelik kendine özgü tanı 1. Ve 2. Gebelik aynı olmaz aklına takılan olursa sorarsın sevgiler güzel doğumlar şimdidenAyy valla bana umut oldun herkes oyle kotu seyler soyluyorki nerdeyse bi daha sakin cocuk dusunme dicekler boyle korkarak dusunerek gecior gunlerim.sen kacinci haftadasin simdi
Saol canm sende saglikla al yavrunu kucagina insallahŞuan
22+3 haftalık oldu insanlar bunu hep yapar sen kapa kulağını tadını çıkar burda başka forumda vardı orda bir sürü insan doğum yaptı sorunsuz benim Dr derki her gebelik kendine özgü tanı 1. Ve 2. Gebelik aynı olmaz aklına takılan olursa sorarsın sevgiler güzel doğumlar şimdiden
Merhaba arkadaşlar benimde aşağı yerleşimli plesanta. Doktorum normal doğum denenebilir ama kanamalı bir doğum olabilir riske atmayalım sezeryan yapalım dedi. Bir de yapışık olduğunu düşünmüyorum dedi.36+3 günlüğüz 38+0 a gün verdi. Çok heyecanlı ve stresliyim.
Benimle ayni durumdasin canm doktorum rahat seninki cok vahim degil diyor ama pek normal dogum denemekten yana da degil bakalm en son ne diyecek bekliyorum merakla.senin doktorun ne kadar yukarida oldugunu ölctumu?Merhaba arkadaşlar benimde aşağı yerleşimli plesanta. Doktorum normal doğum denenebilir ama kanamalı bir doğum olabilir riske atmayalım sezeryan yapalım dedi. Bir de yapışık olduğunu düşünmüyorum dedi.36+3 günlüğüz 38+0 a gün verdi. Çok heyecanlı ve stresliyim.
Canm nasil gidiyor hamilelik varmi sknti kanama vsŞuan
22+3 haftalık oldu insanlar bunu hep yapar sen kapa kulağını tadını çıkar burda başka forumda vardı orda bir sürü insan doğum yaptı sorunsuz benim Dr derki her gebelik kendine özgü tanı 1. Ve 2. Gebelik aynı olmaz aklına takılan olursa sorarsın sevgiler güzel doğumlar şimdiden
Yok kuzum çok şükür sen nasıl oldun doğuma az kaldı dimi Allah yardımcın olsun dogum şekline karar verdiniz mi Allahım bir avazda kurtarsın sağ selamet inşallah.Canm nasil gidiyor hamilelik varmi sknti kanama vs
Çok sevindim rahat gecirmene hep boyle gider ins.benmde 38oldu doktor 39a kadar olursa normal denenebilir ama sonrasi sezaryen dedi beklioruz artk :)Yok kuzum çok şükür sen nasıl oldun doğuma az kaldı dimi Allah yardımcın olsun dogum şekline karar verdiniz mi Allahım bir avazda kurtarsın sağ selamet inşallah.