- 24 Eylül 2016
- 10.492
- 25.381
Tedavi olarak ne verdiGç
Geçmiyor canım benim de 4 yaşında kızım var yine tedaviye başladım
Bana klomen ve cyclo progynova veriyodu hep
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tedavi olarak ne verdiGç
Geçmiyor canım benim de 4 yaşında kızım var yine tedaviye başladım
Hic duymasim canimFemara hakkında bilgiye. Sahipmmisiniz
Evet bu ay ilk defa klomen kullanarak başladık. Soğan kürü felan denemek istedim, hurma poleni kullandım ama çalıştığım için böyle şeyleri çok devam ettiremiyorum ne yazık kiyeni mi başladınız tedaviye . bitkisel kürler var forumda sonuç alan bi çok bayan var . bi göz at istersen canım ..
Evet bu ay ilk defa klomen kullanarak başladık. Soğan kürü felan denemek istedim, hurma poleni kullandım ama çalıştığım için böyle şeyleri çok devam ettiremiyorum ne yazık ki
Amin inşallah. Sen tedavi gördün mü peki?saracoğlu calisan bayanlar icin işten eve gelince kaynatın için
bi bardakta yatarken için diyor .
ben yeniden başlayacağım 6 cm kistim varmış eritmem lazım zaten âdetlerim düzensiz adetle atamıyorum galiba çünkü yıllardır var bende kist . tek umudum soğan. Allahım hepimize şifa versin
Amin inşallah. Sen tedavi gördün mü peki?
Hayırlısı olsun hakkında, rabbim çabalarını boşa çıkarmasın inşallahgittim 1 haftadır uğraşıyorum da
trombositlerim düşük olduğu için başlayamam dedi . hematolojiye görünüp rapor al oyle baslarim ancak dedi ..
Hayırlısı olsun hakkında, rabbim çabalarını boşa çıkarmasın inşallah
Tedavi olarak ne verdi
Bana klomen ve cyclo progynova veriyodu hep[/QUOTE
Bu ay benimde klomene cevap vermedi sabah 1 akşam 1 kullandım 5 gun. Senin dozun nasıldı canım daha fazla kullandın mi yoksa hemen igneye geçtin miBen puregon iğne kullandım klomene hiç cevap vermiyor
Yok canım hemen gelmiyorlar önce günde 1 sonraki ay günde 2 sonra günde 3 klomenBu ay benimde klomene cevap vermedi sabah 1 akşam 1 kullandım 5 gun. Senin dozun nasıldı canım daha fazla kullandın mi yoksa hemen igneye geçtin mi
3. Oldu geçen yıl iki defa kullandım ikisinde de yumurtladim hatta ikizlere hamile kaldım ama kaybettim. Şimdi 3. Başladım yumurta olusmadiKaçıncı denemen tavsiyede bulunacağım
Yok canım özele gidiyorum. 2. Defa kullanisimda hamile kaldım ama kaybettim şimdi 3. Kullandım bu defa ise ise yaramadi. Bakalım ya dozunu yükseltir ya iğne veririİğneye hemen geçmek istiyorsan klomene cevap vermiyorsa doktoruna diyorsun klomenle yumurtalıklarım su topladı dış merkezde de 2 kez kullandım klomen diyorsun iğneye geçiyorsun
Canım klomenden sonra hangi iğneyi kullandın nasıl kullanılıyor hangi un başlıyorsun kaç gün sürüyor fiyatı ne kadar ve faydasını gördün muHmm Allah yardımcın olsun canım biran önce kavuşursun inşallah