Corluda nerde doktor profmuRabbim hiç bir annenin kucağını boş bırakmasın çok zor bir durum ben çorluda bir domtor buldum kendime bana uzak ama en azından herşeyimi üstlendi tabi önce ALLAHIN takdiri sonra da doktor çok önemli 2 haftada bir gidiyorum takibi altındayım artık dua edip beklemekten başka çaremiz yok arkadaşım
Çorlu merkezde özel reyap hastanesi prof değil ama riskli gebeliklerle ilgileniyorCorluda nerde doktor profmu
Bende istanbulda reyap hastanesine gidiyorum adi ney doktorun bazilari hem istanbulda hem corluda calisiyorÇorlu merkezde özel reyap hastanesi prof değil ama riskli gebeliklerle ilgileniyor
İstanbukdaki esenyurtta mı benim doktorumun adı toygun başaranBende istanbulda reyap hastanesine gidiyorum adi ney doktorun bazilari hem istanbulda hem corluda calisiyor
Evet canim esenyurtta.senin doktoru burda duymadim gelmiyor demekkiİstanbukdaki esenyurtta mı benim doktorumun adı toygun başaran
Evet esenyurta gelmediğini söyledi yoksa banada burası yakın bende büyük çekmecede oturuyorum ama oraya gitmek zorunda kalıyorumEvet canim esenyurtta.senin doktoru burda duymadim gelmiyor demekki
Zor oluyodur insllah tez zamanda kurtuluruz artkEvet esenyurta gelmediğini söyledi yoksa banada burası yakın bende büyük çekmecede oturuyorum ama oraya gitmek zorunda kalıyorum
Evet zor oluyor ama yapıcak bişey yok nasipse doğuma kadar devamZor oluyodur insllah tez zamanda kurtuluruz artk
Sen ne durumdasin canim kacnci haftan
Canm diger basliktan yazmistim bende 34+4teyim senin yapisiklik varmiydi okdr stres olma artk okdr da zor degil sanirim ameliyatimiz.37. Haftadayım canım bi aksilik çıkmazsa önümüzdeki salı günü olacak ameliyatım çok heyecanlıyım çok stresliyim
Canm diger basliktan yazmistim bende 34+4teyim senin yapisiklik varmiydi okdr stres olma artk okdr da zor degil sanirim ameliyatimiz.
Insallah yoktur yapisiklik en az hasarla atlatir sagsalim bebegini alirsin kucagina.iyi haberlerini bekliyorumGörünen bi yapışıklık yok ama rahîm açılmadan belli olmuyor tabi herşey o anda netleşiyor umarım canım allah hepimizin yardımcısı olsun sen de vaginal usg den hiç korkma kasma kendini işinin ehli bir doktor için 15 20 saniye bakmak yetiyor
Insallah yoktur yapisiklik en az hasarla atlatir sagsalim bebegini alirsin kucagina.iyi haberlerini bekliyorum
Dualarımız seninle canım inşallah yavrunu kucağına alıcaksın bize de güzel haberlerini vericeksin biz dua ediyoruz sende dua et hepimiz içinÇok teşekkür ederim benim ameliyat haftaya sali olacakti ama suyum çok azalmış bugünkü kontrolde doktor bu perşembeye çekti umarım hayırlısıyla atlatıp haber verebilirim dualarına talibim
Dualarımız seninle canım inşallah yavrunu kucağına alıcaksın bize de güzel haberlerini vericeksin biz dua ediyoruz sende dua et hepimiz için
Insallah cabucak olup biter iyi haberlerle gelmen dilegiyleÇok teşekkür ederim benim ameliyat haftaya sali olacakti ama suyum çok azalmış bugünkü kontrolde doktor bu perşembeye çekti umarım hayırlısıyla atlatıp haber verebilirim dualarına talibim
Canm ameliyatin nasil gecti bebis nasil bizlere haber verirsen seviniriz :)Çok teşekkür ederim benim ameliyat haftaya sali olacakti ama suyum çok azalmış bugünkü kontrolde doktor bu perşembeye çekti umarım hayırlısıyla atlatıp haber verebilirim dualarına talibim
Evet canım sen ve bebek iyimisiniz haber bekliyoruz sendenÇok teşekkür ederim benim ameliyat haftaya sali olacakti ama suyum çok azalmış bugünkü kontrolde doktor bu perşembeye çekti umarım hayırlısıyla atlatıp haber verebilirim dualarına talibim
Sen nasilsin meyrakin iyi gidiyormuEvet canım sen ve bebek iyimisiniz haber bekliyoruz senden