- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.839
Şöyle diyeyim Cuma günü gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı ama az az kanamam gelmeye başladıBende pkoluyum ama hiç olmadi bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şöyle diyeyim Cuma günü gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı ama az az kanamam gelmeye başladıBende pkoluyum ama hiç olmadi bende
Herzamanki Regli kanmasindan farkli daha az ve pembeyse yerleşme kanaması olabilirŞöyle diyeyim Cuma günü gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı ama az az kanamam gelmeye başladı
Şöyle diyeyim Cuma günü gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı ama az az kanamam gelmeye başladı
Bilmiyorum ki canım anlamadımHerzamanki Regli kanmasindan farkli daha az ve pembeyse yerleşme kanaması olabilir
Bilmiyorum ki canım anlamadım[/QUOTEi inşallah hamissindir
Amiinnİnşallah sen de canım
Tarlusal
Arkadaşlar merhaba, ben 26 yaşındayım. 2017 yılında yaptırdığım son testlerimde fsh 6, lh 31 prolaktin 18 insülin 28 idi. Doktor tarlusal vermişti adet oluncada doğum kontrol haplarını ve gliforu kullanmadım. Adetim hiç nokta atışı olmadı, bi ay 28 günde oldu sonraki ay 39-40ıncı günde olur. Senede bir keree 1 ila 3 aylık ni gecikmem olur. Bu ayda uzun bi yolculuk yaptım 35 saat kadar, sonrasında ağır bi sinüzit enfeksiyonu geçirdim 1000 mg lık antibiyorik kullandım 1,5 hafta, ve günde 3 kere aferin sinüs içtim. Antibiyotik bitince vajinamda kaşıntı hissetttim krem gibi beyaz akıntı farkettim bide iç çamaşırımda enfeksiyon oldum sanırım diye tahmin ettim çamaşırlarımı kaynattım ada çayı felan içtim kaşıntı geçti ama o beyazımsı akıntı hala devam ediyor çok az ama, bide şeffaf akışkan kaygan bi akıntı olur ya bu ay benim hiç öyle akıntım olmadı normalden daha kuru hissediyoruö kendimi. Adet olmadım, bayramda gecikti bende gittim her zaman yaşadığım şey bıktım doktordan dedim tarlusal aldım kendime 5 gün günde bi tane içtim ilaç biteli bugün 7.gün kasıklarımda hafif sancı var ve son bi haftadır bacaklarım ağrıyor adet olacakmışım gibi, yüzümde eğey yağlandı sivilcelendi ama hala olmadım, sizce sebebi nedir? Bekarım ve yaza düğünüm var bekleyim mi biraz daha yoksa gideyim mi doktora? Tavsiyelerinize ihtiyacım var..
Sizce değerlerim nasıl? Yine pcostandır dimi korkuyorum başka bişey mi diye..Canım tarlusal etkisini 10 gun icinde gosteriyor 3 gun daha bekle yine olmazsan bi doktora git yardimci olurlar
Sizce değerlerim nasıl? Yine pcostandır dimi korkuyorum başka bişey mi diye..
Arkadaşlar merhaba, ben 26 yaşındayım. 2017 yılında yaptırdığım son testlerimde fsh 6, lh 31 prolaktin 18 insülin 28 idi. Doktor tarlusal vermişti adet oluncada doğum kontrol haplarını ve gliforu kullanmadım. Adetim hiç nokta atışı olmadı, bi ay 28 günde oldu sonraki ay 39-40ıncı günde olur. Senede bir keree 1 ila 3 aylık ni gecikmem olur. Bu ayda uzun bi yolculuk yaptım 35 saat kadar, sonrasında ağır bi sinüzit enfeksiyonu geçirdim 1000 mg lık antibiyorik kullandım 1,5 hafta, ve günde 3 kere aferin sinüs içtim. Antibiyotik bitince vajinamda kaşıntı hissetttim krem gibi beyaz akıntı farkettim bide iç çamaşırımda enfeksiyon oldum sanırım diye tahmin ettim çamaşırlarımı kaynattım ada çayı felan içtim kaşıntı geçti ama o beyazımsı akıntı hala devam ediyor çok az ama, bide şeffaf akışkan kaygan bi akıntı olur ya bu ay benim hiç öyle akıntım olmadı normalden daha kuru hissediyoruö kendimi. Adet olmadım, bayramda gecikti bende gittim her zaman yaşadığım şey bıktım doktordan dedim tarlusal aldım kendime 5 gün günde bi tane içtim ilaç biteli bugün 7.gün kasıklarımda hafif sancı var ve son bi haftadır bacaklarım ağrıyor adet olacakmışım gibi, yüzümde eğey yağlandı sivilcelendi ama hala olmadım, sizce sebebi nedir? Bekarım ve yaza düğünüm var bekleyim mi biraz daha yoksa gideyim mi doktora? Tavsiyelerinize ihtiyacım var..
D vitaminim 20 çıkmıştı en son ölçtürdüğümde vitaminlerimde sık sık düşüyor, ilacı kullanıyoruö düzeliyor 6-7 ay sonra bakıyorum tekrar eski haline geri dönmüş. Demir eksikliğimde var. Şöyle bir sıkıntım var benim, kilom sabitse adet oluyorum evet yine nokta atışı olmuyor ama oluyorum. Kilo verdim diyelim bi ay adet kesiliyor yads kilo aldım. Doktor bana tüm kilonu vermen lazım kilo alıp vermek sana göre değil, bir kere verip dahada oynatmaman gerekiyor bu kilo mevzusunu kiloyla aktifleşiyor çünkü pcosun demişti. Bugün 8.gün tarlusaldan sonra bugünde adet olmadım yalnız otururken bişe aktığını hissettim o an dışardaydım lavaboya gittim kahverengimsi bi leke gördüm çamaşırımda bakalım belki yarın olurum dua edin banaLh/fsh oranı 3 ten fazlaysa bu pco bulgusudur. Ama kesin pco ya da (pcos s=sendrom) teşhisi için ultrasonda çoklu kistik yapıyı yani çoklu yumurtayı görmek lazım.
Hormonlar moralinizi çok bozmasın 1 gün sonra ölçtürseniz emin olun aynı sonuçları göremezsin. Günlük hayattaki herşey hormon düzenini etkiler. Size tavsiyem çok ilaçlara bağlımlı kalmayın ve mutlaka soğan kürüne şans verin. Alternatif tıp bence ömür boyu mahkumu olduğumuz bu hastalık için daha doğru bi karar. Ayrıca D vitamin değerlerinizide ölçtürün ve değerinizi yükseltin. Bunun haricinde bol bol yürüyüş ve günde en az 2 lt su içerseniz hastalık semptonlarını azaltabilirsiniz.
Herşeyin başı sağlıklı beslenmeden geçiyor. Ben bunları uyguladığım ay hamile kaldım ama ne yazıkki bebeğimi kaybettim. Hala umudum var çünkü pcoyu yenebildiğimi gördüm. Merak ettiğiniz başka bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım
D vitaminim 20 çıkmıştı en son ölçtürdüğümde vitaminlerimde sık sık düşüyor, ilacı kullanıyoruö düzeliyor 6-7 ay sonra bakıyorum tekrar eski haline geri dönmüş. Demir eksikliğimde var. Şöyle bir sıkıntım var benim, kilom sabitse adet oluyorum evet yine nokta atışı olmuyor ama oluyorum. Kilo verdim diyelim bi ay adet kesiliyor yads kilo aldım. Doktor bana tüm kilonu vermen lazım kilo alıp vermek sana göre değil, bir kere verip dahada oynatmaman gerekiyor bu kilo mevzusunu kiloyla aktifleşiyor çünkü pcosun demişti. Bugün 8.gün tarlusaldan sonra bugünde adet olmadım yalnız otururken bişe aktığını hissettim o an dışardaydım lavaboya gittim kahverengimsi bi leke gördüm çamaşırımda bakalım belki yarın olurum dua edin bana