Kanaman ne durumda iyidir ins yat olsun sonu iyi olsun yeterkiSağol canım bende yatıyorum 1 ay oldu evden sadece doktora çıkıyorum pikolojikmen çökmuş durumdayım iyi birşeyler duymaya ihtiyaç duyuyor insan
Kanamam durdu ama ara ara lekelenme oluyor ve kasık ağrım çok doktorda durumuna göre normal bunlar dedi öyle avutuyorum kendimiKanaman ne durumda iyidir ins yat olsun sonu iyi olsun yeterki
Sikma canini ben artik oyle yapiyorum hersey olcagina varicak nasilsaKanamam durdu ama ara ara lekelenme oluyor ve kasık ağrım çok doktorda durumuna göre normal bunlar dedi öyle avutuyorum kendimi
İstanbulda yaşiyorum burda sürekli gittiğim doktor 19. Haftaya kadar anlamadı sonra kanamam oldu ayrıntilı ultrasona girdim plesenta previa totalis teşisi kondu ordan aldığım raporu doktoruma getirdim resmen öldürdü beni yüzde 99 rahmin alınır dedi erken doğum olur falan şimdi değiştirdim doktoru bu sadece erken doğum ve ani kanama riskinden bahsettiCanım seni boşuna korkutmuşlar plesentanın aşagıda olması demek kanama riski demek dolayısıyla düşük yada erken doğum demek. Rahim alınmasıda nereden çıktı ve ne alaka? 7 ay önce kızımı doğurdum ve plasente doğum kanalını tıkamıştı benim düşük korkusu derken erken doğum korkusu oldu ama kızım 41. Haftada doğdu. Şimdi 4 aylık hamileyim 2 aydır kanamam var plesente sorunu yine ama düşük ve erken doğum tehlikesi harici baska birsey demiyor doktorum. Bence sen baska doktora git bulundugun il için dr tavsiyesi al. Ankarada isen hasan kafalı prof. Tavsıye ederim özel hastanede fakat.
Dua etmekten başka çare yok zaten inşallah bizlerde hayırlısıyla atlatıcaz canım zaman geçmek bilmiyor işte o zor daha önümde 3 ay var kanama olalı bir ay geçmiş sanki bir senedir yatıyorumSikma canini ben artik oyle yapiyorum hersey olcagina varicak nasilsa
Progestan ilaç iğne vs basladımı drunuz?İstanbulda yaşiyorum burda sürekli gittiğim doktor 19. Haftaya kadar anlamadı sonra kanamam oldu ayrıntilı ultrasona girdim plesenta previa totalis teşisi kondu ordan aldığım raporu doktoruma getirdim resmen öldürdü beni yüzde 99 rahmin alınır dedi erken doğum olur falan şimdi değiştirdim doktoru bu sadece erken doğum ve ani kanama riskinden bahsetti
Evet progestan 200 mg kullanıyorum sabah akşam bide kansızlık çıktıProgestan ilaç iğne vs basladımı drunuz?
Aslinda plesantanin assagida olmasi yada kanali tikamasi rahmin alinmasina sebep olmuyormus haklisin.ama bu durum sezeryan dikislerine yapisma ihtimalini dogurdugunda ozmab rahmi alinanlari okudum burdq.ama herkesin basina gelicek degildir herhaldeCanım seni boşuna korkutmuşlar plesentanın aşagıda olması demek kanama riski demek dolayısıyla düşük yada erken doğum demek. Rahim alınmasıda nereden çıktı ve ne alaka? 7 ay önce kızımı doğurdum ve plasente doğum kanalını tıkamıştı benim düşük korkusu derken erken doğum korkusu oldu ama kızım 41. Haftada doğdu. Şimdi 4 aylık hamileyim 2 aydır kanamam var plesente sorunu yine ama düşük ve erken doğum tehlikesi harici baska birsey demiyor doktorum. Bence sen baska doktora git bulundugun il için dr tavsiyesi al. Ankarada isen hasan kafalı prof. Tavsıye ederim özel hastanede fakat.
İnsallah benim ilk doğumum sezeryan buda mecburi sezeryan olucak zaten inşallah bukadarıyla atlatırızAslinda plesantanin assagida olmasi yada kanali tikamasi rahmin alinmasina sebep olmuyormus haklisin.ama bu durum sezeryan dikislerine yapisma ihtimalini dogurdugunda ozmab rahmi alinanlari okudum burdq.ama herkesin basina gelicek degildir herhalde
Evet hareketsiz kalmak zorunda olmak cok zor biliyorum.zaten biraz fazla hareket etseetsen agrin oluyor ama gecicek boyle dusunDua etmekten başka çare yok zaten inşallah bizlerde hayırlısıyla atlatıcaz canım zaman geçmek bilmiyor işte o zor daha önümde 3 ay var kanama olalı bir ay geçmiş sanki bir senedir yatıyorum
İnsanın çektiği ağrılar sorun olmuyor da erken doğum korkusu kötü 35 haftayı bile görsem şükürler olsunEvet hareketsiz kalmak zorunda olmak cok zor biliyorum.zaten biraz fazla hareket etseetsen agrin oluyor ama gecicek boyle dusun
Gorursun biseycik olmaz bende simdiden ikinci cocuga nasil cesaret ederim diyorum oyle zorki cnku yine olucak ve daha kotu olcak biliyorum hayat isteİnsanın çektiği ağrılar sorun olmuyor da erken doğum korkusu kötü 35 haftayı bile görsem şükürler olsun
Plasenta dogum kanalindaysa nasil normal dogum denediler hic anlamadimBen plasente doğum kanalındaydı 17 . Haftadan itibaren 41. Haftada doğum yaptım iki gün suni sancı yedim 1cm acılmam oldu son care sezeryanla aldılar Protestan kullanıpta normal doğum yapanını duymadım hiç zaten cevremde. Ben suanda 100 lük sabah öğle aksam kullanıyorum ki iğnesinide oldum haftada bi. Sezeryanla doğum yaptım dedim ve yapışma vs hiç bişi olmadı. 7 ay önce doğurdum şimdi ikincisine hamileyim 4 aylık. Korkup strese girme bebek hisseder doğdugunda stresli bi bebeğin olsun istemezsin dimi rahat ol lütfen sadece dikkat et kendine mümkün merteve dinlen uzan hep
İnşallah dediğin gibi bişey olmazGorursun biseycik olmaz bende simdiden ikinci cocuga nasil cesaret ederim diyorum oyle zorki cnku yine olucak ve daha kotu olcak biliyorum hayat iste
Bu durumda normal doğum tehlikeliymiş zaten ilkinde olmamış bişey inşallah bu da da olmaz canım hala korkularım var ama ilk günlerdeki kadar değilim insan biyerden sonra alışıyor dikkat etmekten dua etmekten başka çare yok şuan kaç haftalıksın..Ben plasente doğum kanalındaydı 17 . Haftadan itibaren 41. Haftada doğum yaptım iki gün suni sancı yedim 1cm acılmam oldu son care sezeryanla aldılar Protestan kullanıpta normal doğum yapanını duymadım hiç zaten cevremde. Ben suanda 100 lük sabah öğle aksam kullanıyorum ki iğnesinide oldum haftada bi. Sezeryanla doğum yaptım dedim ve yapışma vs hiç bişi olmadı. 7 ay önce doğurdum şimdi ikincisine hamileyim 4 aylık. Korkup strese girme bebek hisseder doğdugunda stresli bi bebeğin olsun istemezsin dimi rahat ol lütfen sadece dikkat et kendine mümkün merteve dinlen uzan hep
İnşallah hayırlısıyla atlatmıştırDondurmadan ses cikmadi noldu acaba