- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 30
Bilmeden kullanma şeker ilacı zararlı. Picolarda oluyormuş ama bende insülin çıkmadı d vitamini eksik çıktı. Sen tahlilini yap ona göre ilaç verir zaten doktor. Boş yere ilaç ama ki şeker ilacı yaniDahiliyeye gitmem lazım yani dimi. Valla doğru değil biliyorum ama doktordan duymadan inofolic combi kullanmaya başladım ve bugun glifora başlıyorum. Overlerin şeker tutma oranını yani insülin direncini düşüryomuş hemşire bi ark tavsiye etmişti.
Haklısın canım ben de napcağımı bilemiyorum artık.. umarım ovülasyon testi doğruyu göstermiştirPkoda hormonlar dengesz oluyor her ay ama tek bi ay kisti olup yada lh yukselip normale donen var bunun icin unisulin zararli olablr gercekten varsa ihtiyacn ole kullan inofolik kombi tamam onun yumutlamaya etkisi var doktor kont yada takibi hamilelik icin sart
Sen yinede iliskide bulun.ne olr ne olmaz cnm belki.dogrudurHaklısın canım ben de napcağımı bilemiyorum artık.. umarım ovülasyon testi doğruyu göstermiştir
Bende aynı şeyi merak ediyorum. Ovulasyon testi kullanmadım ama adet döngüsünün ortalarında çok saydam sulu bir akıntım oldu. Yumurtladım mı bilmiyorumKızlar mrb polikistikliyim adetlerim düzenli ama yumurtlama testinde koyu çizgi çıkmıyo neden olabilr? Yumurta akı değil su gibi bi akıntım var 1 haftadır.
Kızlar çok şükür pkoluyum ve HAMILEYIMMMM kesinlikle kesinlikle inofolic combi kullanıp ovulasyon testi yapmanizi tavsiye ediyorum 14 aydır olmuyordu inofolic combi ve ovulasyon testini kullandığım ilk ayda hamile kaldım çok şükür
Amin canım inşallah bol bol su tüket ama enfeksiyon içinÇok şükür bunu duyduğuma çok sevindim bnaa da umut oldu ben de inofolic combi kullanıyorum 3 aydır yumurtalarım her ay çatlıyor artık çok şükür bu ay idrar yolu enfeksiyonu vardı onu da hallettim şimdi kaldı tutturmak inşallah bir an önce dolar kucaklarımız ☺
Bende bunu merak ediyorum yumurtalık daki o sıralı yumurtaları aldırıyor bazılarıHanımlar pko için ameliyat olan, doktoru öneren veya ameliyat olmayı düşünen var mı?
Canım kürtaj olur o sen bilirsin ama 3 ay sonra tekrar başlıyorBende bunu merak ediyorum yumurtalık daki o sıralı yumurtaları aldırıyor bazıları
Hım tekrarladigini duydum Evet o yüzden bende düşünmedim dahaCanım kürtaj olur o sen bilirsin ama 3 ay sonra tekrar başlıyor
Herkes o kadar şanslı değil malesef... Bu pko da seviye seviye. Daha ağır seyreden tablolar var, ben de öyleyim. Son çare olarak düşünülebilir diye doktorumla bi üstün körü konuştuk bu meseleyi dün, yaptıran var mı diye merak ettim o yüzden ben de.Bir süre doğum kontrol hapı kullanmak veya soğan kürü gibi vs gibi doğal yöntemlerde de eriyebiliyor o kistler. Ben bir süre doğum kontrol hapı kullandım benim kistler yok oldu. Ameliyat son düşünülmesi gereken şey değil mi ya
Doktorum riskleri olduğunu o yüzden düşünülerek karar verilmesi gerektiğini söyledi... İnternette bununla ilgili çok bir bilgi bulamadım malesefBende bunu merak ediyorum yumurtalık daki o sıralı yumurtaları aldırıyor bazıları
İnofolic combi şase mi hap mı kullandın canım acaba? Bu arada sağlıkla gelsin bebişinAmin canım inşallah bol bol su tüket ama enfeksiyon için
Anladım. Çok geçmiş olsunHerkes o kadar şanslı değil malesef... Bu pko da seviye seviye. Daha ağır seyreden tablolar var, ben de öyleyim. Son çare olarak düşünülebilir diye doktorumla bi üstün körü konuştuk bu meseleyi dün, yaptıran var mı diye merak ettim o yüzden ben de.