Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Banada dr vermedi ama bende kendi kafama gore baslayacagim ilac degil sonicta gida takviyesi ben oyle dusunuyorum durumlardan haner esersen sevinirim insallah olumlu sonuc alirsin rabbim mimsenin kucagini bos biralmasin cook zooor
Ben suan regl dönemındeyim. Biri yazmıs sabah 2 akşm 2 almış bu dönemde. Bende öyle başladm bitince sabah akşam 1 adet alıcam ama cok mu acaba. Evde klomen vardı günde 1 tane klomen de içmeye başladım bugun.

Resmen ortaya karışık yaptım kafama göre :)

Ben sabah 1 aksam bir diye biliyorum canim

Kizlar benm adetlerim gec gelir hep adet bitiminde basladm inofolik combiye ilac bitince devam etmedim adetm 46gunde gelir en gec bugun 52.gun hic bir belirtide yok dun test yaptm baktm bsi yok 2dk sonra cope attim. Ilk defa bukadr uzadi rekora gidiyorum
2 ihtimal var ya inofolik yada
Hamileyim,ama pkoda nasil anlicaz gec döllenme oldysa testmi gostermedi mesela aklima gelen ihtimal adet olacağım tarihte ben hamile kalms olabilir miyim ? Nasil alıyorsunuz adet gecikmelerinde hamile oldgnuzu pkoda hep gecikme oluyor zaten kizlar basina gelenler yazin

Cnm hayirli olsun oncelikle benimde durumum şöyleki senin gibi duzensiz ama 46 yi geçmez bu ay 53gun oldu inofolik kombiyi adet bitimi kullanmistm bu ay yumirtlarm diye iliski gunleri 15 20gunden sonra kafamiza gore oldu suan adeti bekliyorm test yaptm 2gun once gorunurde bsi yok ne adet belirtsi var nede bulanti bas donmesi acaba gec döllenmeden dolayi adet olacağım tarihte mi hamile kaldm ondan testte cikmadi diyorum.1hafta daha beklicem kan testine gidicem 4 gündür sefaf akinti var sadece ogle saatlerinde oluyor islaklik gibi ilk defa 53gun olarak rekora gdiyorum

Teşekkür ederim canm. Evet geç döllenme olunca testte çıkmıyo benim bir hafta geç döllenmem ama 2 hafta geciken bile olabiliyo ki sizin aslında günleriniz geç olsada belliymiş bu kadar gecikmeside şüpheli. Benim de ilk testimde çıkmamıştı ikinciyi geç yaptım çıktı. Umarım ki seninkide böyle olmuştur.

Kızlar soğan suyu kullandığı ay hamile kalan var mı. Korkuyorum tutar da bu aya denk gelir diye. Aksi halde düşük olur mu

Ins cnm bakalim hemen ole dusunmekte istemiyorum idraldemi gec cikti senin kandami? Belirtide yok sende belirti oldumu

Ins cnm bakalim hemen ole dusunmekte istemiyorum idraldemi gec cikti senin kandami? Belirtide yok sende belirti oldumu
Şöyle oldu benm döllenme zamanı midem iki gün bulandı dedim herhalde adetten hemen sonra hamile kaldım test yaptım negatif sonra hiç belirtim olmadı. Adetim geçti. Dedim yine kafama taktım olamıyorum bi test daha yapıyim de negatifi görünce adet olurum ama pozitif çıktı. Hiç belirtim yoktu. Hatta adet olcak gibi karnım ağrıyodu. Herkesin hamileliği bir değil canm. Az daha sabret bakalım hayırlısı olur inşallah

Evet kiminde ilk zmanlar hamilelik hisediliyor bende nasil olsa adet olurum dedim testten sora bakalim bugun yarin yine bekliyorum ama ins benmde senin gibi olr boyle gecikmelerde umutlandiriyor ins ama pkoda gecikme bir belirti sayilmiyor bekleyecegim bende artik
kac gun sonra cikti hamilelik 15gun sonra falanmı gordun 2cide

Ben adet günlerimi takip edemiyodum ama testi pozitif gördüm hemen doktora gittim. Sata göre 6 haftalık çıktı. Adetimidi 4 gün falan geçmişti ortalama hesaplarıma göre. Yani tabi kafaya takıncada insan adet olamıyo. Sen sadece bekle ya olcan ya hamilesin. Olmadı kana baktır onda hemen gözüküyo.

Merhaba! Bende sizinle hikayemi paylamak istiyorum 9 yillik evliyim alilamayla 2 ikizlerim var 6 yasindalar pco hastasiyim 4 yildir korunmuyorum hic birsekilde hsmile kalmadim doktorada hic gitmeditmedim 2 ay once hayit hapina basladim bu ay Adet gelmedet 1 hafta once kahverenvi akintim basladi arada pembemsi kanda dordun sonrada doktora gittm kantesti yapti negatif cikti ama degerleri yazmiyordu bugun Adet gunum 32 gun gelci adetler duzensiz Sabah kalktigimda sut beyazi yogun bir akinti geldi sasirdim hayit tohumu butun vucudumu mahfetti ve...

Hayit hapi duzenli.kullanimda adeti duzenler ilk basta vucuda bir yan etkisi olablir herkes icin.gecerli deil tabi. Mesela dogum kont hapi gibi dusun ilk kullanimda akinti ve lekenme yapar sonraki aylar duzene sokar hormonlara etkisi oldugu icin aslinda anormal gorunen bu durum sonraki aylar normal oluyor hayit hapi ilk kullanimda benmde hic adetimi duzenlemedi yine gec geldi bıraktm bebek dusundgm icin olrda hamile kalirsam bilmeden kullanmiyim diye belki 3ay devam etsem faydasini görürdm

Akıntı varmiydi cnm aksam yine akinti oldu beyaz renkte smdiyse cekiniyorum iliski yasamaktan bilmeden dusuk yaparm bide adet sanrm diye kafam karisik.. bide bu akıntılar ya gec yumurtlamamaya isaretse ama 45 gun sora yumurtlama nasil olablrki yumurtlamayida kacirmis olcam bu sefer cok karisik durumlar

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Fotoğraf atmayı beceremedim. Şöyle anlatayım. Pcosluyum 2 3 ayda adet oluyorum. Adetimin 24. Günü ovülasyon testi yapmaya başladım o gün 2. Çizgi açıktı. 25. Gün koyu oldu 2. Çizgi baya. 3 gündür açıldı rengi. Acaba o gün yumurtlama olmuş mudur ? Akıntı ağrı falan olmadı ama..

Bu arada 3 ay kadar önce 3. Gün testi yaptırmıştım. Lh 8.5 fsh 5.5 gibi bi şeydi. Hani lh çok yüksek olsa dicemki onun etkisi pcos olduğum için.. lütfen bi şey söyleyin ümitlenmeye ve bu şekilde hamile kalanları duymaya ihtiyacım var

Canım bende de pico var. Hormonların normalse insülin direncine ve d vitaminine baktır bir de

Canım bende de pico var. Hormonların normalse insülin direncine ve d vitaminine baktır bir de
Dahiliyeye gitmem lazım yani dimi. Valla doğru değil biliyorum ama doktordan duymadan inofolic combi kullanmaya başladım ve bugun glifora başlıyorum. Overlerin şeker tutma oranını yani insülin direncini düşüryomuş hemşire bi ark tavsiye etmişti.

Bende adetimin basindan beri kullandim kutu bitince biraktim olurda hamile kalursam diye nerdeee suan hala adet olamadim gecikti ufak tefek akintilarimda var hamilelikten supe etmek istemiyorum i inofolik adet duzenime yan etkisi olms olablr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…