Plansız hamilelik ve mutsuz bir evlilik…

Bu tıbbi açıdan bir korunma yöntemi değil, diyoruz inatla evet yöntem diyorsunuz. Birleşmenin en başından itibaren sperm vardır. Döllenmenin sağlanması için bir tane sağlıklı sperm hücresi yeterlidir. Eğer üreme sisteminize sperm hücresi giriyorsa ve siz döllenme olmasın diye herhangi bir önlem almamışsanız o halde korunmuyorsunuz demektir. Gebelik oluştuğunda doktora veya hemşireye "Korunduk ama hamile kaldım." dememeniz gerekir. Diyelim ki korunmak için hap alıyorsunuz. Her gün aynı saatte düzenli bir biçimde aldınız. Ama koruma olasılığı %99 ve %1 ihtimale takılıp gebe kaldınız. O zaman "Korundum ama gebe kaldım." diyebilirsiniz.

Klinikte bir kadın vardı. Tüp bebek tedavisi ile gebe kaldı. Doğumdan aylar sonra öylesine kontrole gelmişti. Doktor hanım "Çatlamak üzere olan sağlıklı bir yumurta var, çocuk düşünmüyorsanız şimdi, korunun." dedi ve onlar da alaya aldılar bizim zaten çocuğumuz olmuyor ondan o kadar para döküp kaçıncı denemede tüp bebek tuttu ne korunması minvalinde. Aylar sonra geldiğinde kadın gebeydi.

Kadınların doğurganlık oranı diye kendi kafanızda bir denklem kurmuşsunuz. İdeal yöntem falan filan diye anlatıyorsunuz.

Yok, tanık olmamıştır hanımefendi. Herkesin muhakkak "doğurganlık seviyesi" varmış çünkü. Ben de yeni öğrendim sağ olsun.

Yok, tanık olmamıştır hanımefendi. Herkesin muhakkak "doğurganlık seviyesi" varmış çünkü. Ben de yeni öğrendim sağ olsun.
yani vücut sinyal veriyor onu takip ederek gerekli önlemleri alıyoruz, ben geri çekilerek korunuyorum ama siz bana bakmayın ben zaten kolay hamile kalamiyorum filan dese eyvallah ama burada korunma dersi vermesi haksızlık

Zaman zaman çocuğu olmauan kadınların da doğurganlığı artıyor mu yani ? Benim bildiğim hamile kalana kadar göbeği çatlayan kadınların ömür boyu öyle gidiyor.

yani vücut sinyal veriyor onu takip ederek gerekli önlemleri alıyoruz, ben geri çekilerek korunuyorum ama siz bana bakmayın ben zaten kolay hamile kalamiyorum filan dese eyvallah ama burada korunma dersi vermesi haksızlık
Tamam da öyle değil mi bir düşünün.eskiden 10,12 tane çocuğu olan insanlar vardı. Hatta 4,5 tane de düşük yapıyorlardı. Bakıyorsun başka kadına ömrü boyunca 2 kere gebelik geçirmiş hiç korunmadan ? Eee fark nerede o zaman ? Muayenede ikisi de normal çıkıyor ? Kimisi ayda bir kere korunmasa hamile kalıyor, kimi hergün içine attırıyor senelerce tık yok. Bunun açıklaması doğurganlık seviyesi drğil de nedir ?

Eee öyle dedim zaten.benim gibi doğurganlık seviyesi düşük olanlarda sıkıntı olmuyor dedim
Benim gibiler kullansın kendini paralamaya gerek yok dedim.

Is bulmaniz lazim kendinize gelmeniz icin. Sizi hizmetci olarak goruyorlar. Konusmaniza bilr tahammulu olmayan es ne ise yararki ondan hayat arkadasi olmaz. O sizi esya olarak goruyor. Bosanin ailenizin yanina gidin ise girin anneniz bebege bakarsa siz de calisirsiniz. Suan yasadiginiz hayat gercekten robot gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…