Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Kızlar son günlerde internette ve televizyonda gördüğüm kadarıyla Mustafa Eraslan diye bir doktor bitkisel ürünlerin satışını yapıyor.O kadar memnun kalan hastaları memnun kaldıklarını dile getiriyorlar.Bursa da 15 den fazla şubesi varmış.Bizim çevreden de biri kullanmış ,bayandan dolayı çocukları olmuyormuş.Doktorun verdiği ilaçtan 6 ay kullanmak şartıyla içmiş.Ve 3 ay sonra hamile kalmış.İnternette kötüleyende var bilmiyoruz kafam karıştı.Kayınvaldemin rahatsızlığı var onlarda yeni sipariş verdi.ilaçların kutusu 150 tl.Set halinde olanlarda varmış.Her hastalık için kutular ayrıymış.Sizlerden duyan oldumu ve ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?:44:
Bahar hanım burdamısınız

Fsh 6.33
Lh. 3.64
Prolaktin 29.93
Dhea sulfat 405.5
E2 58
Testesteron total 0.69 arkadaslar benim aşırı tuylenme ve kilo problemim vardı endokrinoloji yonlendirildimm. 10 ay diane35 ve glukofen kullandim şimdi çocuk düşünüyorum doktor 10 ay önce polikistik değil demisti sadece dheas hormonum yüksek en son gittiğimde tekrar sordum polikstikover dedi bu testlere göre normal adetlerim günü gününe gelir tek etki aşırı tuylenme
Diane 35 dediğin ilaç Doğum kontrol hapı aynı zaman da tüylenme de çok iyi işe yarar ben de kullandım biraz amaa ben de çok kilo artışı yapmıştı bu ilaç doktorun bıraktırdı..

Bende soğan kürü yapıyorum testere dişli aslan pençesi ile birlilte. Saraçoğlundan okudum iyi geliyormuş pcos hastalığına. Meryem suresi başladım. Bir umut işte

2255083

Bu benim tahlil sonucum kızlar adetin 2.gunu. Nasıl sizce hormonlar doktor Klomen verdi ise yarar mı sizce çatlatma iğnesi vurulmadan

iyi günler hanımlar bnde de pko var 2.5 yıllık evliyim hiç gebelik yasamdım. doktor en son tüp bebek dedi. sansın yuksek dediler bana kayseri ve ankarada onerebilecegınız ıyı bır doktor war mı????

hormon durumun falan nasıl. ? aşılama.catlatma ignesi yumurta takibi vs denendi mi?
hormonlara normal dedıler ama pko cok ılerı derecedeymıs o yuzde dırek tup bebek denıldı. yumurta takıbım yapıldı. tabıkıde ıkı kere femara bırıncısınde yaıt verdı catlama ıgnesı vuruldum ıkıncısınde yanıt olmadı bır kere gonalf900 kullandım ama yanıt vermedi yumutalıklarım. asılama benım ıcın zaman kaybı olurmus doktorum dedı bunu da

Merhaba 27 yaşındayım. 10 yıldır pkoyum 21aylık evliyim. 8 aydır tedavi görüyorum. İlk 4 ay klomenle yumurtalarım büyüdü ama olmadı. Ondan sonra rahim filmi. Adetlerim gecikti Bi ay da yumurtam büyümedi falan filan derkennn 29 martta aşılama oldum. Bugün 9.gün. 5 yumurtam oluşmuştu iğne ile. 3ü çatlamıştı. Diğer 2si her an çatlayabilir deyip ilişki önerdi doktor. Ama hiç bir belirtim yok hala 😭 ne kadar zor bir süreçmiş 😭

Selam hanımlar, kız kardeşim 2 yıllık evli. Normalde hapla korunuyordu. Sonra çocuk istedi ve hapı bıraktı. 4 aydır korunmuyor. Tabi adetleri düzensizleşti. Doktora gitti sol yumurtalıkta pko gördü doktor. Tabi yüzünde ve vücudunda da çok fazla sivilcelenme oldu. Biraz da tüylenme. Bu sorunları yaşayanlar ve tedavi görenler hangi yolları izlediniz?

Selam hanımlar, kız kardeşim 2 yıllık evli. Normalde hapla korunuyordu. Sonra çocuk istedi ve hapı bıraktı. 4 aydır korunmuyor. Tabi adetleri düzensizleşti. Doktora gitti sol yumurtalıkta pko gördü doktor. Tabi yüzünde ve vücudunda da çok fazla sivilcelenme oldu. Biraz da tüylenme. Bu sorunları yaşayanlar ve tedavi görenler hangi yolları izlediniz?
Benımde sağda pko var fakat yasadan dolayı hiç Bi ekstra ilaç vermedi. Cocuk istediğim için üç ay folik asit onun öncesinde Bi ay soğan suyu içtim. Sekerim azalttım ve oldu Allaha şükür

Ben de pkoluyum, 30 yaşındayım ve bekarım.
Doktor sadece doğum kontrol hapı önerdi onu da içmiyorum.
Bu pko durumu sanırım evlenilirse çocuk yapmaya engel bu durumdan dolayı da çoook mutsuzum.
Ama doğrusunu Allah bilir.

Kizlar bende pkoyum ve hamileyim klomen seker hapi sogan kuru derken 2 sene bitti doktorsana yasmin yazdim 1 ay kullandedi bitane kistim buyumus kullandim adet oldum gitti oay inofolic toz kullandim pkolarin kullandigi gida takviyesi artik inanmayarak tabi ama hamile kalmisim doktorlara kalsa asilama yapalim diyolardi hersey allahtan cokdua ettim allah isteyenherkese nasip etsin

X