Plasenta previa olup doğum yapanlar

Benimle ayni durumdasin canm doktorum rahat seninki cok vahim degil diyor ama pek normal dogum denemekten yana da degil bakalm en son ne diyecek bekliyorum merakla.senin doktorun ne kadar yukarida oldugunu ölctumu?

Tam bir ölçüm söylemedi ama ultrosondan gösterdi bebeğin tam kafasının yanına yerleşmiş plesanta. Benimkide normal doğumun kanamalı olabilir hiç riske atmayalım sezeryan yapalim dedi. 3 gün önce gittim kontrole 38+3 e gün verdi 19 mart oluyor daha erken gelmezse. Şu an 37+2 yiz cnm senin kaç haftalık oldu.

Benimde 38+3oldu bugun.15marta verdi yani 39a vermis oldu.normal deneyebliriz dedi ama ben cesaret edemiorm

Benimde 38+3oldu bugun.15marta verdi yani 39a vermis oldu.normal deneyebliriz dedi ama ben cesaret edemiorm

Benim bu ikinci doğumum olacak ilk doğumum normaldi. Ebe doğumdan önce çatı muayenesi yaptı üst kemiğin basık ama alt kemik kurtarır dedi 3.5 kiloya kadar doğurursun dedi. Bebeğim 38+2 de 2 kilo olarak doğdu. Ama doğum masasında çok uzun sürdü çok zor bir dogumdu. Bunu doktoruma anlattım hem eşi aşağıda hem ilk doğumum zor diye normali denemeyi bile teklif etmedi açıkçası bende ısrar edemiyorum. Hem bebeğim hem kendim için illaki normal deneyelim diyemedim.

Benm daha ilk.ikinci olsa keske sezaryensa sezaryen der gecerim.ama ikinciyi yaparsam ya daha kotu olursa die korkuorm

Gönlünü ferah tut ınş bir sıkıntı olmaz. O kadar rahat tanıdıklarım varki hiç bir sıkıntısı olmadığı halde normalden korktuklari içi sezeryan oluyorlar. Bizim şu an risli bir durumumuz var o yüzden keyfi bir tercih değil bizimkisi. Allah yardimcimiz olsun.

Sana son 4 gün bana son 8 gün inş. Aramız çok yakın rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin ınş.

Benim iki gündür özellikle bugün kasık ağrım çok oldu tedirginim açıkçası erken mi gelecek diye

Gerci sen bir dogum yapmssin daha iyi blirsin :)

Merhaba cnm gece 3 de suyum geldi. Hastaneye gittiğimde 10 cm açıklığım vardı acil sezeryana aldılar çok şükür bebeğim sağlıklı sıhhatli geldi dünyaya ben daha ayağa kalkamadim henüz. Darısı sana inşallah

Küçük bir kanama olmuş ameliyatta o kadar. Ama doktor çok tedirgin oldu 10 cm açıklık olunca kendi doktorum gelemedi bekleyemeyiz bebek kanala girer dediler nöbetçi doktor ameliyat yaptı.

Oyy cok sevindim ya okdr acilmisken normal olsaymis :))

Çok gecmis olsun sakin umutsuzluga kapilmayin ben hergece aglar bana birsey olursa cocuklarima ne olucak korkusu cok kotu bir duygu sizi cok iyi anliyorum uzulmeyin derdini veren allah sifasinida veriyo.is

Sakin üzulmeyin allahim yardim etsin benim başimdan gecti çok sukur dogum yaptim uzulmeyin iyi dusunun gercekten isterseniz konusa biliriz

uzulmeyin ben en kotusunu yaşadim inanin ama yinede hamdolsun yaşiyorum cocuklarimin yanin dayim hergece dua ederdim allahim yaşiyiyimda en kotusu olsun onadaraziyim diye uzulmeyin inanin boşa uzuluyorsunuz

çok geçmiş olsun inanin bana doktorlarda hiç açici konusmuyorlardi ama allaha suku iyiym iyi düşunun ben diyorum ki keske bukadar uzurmeseydim ne olursunuz iyi dusunun iyi olucak egerki konusmak isterseniz numarami veririm ben cok korkular yasadim

Merhaba kizlar bende ayni dertten muzdaribim hemde benm ilk gebeligim malesef.benim doktorum cok Rahat.sezaryen olursun olur biter diyo ama internette baktkca ici karario insanin
Ilk gebeliginiz kork mayin yukari cikar cikmasada sezaryan olursunuz uzulmeyin sizinki internete aldanmayin

Bende gunlerce yazdiklariniz okur hatta iyi olanlari kaydeder bakardim ve rahatlardim hergece aglar cocuklarim ne olucak düşüncesine girerdim.allahima sukurler olsun dogum yaptim ne olursunuz uzulmeyin elde degil biliyorum ama tip o kadar ilerlediki inanin neler var bunada sukur diyorsunuz sizde atlaticaksiniz ben inaniyorum ve sizlerle duam konusmak isteyen olursan numarami verebilirim iyidusunun uzulmeyin ne olursunuz

Ilk gebeliginiz kork mayin yukari cikar cikmasada sezaryan olursunuz uzulmeyin sizinki internete aldanmayin
39haftalik oldum canim persembe gunu sezaryen olucam.beni korkutan ikinci gebelik cnku ikinci gebelikte sezaryen dikisine yapisior vs diolar korkuyorum ister istemez.senin durumun neydi cok sevindim kurtulmussun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…