Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Bende pkoluyum ve doktorun bana solediği şu şekilde büyütülecek problemin yok bu kadar gözünde büyütme hafif bi uyaru ile hamile kalabilirsin :) ondan sonra içim baya rahatladı.

Bende pkoluyum ve doktorun bana solediği şu şekilde büyütülecek problemin yok bu kadar gözünde büyütme hafif bi uyaru ile hamile kalabilirsin :) ondan sonra içim baya rahatladı.
Hafif bi uyarı ile . Çok güldüm. İnşaallah.

Canim bana 1 yili bekleycegiz dedi inofolic combi kulanurm tahlillerde cikmadi ama sol streets ulturasando gozuktu suan hayit cayi da kulanym

Canim bana 1 yili bekleycegiz dedi inofolic combi kulanurm tahlillerde cikmadi ama sol streets ulturasando gozuktu suan hayit cayi da kulanym
Bir çok kişinin kullandıgını okudum İnofolic combi ne için veriliyor tam anlamadım. Henuz bir ilaç kullanmıyorum.

Karatay çok iyi geliyor polikistiğe. Benim en son kontrolümde sen demesen anlamazdım kalmamış nerdeyse polikistik dedi. Un ve şeker polikistiğin en sevdiği şeyler. Ben ikisini de kestim.
Pekii ne kadar zamanda görünmedi ultrasonda.. Yani şekere dikkat ettikten ne kadar zaman sonra

Kilo vermek, beslenme ve spor gerçekten önerilen bir şey. Ben uzun zamandır beslenmeme dikkat etmeme rağmen, son 1 yılda korkunç kilo almıştım. Yaşımın ilerliyor oluşu, insülin direnci, çocuk sahibi olma isteği gibi gerçeklerle kendimi uzun sürede de olsa toparlamaya başladım. Çok zor bir şekilde ama büyük bir iradeyle lise zamanımdaki kilolara indim. İçine girmek için beklettiğim kıyafetlerim bol geliyor. Muhtemelen önümüzdeki hafta kan tahlili yaptırıp, bir kıyaslama yapacağım. Neredeyse 1 yıldır inofolic kullanıyorum. Folik asit ve inositol içeriyor. Bildiğim kadarıyla ikiside b vitamini grubunda. Ben özellikle bebek muhabbeti sebebiyle aldığım için ve eşimle bu konuda ters düşünce almayı bıraktım. O ay regl olamadım, sonra tekrar başladım. Sanırım döngümü düzenliyor.

mrb bayanlar yenı uyeyım bende aranıza katıldım sizlere birkac sormak ıstedıklerım var polısıkover var bende bekarken bıle adet duzensızlıgı vardı ılac harıcı kendılıgınden olmazdı evlıyım 11 aylık ve korunmuyoruz 3 ay once klomen kullandım ve sonuc alamadık ve bende özele gıdıyorum suan dr hormon testı yptı ve femara dıye ılac verdı suan onu kullanıyorumyarın 5gunu olucak sabah aksam 1er tane al 5 gun kullan ve 5 gun ara ver ve gel muayeneye dedı gebelık tedavısıne baslamamız dedı ve fıtılde kullanıyorum sorum su bu femara ılacla hamıle kalma sansı varmı

Merhaba arkadaslar, adet duzensizligim var ve 6 aydir korunmuyoruz bu sonuclara gore pko varmi? Tesekkur ederim

Eklentiler

• Screenshot_20190322-163927_Chrome.jpg
    43 KB · Görüntüleme: 48
İnşaallah gonlune göre olur arkadaslardan yardımcı olan olur.
Ben fitil kullandım ama akıntı vs için derken 5 aydır duzenli adetim kendıgılınden olmaya basladı. Sadece korunmayın dedı o kdr. Pko luyum bende.

Merhaba arkadaslar, adet duzensizligim var ve 6 aydir korunmuyoruz bu sonuclara gore pko varmi? Tesekkur ederim
Sanki var gibi mi ya yanlış yönlendirmek istemiyorum ama biraz yuksek gibi. Dr sonucu gorunce soyle zaten ona göre belki ilaç vs bir tedavi sunacaktır.
Allah seninde gönlune göre versin inşaallah.

Sanki var gibi mi ya yanlış yönlendirmek istemiyorum ama biraz yuksek gibi. Dr sonucu gorunce soyle zaten ona göre belki ilaç vs bir tedavi sunacaktır.
Allah seninde gönlune göre versin inşaallah.
Aralikta yaptirmistim, pko aklima gelmedigi icin sonuclari doktora gostermedim kendi kendime normal diyip gectim niyeyse. Hamilelik olmayinca Simdi aklima geldi. Bu ay regli olursam tekrar yaptiricam. Tesekkur ederim yorumun icin cnm.

Aralikta yaptirmistim, pko aklima gelmedigi icin sonuclari doktora gostermedim kendi kendime normal diyip gectim niyeyse. Hamilelik olmayinca Simdi aklima geldi. Bu ay regli olursam tekrar yaptiricam. Tesekkur ederim yorumun icin cnm.
Rıca ederim.Kesın bilmiyorum bılen biri cıkar merak etme. Yada yeniden adetin 3.günü bence yaptır.
Yada ultrasonda gözukuyor bı baktı derim. Ne olur ne olmaz. Ona göre de yönlendiriyor doktorlar. Zaten olmaz diyede birsey yok sadece gecikiyor pko hamilelik için.
Şimdi zahide yetişin programında bir dr konuştu pko cok yumurtlama hatta hamilelik için iyi bir koşul vs dedı.Gereklı tedbirler alınmalı vs duruma gore dedı. Olmaz diye birsey yok dedı.
Çok stres sıkıntı yapmayıp kendı halimize bırakmalı bencede.
Nasıbımızde varsa olacak zaten.

Aminn canim, aynen tekrar yaptirayim adetin 3. Gunu. Rabbim hepimize nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…