Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Henüz klomen tedavisine başlanmadı inofolic combi verdi 2. Kutudayım mart ayına kadar gebelik olmazsa aşılama yapılacak canım sen klomen tedavisi oluyomusun

Henüz klomen tedavisine başlanmadı inofolic combi verdi 2. Kutudayım mart ayına kadar gebelik olmazsa aşılama yapılacak canım sen klomen tedavisi oluyomusun
Canm benim durumum söyle bu ay pko dendi ama 4 5 aydır bi korunmasz iliskmz oldu adetim gecikti diye gitmstm klomen verdi 5 gun sonra alttan muayene edicek

Valla cok kür bsy denedıgım için garip tatları zor da olsa alıştım :) eh yani çok da kçtü diyemem ama yemesi bana zor geldi su ile itekliyorum :)
Valla bende hergun bakıp bakıp hevesleniyorum ama kargo parası da baya tutar yurtdışına diyorum kendi kendime. O bitkilerin hepsi bende var ama ölçülerini bilmedigim için yapamiyorum.

Valla bende hergun bakıp bakıp hevesleniyorum ama kargo parası da baya tutar yurtdışına diyorum kendi kendime. O bitkilerin hepsi bende var ama ölçülerini bilmedigim için yapamiyorum.
Valla canım bende hergün girip girip bakıyorum ne yalan söylim. Ebru destan da bi kür öneriyo onu denedın mi

Arkadaşlar öncelikle geçmiş olsun bende pco hastasıyım bekarken öğrenmiştim bu hastalığımı hormon bozuklugu vardı yüzümde kıllar vardı halende aynı mayısta iki senelik evli olcam 11 aylık bebegim var evlendiğim gün hamile kalmışım.Rabbim herkese yardım etsin umudunuzu kesmeyin.

Arkadaşlar öncelikle geçmiş olsun bende pco hastasıyım bekarken öğrenmiştim bu hastalığımı hormon bozuklugu vardı yüzümde kıllar vardı halende aynı mayısta iki senelik evli olcam 11 aylık bebegim var evlendiğim gün hamile kalmışım.Rabbim herkese yardım etsin umudunuzu kesmeyin.
Maşallah ya darısı başımıza.

Mrbcanım ben dün basladım. Doktorum vermedi kafa ma göre eczaneden alıp başladım :)

Banada dr vermedi ama bende kendi kafama gore baslayacagim ilac degil sonicta gida takviyesi ben oyle dusunuyorum durumlardan haner esersen sevinirim insallah olumlu sonuc alirsin rabbim mimsenin kucagini bos biralmasin cook zooor

Birsey olacagini sanmiyorim
Kızlar soğan kürü yapıyorum aynı anda inofolik combi kullamsam saçma olur dimi. Bitince mi basliyim

Bence ikisini kullanmanda sorun olacagini sanmiyorum benim bir arkadasim ikisinide icerek hamile kaldi biray sonra

Banada dr vermedi ama bende kendi kafama gore baslayacagim ilac degil sonicta gida takviyesi ben oyle dusunuyorum durumlardan haner esersen sevinirim insallah olumlu sonuc alirsin rabbim mimsenin kucagini bos biralmasin cook zooor
İnşallah canım rabbim her isteyene tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat versin.

X