İnşaallah gonlune göre olur arkadaslardan yardımcı olan olur.
Ben fitil kullandım ama akıntı vs için derken 5 aydır duzenli adetim kendıgılınden olmaya basladı. Sadece korunmayın dedı o kdr. Pko luyum bende. ☺
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaallah gonlune göre olur arkadaslardan yardımcı olan olur.
Ben fitil kullandım ama akıntı vs için derken 5 aydır duzenli adetim kendıgılınden olmaya basladı. Sadece korunmayın dedı o kdr. Pko luyum bende. ☺
Evet hemen bitmiyor ama etkisi oluyor. Ikoncı kez yazdı. Belki temızlendıgı için enfeksiyon vs varsa zaten vucutta uretır normal dedı.Benımkı düzene girdi.Aşırı düzensiz degıldi. Evlendiğimde 3aya yakın sanırım duzensızdı gittim fitil verdı kullandım duzeldı.inşallah Rabbım gonlumuze gore en hayırlısını nasıp eder inşllh bende akıntı ıcın fıtıl kullanıyorum ama gecmıyor malesef
kızlar pcos olup aşılama ile hamiş kalan varmı aranızda
Benim herşeyim normal . Kan değerlerim güzel . Yumurtlamam normal . Adetimdüzenli . Tüyle bir problemim yok . 1 de çocuğum var . Aylarca klomen kullanmama rağmen bir kere de çatlatma iğnesiolmama rağmen bebek olmadı . Alttan ultrasondan bakınca dr pcos dedi . Ama engel değil siz deneyin dedi . 4..5 dr da aynı şeyi söyledi . Ben son iki aydır herşeyi bıraktım . Elbet birgün olur kısmeti varsa diyorum..
Konuya bakarken yorumlarınıza denk geldim ben de bir pkoluyum...Aminn canim, aynen tekrar yaptirayim adetin 3. Gunu. Rabbim hepimize nasip etsin
İbrahim Saraçoğlu videolarını izledim dün. Çok ilginç şeyler anlatıyor doğurganlıkla ilgili. Onlara bir baksanız belki size yardımcı olur.aynı şeyleri bende yaşıyorum seninle.adetlerim düzenli hormon testlerim normal.tüylenme v.s yok ama tüp bebek denememde 225 mg gınalf kullanarak 36 tane kalitesiz yumurta oluştu.daha sonra gittiğim prof dr bana polikistik ıver var sende dedi ama hiç bir belirti yok
Kendiliğinden mi oldu tedavi mi gördünüz? Prolaktin ve insülin direnci gbi değerleriniz nasıldıKonuya bakarken yorumlarınıza denk geldim ben de bir pkoluyum...
6 ay bebeğim olmadı adet düzensizliğim var hep vardı evlenmeden önce de ama rabbim nasip etti ..7 aylık bir oğlum var pko bebeğe engel değil içiniz rahat olsun ☺
Hiçbir tedavi görmedim adet olamadığım için tarlusal kullandım ve adet oldum ondan sonra yumurta takibi yaptırdım ultrason ile yumurtam görüldü ve bu hafta çatlar dedi doktor o haftayı boş geçirmedim gün aşırı birliktelik sonrasında progestron değerlerime bakıldı yumurta çatlamıştı ve hamile kaldım.. Benim hormon değerlerim normaldi ama muayenelerim de doktorlar pkosun ve tedavi edilmeden hamile kalman zor dediler hatta tüp bebek merkezine yönlendiren bile oldu ama dinlemedim ben soğan kürü yaptım arkasıdan da hamile kaldımKendiliğinden mi oldu tedavi mi gördünüz? Prolaktin ve insülin direnci gbi değerleriniz nasıldı
Soğan kürü denemenizi tavsiye ederim kesinlikleKendiliğinden mi oldu tedavi mi gördünüz? Prolaktin ve insülin direnci gbi değerleriniz nasıldı
Yorumunuz icin cok tesekkur ederim. Bende bugun ogrendim pko oldugumu. Amh degerim yuksek cikti. Beenim 1 oglum var. Ve ilk aydan oldu, burdan okudugun ovulasyon testi neymis onu kullanayim dedim ve oldu. 6 sene sonra 2. Yi deniyoruz. Pko lu oldugumu bilmiyordum. Hep adet duzensizligim vardi ama pek dikkate almamistim aklima gelmemisti. Bugun doktor dedi. Tekrar yumurtlama takibi yapicam. Ovulasyon testini denicem. Hayirlisi ins. Rabbim oglunuzuda bagislasin. Masallah onaKonuya bakarken yorumlarınıza denk geldim ben de bir pkoluyum...
6 ay bebeğim olmadı adet düzensizliğim var hep vardı evlenmeden önce de ama rabbim nasip etti ..7 aylık bir oğlum var pko bebeğe engel değil içiniz rahat olsun ☺
Hadi bakalım inş hiç beklemeden alırsın bu Bebişinde haberiniYorumunuz icin cok tesekkur ederim. Bende bugun ogrendim pko oldugumu. Amh degerim yuksek cikti. Beenim 1 oglum var. Ve ilk aydan oldu, burdan okudugun ovulasyon testi neymis onu kullanayim dedim ve oldu. 6 sene sonra 2. Yi deniyoruz. Pko lu oldugumu bilmiyordum. Hep adet duzensizligim vardi ama pek dikkate almamistim aklima gelmemisti. Bugun doktor dedi. Tekrar yumurtlama takibi yapicam. Ovulasyon testini denicem. Hayirlisi ins. Rabbim oglunuzuda bagislasin. Masallah ona
Ben 38 yaşındayım sizin kadar umutsuz değilim.Lab aralı 1-10. Pcos var kesin yani ama yine de istedi doktor belki derecesini anlamak içindir. Daha göstermedim doktora. 27 yaşındayım