Niye bu kadar korkuttular bilmiyorum, belki başka durumlar da vardır ama bu durum çok fazla yaşanıyor.Umarım bende sıkıntısız atlatırım cok korkuyorum rahim dahi alınabilir dediler bana
Özel hastaneler malesef tecrübesiz böyle durumlarda en kötü senaryoyu yazıp yolluyorlar. İyi bir Doğum hastanesine gidebilirsin . Annemi son aya kadar kontrol eden özel Dr ü durumunu bildiği halde annemin açılması başlayınca kalp rahatsızlığın var ölürsün seni kabul edemem diyerek annemi Doğuma almadı. Devlet hastanesinde annemin durumu incelendi 2 Prof ortak kararla sezeryana aldılar. Kardeşim 7 yaşına girecek nasipse annemde çok iyi maşallahı var. Devlet hastanesine her gün senin gibi onlarca kadın geliyor. Benim başlarda plesentam aşağıdaydı ve kanamam vardı hatta rahme yapışıktı. Özelde Dr bana yat ayağa kalkma düşük riskin var yüksek olasılık düşer dediğinde devletteki Dr um bana korkma çıkar yukarı çıkmazsa sezeryan olursun en kötü abartmana gerek Yok günlük işlerini yap ilişkiden uak dur sadece dddi. Çok şükür de çıktı yukarı.Sağolun hanımlar korkudan ağlamaktan mahvoldum. Özel hastane kabul etmiyor beni. Rahim alınmasınriski korkutuyor beni. Hangi aşamalardan gectiniz neler yaşadınız
Plasenta rahmin ağzını kapatıyor mu? Yoksa sadece aşağı yerleşimli mi? Benimki de öyleydi birkaç hafta öncesine kadar. Hatta ciddi kanama ile hastaneye yatırıldım. Meğer bebiş plasentayı yukarı çekelerken damarı zedelemiş. Sonraki kontrolde kanamam kesilmiş ve plasenta normal yerine çekilmişti. Ayrıca yerine çıkmasa bile şimdilerde çok büyütülecek bir sorun değil. Normal Doğum tercih edilemiyor sadece maalesef o kadar. Öyle rahim alınması falan çok ekstrem durumlar plasenta rahme yapışıksa söz konusu olabiliyor onun için bile bir teknik geliştirilmiş. Rahat olun stres yapmayın. Sağlıklı rahat doğumlarınız olsun sağlıkla alırsınız inşallah bebeğinizi kucağınızaSelam hanımlar,
32 haftalık hamileyim. Bebeğimin eşinin aşağı yerleşimli olduğunu ve büyük risk taşıyan bir doğum yaşayabileceğimi öğrendim doktordan. Bu durumda olup sağlıkla atlatan var mı? Kaçıncı haftada doğum yaptınız? Ve tam teşekküllü hastane şartınız oldu mu?
Selam hanımlar,
32 haftalık hamileyim. Bebeğimin eşinin aşağı yerleşimli olduğunu ve büyük risk taşıyan bir doğum yaşayabileceğimi öğrendim doktordan. Bu durumda olup sağlıkla atlatan var mı? Kaçıncı haftada doğum yaptınız? Ve tam teşekküllü hastane şartınız oldu m[/QUOTE
canım bende 32 haftalık hamileyim aynıı seyleri doktor benim içinde söuyledi sana hangi ilaçları yazdı ne kullanıyorsun
İyi akşamlar.bende aynı sorunla ameliyat oldum 2ay oldu.dr um bu durumun en tehlikesini yaşadın dedi.plasentayı alamadı içerde bıraktı böyle hastası çok olmuş.doğumdan bir ay sonra mesane kanaması ile yattım mesanemede yapışmış çünki.bir ay sonda takıldı şükürler olsun mesane temizlendi dedi sıra eşi düşürmekte.çünki rahmi aldırmak istemediğim için bu yöntem oldu.ben gibi hastası çok olmuş grstüklerim var.6ay içinde eşi parça parça düşürmüşler.benim yaşadıklarım bunlar şuan inşallah eşinide düşürürsem tamamen temizlenicek.ben gibi durumda olan var mı ?? Rabbim hepimize hayırlı doğum ve sağlık versinSağolun hanımlar korkudan ağlamaktan mahvoldum. Özel hastane kabul etmiyor beni. Rahim alınmasınriski korkutuyor beni. Hangi aşamalardan gectiniz neler yaşadınız
Umarım bende sıkıntısız atlatırım cok korkuyorum rahim dahi alınabilir dediler bana
İyi akşamlar.ewet 2 ay oldu yaptım.benimki totalistti hatta previa akreataya döndü sanırım.eşi rahme ve mesaneye yapışmış.dr um çok fenaydı bebeği alıp çıktık ürologla dedi.10 gün yattım çıktım.ikinci ayımda idrara sıkıştım acil yatırdı sonda takıldı bir ay .mesane temizlendi eş parçalarını çektiler şükürler olsun şuan iyiyim.rahimdeki eşin düşmesini bekliyoruz.oda ayrılmak üzereymiş inşallah.herkezinki farklı açıp bakmadan bilemeyiz dedi dr.bazısınki eşi bırakır doğumda dedi bendeki bırakmadı.sabır ettin atlattın dedi dr.rabbim darısı sana olsun rahat ol pozitif düşün bol bol dua et.allahım korusunMerhabalar doğum yapmışsınızdır muhtemelen nasıl geçti plesanta marjinalis mi totalis miydi sizin bende de şuan aynı durum var da neler yaşadınız merak ettim
İyi akşamlar.ewet 2 ay oldu yaptım.benimki totalistti hatta previa akreataya döndü sanırım.eşi rahme ve mesaneye yapışmış.dr um çok fenaydı bebeği alıp çıktık ürologla dedi.10 gün yattım çıktım.ikinci ayımda idrara sıkıştım acil yatırdı sonda takıldı bir ay .mesane temizlendi eş parçalarını çektiler şükürler olsun şuan iyiyim.rahimdeki eşin düşmesini bekliyoruz.oda ayrılmak üzereymiş inşallah.herkezinki farklı açıp bakmadan bilemeyiz dedi dr.bazısınki eşi bırakır doğumda dedi bendeki bırakmadı.sabır ettin atlattın dedi dr.rabbim darısı sana olsun rahat ol pozitif düşün bol bol dua et.allahım korusun
Dr çok önemli iyi araştır.sizinkide mi totalisMerhabalar doğum yapmışsınızdır muhtemelen nasıl geçti plesanta marjinalis mi totalis miydi sizin bende de şuan aynı durum var da neler yaşadınız merak ettim
Dr çok önemli iyi araştır.sizinkide mi totalis