- 27 Kasım 2011
- 3.231
- 2.354
Oh maşallah rabbim sağ selamet kucağına almayi nasip etsinÇok sevindim rahat gecirmene hep boyle gider ins.benmde 38oldu doktor 39a kadar olursa normal denenebilir ama sonrasi sezaryen dedi beklioruz artk :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oh maşallah rabbim sağ selamet kucağına almayi nasip etsinÇok sevindim rahat gecirmene hep boyle gider ins.benmde 38oldu doktor 39a kadar olursa normal denenebilir ama sonrasi sezaryen dedi beklioruz artk :)
Benimle ayni durumdasin canm doktorum rahat seninki cok vahim degil diyor ama pek normal dogum denemekten yana da degil bakalm en son ne diyecek bekliyorum merakla.senin doktorun ne kadar yukarida oldugunu ölctumu?
Benimde 38+3oldu bugun.15marta verdi yani 39a vermis oldu.normal deneyebliriz dedi ama ben cesaret edemiormTam bir ölçüm söylemedi ama ultrosondan gösterdi bebeğin tam kafasının yanına yerleşmiş plesanta. Benimkide normal doğumun kanamalı olabilir hiç riske atmayalım sezeryan yapalim dedi. 3 gün önce gittim kontrole 38+3 e gün verdi 19 mart oluyor daha erken gelmezse. Şu an 37+2 yiz cnm senin kaç haftalık oldu.
Benimde 38+3oldu bugun.15marta verdi yani 39a vermis oldu.normal deneyebliriz dedi ama ben cesaret edemiorm
Benm daha ilk.ikinci olsa keske sezaryensa sezaryen der gecerim.ama ikinciyi yaparsam ya daha kotu olursa die korkuormBenim bu ikinci doğumum olacak ilk doğumum normaldi. Ebe doğumdan önce çatı muayenesi yaptı üst kemiğin basık ama alt kemik kurtarır dedi 3.5 kiloya kadar doğurursun dedi. Bebeğim 38+2 de 2 kilo olarak doğdu. Ama doğum masasında çok uzun sürdü çok zor bir dogumdu. Bunu doktoruma anlattım hem eşi aşağıda hem ilk doğumum zor diye normali denemeyi bile teklif etmedi açıkçası bende ısrar edemiyorum. Hem bebeğim hem kendim için illaki normal deneyelim diyemedim.
Onlar bende nerdeyse bir aydir var bisey olmaz kendini yormadikca.ztn gununde iyi canm artk cok erken degilBenim iki gündür özellikle bugün kasık ağrım çok oldu tedirginim açıkçası erken mi gelecek diye
Gerci sen bir dogum yapmssin daha iyi blirsin :)Benim iki gündür özellikle bugün kasık ağrım çok oldu tedirginim açıkçası erken mi gelecek diye
Gerci sen bir dogum yapmssin daha iyi blirsin :)
Oyy cok sevindim ya okdr acilmisken normal olsaymis :))Merhaba cnm gece 3 de suyum geldi. Hastaneye gittiğimde 10 cm açıklığım vardı acil sezeryana aldılar çok şükür bebeğim sağlıklı sıhhatli geldi dünyaya ben daha ayağa kalkamadim henüz. Darısı sana inşallah
Çok gecmis olsun sakin umutsuzluga kapilmayin ben hergece aglar bana birsey olursa cocuklarima ne olucak korkusu cok kotu bir duygu sizi cok iyi anliyorum uzulmeyin derdini veren allah sifasinida veriyo.isÇok teşekkürler cevabınız için evet maalesef totalis ve üstelik damarlanma mevcut gibi dedi dr o gün doppler cihazında bir sorun vardı tam bakamadı ama muhtemelen benimkide eski sezaryen yerine yapışık bulunduğum ilin üniversitesinde kan bankası yok zaten yapışıklık varsa kesin izmire falan sevk edecek belki 35e kadar çıkar dedi ama benim hiç umudum yok iyi olmanıza çok sevindim benim dünden beri gozyasim kurumuyor diyebilirim allah ne yazdıysa o olacak tabi ama 3 yaşında bi kızım var bana bisey olursa o ne yapar diye düşünmekten aklımı yitirecegim
Sakin üzulmeyin allahim yardim etsin benim başimdan gecti çok sukur dogum yaptim uzulmeyin iyi dusunun gercekten isterseniz konusa bilirizMrb arkadaşlar malesef bende plesenta previa totalistim.32haftalik hamileyim gittiğim doktorların hepsi rahminin alınacağını söylediler ve ben çok üzülüyorum yaşım 37 ve 4. Sezer yanım iki tane kızım var 3.sezaryanımda 7 aylık ölü doğum yaptım. aşırı kanamam olacağı beni ve bebeğimi kaybedebileceklerini söylediler.butun rahmini kaplamış ve idrar torbasına doğru gidiyormus.haftaya Zekai Tahir Burak Hastanesi'ne yatacağım lütfen dua edin.Rabbim bütün Darda zorda olan kullarına yardim etsin İnşallah.buyuk ihtimalle 34.haftada sezeryan olacağım tabi erken kanamam olmazsa
uzulmeyin ben en kotusunu yaşadim inanin ama yinede hamdolsun yaşiyorum cocuklarimin yanin dayim hergece dua ederdim allahim yaşiyiyimda en kotusu olsun onadaraziyim diye uzulmeyin inanin boşa uzuluyorsunuzAllah razı olsun sizden de beni en iyi anlayabilecek sizsiniz evet bende çok ağlıyorum moralim cok bozuk cnm cok sıkılıyor ve aileme yansıtmamaya çalışıyorum takmiyormuş üzülmuyormuş gibi yapmaya çalışıyorum İnşallah herşey yolunda gider ve güzel şeyler yazmak nasip olur.
Slm kızlar yazdıklarınızı okuyunca aylardır çektiğim korkular endişeler geliyor aklıma ki hala öyleyim. Bende marjinal plesenta ikiz gebelik yumurtalık kisti yok yok. Yarın son kontürolüm büyük ihtimal salı olmassa perşembeye olacak sezaryanım. Bende hep kızımı düşünüyorum Allah a sıgınıyorum onu bensiz bırakmasın. Üstelik çok ameliyat geçirdim bu 6. Olacak birbirimize dua edelim. Haliyle banada güzel şeyler söylenmedi. Kimse yapmazmış ameliyatımı kolay kolay sorun 1 deyil çünkü. Gözlerimi acıp çok şükür demek kızımı bensiz bırakmamak için dua etmekten başka ne yapabilirim. Allah sizlerin ve benim yardımcımız olsun. Amin.
çok geçmiş olsun inanin bana doktorlarda hiç açici konusmuyorlardi ama allaha suku iyiym iyi düşunun ben diyorum ki keske bukadar uzurmeseydim ne olursunuz iyi dusunun iyi olucak egerki konusmak isterseniz numarami veririm ben cok korkular yasadimSlm kızlar yazdıklarınızı okuyunca aylardır çektiğim korkular endişeler geliyor aklıma ki hala öyleyim. Bende marjinal plesenta ikiz gebelik yumurtalık kisti yok yok. Yarın son kontürolüm büyük ihtimal salı olmassa perşembeye olacak sezaryanım. Bende hep kızımı düşünüyorum Allah a sıgınıyorum onu bensiz bırakmasın. Üstelik çok ameliyat geçirdim bu 6. Olacak birbirimize dua edelim. Haliyle banada güzel şeyler söylenmedi. Kimse yapmazmış ameliyatımı kolay kolay sorun 1 deyil çünkü. Gözlerimi acıp çok şükür demek kızımı bensiz bırakmamak için dua etmekten başka ne yapabilirim. Allah sizlerin ve benim yardımcımız olsun. Amin.
Ilk gebeliginiz kork mayin yukari cikar cikmasada sezaryan olursunuz uzulmeyin sizinki internete aldanmayinMerhaba kizlar bende ayni dertten muzdaribim hemde benm ilk gebeligim malesef.benim doktorum cok Rahat.sezaryen olursun olur biter diyo ama internette baktkca ici karario insanin
Bende gunlerce yazdiklariniz okur hatta iyi olanlari kaydeder bakardim ve rahatlardim hergece aglar cocuklarim ne olucak düşüncesine girerdim.allahima sukurler olsun dogum yaptim ne olursunuz uzulmeyin elde degil biliyorum ama tip o kadar ilerlediki inanin neler var bunada sukur diyorsunuz sizde atlaticaksiniz ben inaniyorum ve sizlerle duam konusmak isteyen olursan numarami verebilirim iyidusunun uzulmeyin ne olursunuzForumdaki tüm plesenta previa yazılarını en az 5 kez baştan sona okudum sanırım ama çoğu güncel değildi şu an bu durumu bizler yaşıyoruz inşallah biz de daha önce atlatanlar gibi atlatırız hepimiz ben de çok korkuyorum çok stresliyim birbirimize dua edelim herkes sağ salim kavuşsun yavrusuna
39haftalik oldum canim persembe gunu sezaryen olucam.beni korkutan ikinci gebelik cnku ikinci gebelikte sezaryen dikisine yapisior vs diolar korkuyorum ister istemez.senin durumun neydi cok sevindim kurtulmussunIlk gebeliginiz kork mayin yukari cikar cikmasada sezaryan olursunuz uzulmeyin sizinki internete aldanmayin