Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Bilmeden kullanma şeker ilacı zararlı. Picolarda oluyormuş ama bende insülin çıkmadı d vitamini eksik çıktı. Sen tahlilini yap ona göre ilaç verir zaten doktor. Boş yere ilaç ama ki şeker ilacı yani

Pkoda hormonlar dengesz oluyor her ay ama tek bi ay kisti olup yada lh yukselip normale donen var bunun icin unisulin zararli olablr gercekten varsa ihtiyacn ole kullan inofolik kombi tamam onun yumutlamaya etkisi var doktor kont yada takibi hamilelik icin sart

Haklısın canım ben de napcağımı bilemiyorum artık.. umarım ovülasyon testi doğruyu göstermiştir

Kızlar mrb polikistikliyim adetlerim düzenli ama yumurtlama testinde koyu çizgi çıkmıyo neden olabilr? Yumurta akı değil su gibi bi akıntım var 1 haftadır.

Kızlar mrb polikistikliyim adetlerim düzenli ama yumurtlama testinde koyu çizgi çıkmıyo neden olabilr? Yumurta akı değil su gibi bi akıntım var 1 haftadır.
Bende aynı şeyi merak ediyorum. Ovulasyon testi kullanmadım ama adet döngüsünün ortalarında çok saydam sulu bir akıntım oldu. Yumurtladım mı bilmiyorum

Çok şükür bunu duyduğuma çok sevindim bnaa da umut oldu ben de inofolic combi kullanıyorum 3 aydır yumurtalarım her ay çatlıyor artık çok şükür bu ay idrar yolu enfeksiyonu vardı onu da hallettim şimdi kaldı tutturmak inşallah bir an önce dolar kucaklarımız ☺

Amin canım inşallah bol bol su tüket ama enfeksiyon için

Bir süre doğum kontrol hapı kullanmak veya soğan kürü gibi vs gibi doğal yöntemlerde de eriyebiliyor o kistler. Ben bir süre doğum kontrol hapı kullandım benim kistler yok oldu. Ameliyat son düşünülmesi gereken şey değil mi ya

Herkes o kadar şanslı değil malesef... Bu pko da seviye seviye. Daha ağır seyreden tablolar var, ben de öyleyim. Son çare olarak düşünülebilir diye doktorumla bi üstün körü konuştuk bu meseleyi dün, yaptıran var mı diye merak ettim o yüzden ben de.

Anladım. Çok geçmiş olsunDoktor uygun görüyorsa olunabilir iyice araştırmak lazım.

Doktor bana pko lusun dedi, ama fsh ve lh değerlerime baktığımda pko lu değilim , amh değerim 8.44 sadece, ve şeker ilacına başlattı. Amh değeriyle de pkolu olunuyor mu bilgisi olan var mı kızlar?

Kızlar adetime 4 gun var her ay normalde bir hafta onceden kasiklarim ve goguslerim agrirdi suan hic agrim yok sadece belim ve sirtim agriyo bende icim rhatlasin diye test yaptim ilk basta tek cizgi cikti 10 dk snra baktim tek cizgi sonra uyumusum 2 3 saat sonra kalkinca dur bidaha bakim dedim bu sekildeydi bu test bozuktur dimi bu sekilde pozitif cikan oluyomu. Baksaniza ikinci cizgi kaymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…