Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

yeni mi başladınız tedaviye . bitkisel kürler var forumda sonuç alan bi çok bayan var . bi göz at istersen canım ..
Evet bu ay ilk defa klomen kullanarak başladık. Soğan kürü felan denemek istedim, hurma poleni kullandım ama çalıştığım için böyle şeyleri çok devam ettiremiyorum ne yazık ki :KK43:

Evet bu ay ilk defa klomen kullanarak başladık. Soğan kürü felan denemek istedim, hurma poleni kullandım ama çalıştığım için böyle şeyleri çok devam ettiremiyorum ne yazık ki :KK43:

saracoğlu calisan bayanlar icin işten eve gelince kaynatın için
bi bardakta yatarken için diyor .
ben yeniden başlayacağım 6 cm kistim varmış :KK43: eritmem lazım zaten âdetlerim düzensiz adetle atamıyorum galiba çünkü yıllardır var bende kist . tek umudum soğan. Allahım hepimize şifa versin

saracoğlu calisan bayanlar icin işten eve gelince kaynatın için
bi bardakta yatarken için diyor .
ben yeniden başlayacağım 6 cm kistim varmış :KK43: eritmem lazım zaten âdetlerim düzensiz adetle atamıyorum galiba çünkü yıllardır var bende kist . tek umudum soğan. Allahım hepimize şifa versin
Amin inşallah. Sen tedavi gördün mü peki?

İğneye hemen geçmek istiyorsan klomene cevap vermiyorsa doktoruna diyorsun klomenle yumurtalıklarım su topladı dış merkezde de 2 kez kullandım klomen diyorsun iğneye geçiyorsun

İğneye hemen geçmek istiyorsan klomene cevap vermiyorsa doktoruna diyorsun klomenle yumurtalıklarım su topladı dış merkezde de 2 kez kullandım klomen diyorsun iğneye geçiyorsun
Yok canım özele gidiyorum. 2. Defa kullanisimda hamile kaldım ama kaybettim şimdi 3. Kullandım bu defa ise ise yaramadi. Bakalım ya dozunu yükseltir ya iğne veriri

5 sene 300 almıştım şimdi ne kadar bilmiyorum hiç çocuğun yoksa devlet hastanesine gidip raporlu 150 tl ye alabiliyorsun

X