Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Arkadaşlar aranızda incir kürünü denemeyen varsa onu bi denemenizi tavsiye ederim. Ben o sayede kalmıştım. 3 aylıkken düşük yaptım :110: daha çok yeni. Üç ay sonra yeniden düşündüğümüzde yine yapacağım.

Arkadaşlar aranızda incir kürünü denemeyen varsa onu bi denemenizi tavsiye ederim. Ben o sayede kalmıştım. 3 aylıkken düşük yaptım :110: daha çok yeni. Üç ay sonra yeniden düşündüğümüzde yine yapacağım.
Peki sende hormon bozuklugi vsr miydi ne icin yaptn

Kızlar bende adetin 5. Günü klomene başladım cumartesi bitecek çarşamba günü yani adetin 13. Günü doktora gitcem inşallah olur bu arada bende pco var acaba iğne vurur mu doktor bilgisi olan yardımcı olur mu

Kızlar bende adetin 5. Günü klomene başladım cumartesi bitecek çarşamba günü yani adetin 13. Günü doktora gitcem inşallah olur bu arada bende pco var acaba iğne vurur mu doktor bilgisi olan yardımcı olur mu
Onu biz bilemeyiz ki canım benim vurdu çünkü daha önce kendiliginden olusmus yumurtam vardı catlamadi 5cm kiste dönüşmüştü doktorum onu bildiği için klomenden sonra catlatma iğnesi yaptı hep

kızlar merhaba fsh:5,02 lh:4,07 sizce yumurtalıklarımda pko görünümü var hormon tahlilim adetin 2. günü yapıldı

Gayt normal yani degetlerin doktor banada ayni seyi dedi canim hormonlar normal ama pko gorunumu var yumurtalar tembel dedi kilon kac ve sdetlerin duzenli mi tuylenme sikayetin var mi
Benimde hormonlarım iyi ama yumurtalıklarım da görüntü var evet, adetim düzenli kilom bence normal ama cevremdekiler zayıfsın diyor tüylenme Yok canim gecen ay progesteron testi yaptırdım 11,6 adetin 21. Günü yapıldı

Benimde hormonlarım iyi ama yumurtalıklarım da görüntü var evet, adetim düzenli kilom bence normal ama cevremdekiler zayıfsın diyor tüylenme Yok canim gecen ay progesteron testi yaptırdım 11,6 adetin 21. Günü yapıldı

O zaman sende birsey olmaz bence tembellik yoksa cnku bende kilo da var malesef

20 nin ustunde yumurtlamis olunuyor diye biliyorum

O zaman sende birsey olmaz bence tembellik yoksa cnku bende kilo da var malesef

20 nin ustunde yumurtlamis olunuyor diye biliyorum
Vala canim doktor da 20 üstü yumurtlama var diyor ama ben nette araştırdım 10 üstüne iyi diyorlar tembellik var demedi ama belki de vardır daha 2. Ayım diye bakmıyor doktor progesteron testini de ben istiyorum diye yaptırdı

Vala canim doktor da 20 üstü yumurtlama var diyor ama ben nette araştırdım 10 üstüne iyi diyorlar tembellik var demedi ama belki de vardır daha 2. Ayım diye bakmıyor doktor progesteron testini de ben istiyorum diye yaptırdı

Valla erken gitmek en iyisi bak benim sekiz ay oldu ortada koskoca sifir var

X