Canm bu es birakmayi yapan doktor nerde kimdi doktorun.normalde direk rahmi aliolarmis cnku riske atmamak icinBenim durum en ağırın ağırıymış previa totalisti benimki
Canım çok merak ettik seni şükür kurtulmuşsun bir skıntı olmadı değilmi
Öncelikle çok geçmiş olsun.şöyle düşün bi evladın varmış allah bağışlasın ömür versin.bile bile kendini riske atmak olur.ama istiyorsan eğerki olumlu düşün rabbim izin verdikçe sağ salim atlatırsın inşallah.Merhaba arkadaşlar.Ben de size hikayemi anlatayım.benim rahmim çift rahim.ilk doğumumda doktorlar yapışıklığı fark edemedikleri için normal Doğum yaptırdılar .ve rahmim tersine döndüğü için kanamayı durduramadıkları için hemen ameliyata aldılar .6 ünite kan aldım.son anda rahmim alınmadı çok şükür .şu an 14 yaşında bir kızım var .üzerinden Yıllar geçip tekrar denemek istedim .biri 6 haftalık diğeri 11 haftalık düşük yaptım maalesef.karnımda öldü ama bu durumla ilgili değildi.şimdi yeniden hamileyim.doktorum aynı durumun tekrarlayacağını,mutlaka yoğun bakım ünitesi olan bir hastanede Doğum yapacağımı bir ekiple ameliyata gireceğimi önceden kan hazılrlanması gerektiğini söyledi .bu defa şanslı olmayabilirsin kanamadan şoka girebilir yaşamını kaydedebilirsin üçüncü üniteden sonra durduramazsak rahim alınacak dedi.zaten çift rahim olduğu için erken Doğum riski var bir de bu Sebeple hem kanama Hem erken Doğum riski çok üzüyor beni.tüm bunlara rağmen devam edecek misin dedi.şu an 8 haftalık hamileyim .aldırmak istemiyorum bebeğimi.ne yapacağım bilmiyorum
Geçmiş olsun gözün aydın canım çok sewindim
Canım yeni bakabildim.Rabbim her zaman yanındadır sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.Allahım bebeğinle mükafatlandırsın seni .güzel haberlerini bekliyorum unutma.kötü şeyler düşünme dualarım seninle ve bebeğinle olacak.Devam etmeye karar verdim .Birkaç doktora göründüm .bir profesörle görüştüm .tekrarlamayabilir .ama hazırlıklı olmalıyız her şeye dedi.ben de rabbime sığındım.bana tekrarlayan düşükler sonrası bu bebeği gönderdi .ölüm saati değişmez eğer öleceksem aldırsam da ölürüm zamanı geldiyse diye düşünüyorum.belki sağlıklı gelmeyebilir bu düşünce ama o kalp atışını dinleyip de sonlandırın diyemedim
Nasıl güzel bir insansın sen.her şey için varlığın için şuraya bıraktığın bu güzel kelimeler için çok teşekkür ederim .ailenle evlatlarınla çok güzel günler görürsün inşallah .ara ara yazarım buraya .haberdar ederim .allaha emanet olCanım yeni bakabildim.Rabbim her zaman yanındadır sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.Allahım bebeğinle mükafatlandırsın seni .güzel haberlerini bekliyorum unutma.kötü şeyler düşünme dualarım seninle ve bebeğinle olacak.
Amin cümlemize inşallah.sende öylesin canım benim.dikkat et kendine beni habersiz bırakma .Rabbim korusun seniNasıl güzel bir insansın sen.her şey için varlığın için şuraya bıraktığın bu güzel kelimeler için çok teşekkür ederim .ailenle evlatlarınla çok güzel günler görürsün inşallah .ara ara yazarım buraya .haberdar ederim .allaha emanet ol
Geçmiş olsun.doktorunuz kimdiMerhabalar,
Kızım 4,5 yaşında 35+0’da doğum yaptım. Kuvez’e girmedi, rahmim alınmadı. Ben üstelik previa totalis’dim. Doktorum harika bir doktordu, benim durumumda olanlara tavsiye ederim, son derece güvenilir, etik, iletişimi iyi, harika bir doktordur kendisi.
Ne guzel canm 2 evladını da sag salim kucağına almışın.bende 13.haftamda plesanta previa denildi rahim agzini kapatiyormus ve yapisiklik varmis. Ikinci gebeligim ilkinde plesanta asagida idi ama bende hic kanama yapmamis sezeryan dogumda bir sikinti yasamamistim. Ama simdi dikis yerime yapışma ihtimali var daha cok riskli ve ben cok endiseliyim. Sadece 6.7 haftada alttan muayeneden sonra kahverengi akintim olmuştu. Daha sonra hic kanama yasamadim ama doktor bundan sonra yaşayabileceğimi söylüyor acaba plesantanin yukaru cikmasi icin neler yapmalıyimIlk doğumumda atoni geçirmiştim sezeryan sonrası.Kanama durmayınca ikinci bir ameliyatla damarım dikilerek rahim son anda alınmaktan kurtulmuştu. Ikinci doğumum yaklaşık üç hafta önce oldu. Gebeliğimde banada plasenta previa teşhisi konmuştu ve doktorum ikinci dogumdada aynı kanamayı yaşayacağımı söyledi ve gerçektende 33+6 günlükken sancılarım başladı.Birden kanamam başladı. Şanslıydım çünkü hastanedeydim o esnada ve apar topar ameliyata alındım. Bebeğim çok şükür sağ salim kurtulmuştu.Bende işe plasenta rahme ayrılmayacak vaziyette yapışmıştı.Mecburen kanama durmayınca rahmim alınmak zorunda kaldı.Ama hiç üzülmüyorum.Önemli olan hayatımın kurtulmasıydı.Iki kez hayatımın kurtulmasına vesile olan Etlik Zübeyde Hanım Hastanesi doktorlarından Şafak Özdemirci ve ekibine çok teşekkür ederim.
Merhaba Konya da hangi dr da Doğum yaptınız geçmiş olsun biraz zaman geçmiş ama inş cevap verirsinizMerhaba canım.2. Doğumumda doktorum 35. haftamda plasenta previa olduğumu,doğum yaptıramayacağını söyledi. Üstelik öncesinde bildiği halde biraz daha para kazanabilmek için son güne kadar söylemedi bize.35. Haftamda bugün bu doğum olmak zorunda ama ben yaptıramam dedi.Kanama durmayabiliyor ve rahmin alınması ile sonuçlanabiliyormuş. Karaman’da yaşıyorum. O gün hemen Konya’ya gittim. Doğumum orada bir özel hastanede oldu. Korkulan olmadı hamdolsun. 3 ünite kan aldım. Tek derdim kızım küçük doğduğu için bir hafta küvözde kaldı. Tavsiyem iyi bir hastane bulmanız.Bebiş küçük doğarsa diye o da.