Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Ben klomen ve inofolic kullaniorum csnim gecen ay yumurtam gelismisti bu ay grlismedi malesef

Takibe aldi bir ay yumurtam yavas grlistigi icin oyle dedi
Anladım canim belki bende de vardır bilmiyorum ki :KK43: ama sende korkma bak Allah daha büyük dertler vermesin iğne falan verir geliştirecek yumurtanı dua edelim bol bol, senin hormonların nasıl ve kilon??

Anladım canim belki bende de vardır bilmiyorum ki :KK43: ama sende korkma bak Allah daha büyük dertler vermesin iğne falan verir geliştirecek yumurtanı dua edelim bol bol, senin hormonların nasıl ve kilon??

Amin insallah ama insan ister istemez takiyor iste kilom fazla benim malesef evlenince aldim biraz ama hormon normal

Sen AMH testi yaotirdinmi ne demek bilio msn

Merhaba ben bişey danışmak istiyorum bilginiz varsa yardımcı olurmusunuz.. benim doktorun adetinin 5. Gününden 9 günün e kadar kullanmam için femara isminde yumurtlamayı tetikleyici bir ilaç verdi sonrasındada da ilişki önerdi bugün kontrolüm vardı progesteron hormonuna bakicakti sonucun 0.68 düşük dedi ve adetitin 2. Günü gek ultrasonla bakıcaz eğer ilaçtan kaynaklann bir kist oluşmadıysa ilacın dozunu arttiricaz dedi .. benim danışmak istediğim eğer oluştuysa bu adetle atılır mı.. atılmazsa nasıl bir işlem uygulrla yardımcı olurmusunuz

Merhaba kizlar bendede pko var malesef ve bebekistiyoruz.ilac kullanmiyorum simdilik bitkisel cozumler denemek istiyorum.bi bitki var cok guzel faydasi var.icen 10kisiden 8i hamile kalmis o yuzden bende deniycem faydasini gorursem sizlerede soylerim

Kızlar adetin 21. Günü 11,6 çıktı yumurtlama sonucum ?? Doktor 20 civari olmalı dedi sizce yumurtlama Yok mu değer araligi 1.2-15.9

Merhabalar hanimlar .
24 yaşına girmek üzereyim bekarım .
4 gün önce 1 günlük adet gördüm hiç ağrı sizi olmadı birşeyler olduğunu tahmin ettim .
Doktora gittim hemen.
ultrason da bişey çıkmadı
ama hormon testlerinde senin Polikistik Over in var dedi bana .
Bu şekilde tedavi etmeden evlenirsen gebelik zor vs dedi .
3 kutu doğum kontrol hapı yazacağım adet görmen için dedi.
Kilo fazlalığı var hemen ideal kilona ulaş dedi .
Yumurtlamaların nerdeyse durmuş falan dedi

Tabi ben soğukkanlı durdum orda ama çıkar çikmaz ağladım .

Nasıl desem kızlar yillardir en çok istediğim şey anne olmak . Yengeç burcunun verdiği bir anaçlık belki de . Hep hayalim cok çocuk annesi olmak .
Şimdi daha bekarken hiç adet düzensizliği yaşamadığım halde ilk kez olan bu düzensizlikte bunu duymak beni çok üzdü ..

Hemen aklıma burası geldi . Yazayım dedim . İnşallah güzel yanıtlar alırım . İyi geceler

Merhabalar hanimlar .
24 yaşına girmek üzereyim bekarım .
4 gün önce 1 günlük adet gördüm hiç ağrı sizi olmadı birşeyler olduğunu tahmin ettim .
Doktora gittim hemen.
ultrason da bişey çıkmadı
ama hormon testlerinde senin Polikistik Over in var dedi bana .
Bu şekilde tedavi etmeden evlenirsen gebelik zor vs dedi .
3 kutu doğum kontrol hapı yazacağım adet görmen için dedi.
Kilo fazlalığı var hemen ideal kilona ulaş dedi .
Yumurtlamaların nerdeyse durmuş falan dedi

Tabi ben soğukkanlı durdum orda ama çıkar çikmaz ağladım .

Nasıl desem kızlar yillardir en çok istediğim şey anne olmak . Yengeç burcunun verdiği bir anaçlık belki de . Hep hayalim cok çocuk annesi olmak .
Şimdi daha bekarken hiç adet düzensizliği yaşamadığım halde ilk kez olan bu düzensizlikte bunu duymak beni çok üzdü ..

Hemen aklıma burası geldi . Yazayım dedim . İnşallah güzel yanıtlar alırım . İyi geceler
Ben evlendikten sonra ogrendim pko oldugunu bebegimiz olmayinca tabi. Benim hicbir belirtim yok adetlerim cok duzenlidir. Ama kilo kesinlikle ver cok iyi olur adetlerin duzene girer ve yumurtlaman normal olurr. Ayrica evlenirsen de hemen cocuk yap. Biz bir sene bekledik pisman olduk. Hormonlar degisiyo evlendikten sonra cok kilo aldim ben. Simdi 13 kilo verdim ama gobek gitmiyor. Pko da da problem gobek ve bel kismindaki yaglar artiyo yumurtlamaya etki ediyor. Benimki kalitesiz oluyor yani. İnsallah sorun yasamazsin.

Ben evlendikten sonra ogrendim pko oldugunu bebegimiz olmayinca tabi. Benim hicbir belirtim yok adetlerim cok duzenlidir. Ama kilo kesinlikle ver cok iyi olur adetlerin duzene girer ve yumurtlaman normal olurr. Ayrica evlenirsen de hemen cocuk yap. Biz bir sene bekledik pisman olduk. Hormonlar degisiyo evlendikten sonra cok kilo aldim ben. Simdi 13 kilo verdim ama gobek gitmiyor. Pko da da problem gobek ve bel kismindaki yaglar artiyo yumurtlamaya etki ediyor. Benimki kalitesiz oluyor yani. İnsallah sorun yasamazsin.
Teşekkür ederim.
Yarın baska bir doktora da gideceğim. O da ayni yorumlari yaparsa d.k hapı kullanmaya ve inşallah diyetisyen eşliğinde kilo vermek için tüm hazırlıklara başlayacağım .

Bu arada hanımlar ben 1 sene sonra evlenmeyi planlıyorum erkek arkadaşımla Allah nasip ederse.
Sizce bu planı biraz daha erkene çekmek mantıklı mı.
Ya değerlerim duzelmezse . :KK43:

Bu arada hanımlar ben 1 sene sonra evlenmeyi planlıyorum erkek arkadaşımla Allah nasip ederse.
Sizce bu planı biraz daha erkene çekmek mantıklı mı.
Ya değerlerim duzelmezse . :KK43:

Öncelikle kafana takma ben 28 yaşındayım. 1.5 senelik evliyim kendimi bildim bileli de pko ile uğraştım ama nasıl sadece kilo aldığım dönemlerde diğer dönemler çok normal her ay mutlaka adet olurdum 3asagi 5yukari ama kesinlikle olurdum evlendim 3 4 ayda aşırı kilo aldım 15 kilo filan sonra hoop adet yok gelmiyor aylarca hep halka adet oldum hala öyleyim kullanmam yok hormonlarım çok normal ama doktorum ağır pko Sun dio ve kilo aldıktan sonra ilk defa bunudedi o yüzden hemen kilo ver ve soğan suyu kürüne bı bak derim

Öncelikle kafana takma ben 28 yaşındayım. 1.5 senelik evliyim kendimi bildim bileli de pko ile uğraştım ama nasıl sadece kilo aldığım dönemlerde diğer dönemler çok normal her ay mutlaka adet olurdum 3asagi 5yukari ama kesinlikle olurdum evlendim 3 4 ayda aşırı kilo aldım 15 kilo filan sonra hoop adet yok gelmiyor aylarca hep halka adet oldum hala öyleyim kullanmam yok hormonlarım çok normal ama doktorum ağır pko Sun dio ve kilo aldıktan sonra ilk defa bunudedi o yüzden hemen kilo ver ve soğan suyu kürüne bı bak derim
Teşekkür ederim cevap için . İnşallah en yakın zamanda kilo vermeye başlıyorum

X