bende zubeyde hanima gidiyorum canimAnkara etlik Zübeyde hanim tavsiye ederim uzun ve yıpratan bir süreç değil ben tüp bebekten sonra sadece boşa giden yıllarıma üzüldüm. Allah razı olsun en kısa zamanda sizinde olsun inşallah
Ovu testi silik cikar hep ikisi ayni koyulukta olmali yumurtlama olmasi icinOvulasyon testi de yaptım biri silik çıktı ama doktorda bana yumurtan yok dedi 8mm di kafam çok karışık bu sonuçlar neyi ifade ediyor progesteron sonuçları de 1. Trimes 2.trimes diye yazılar vardı folikuler faz 0.15-1.4 luteal faz 3.34- öyle bişeyler var
Bende adetin 17gunu istedi benden progesteron testinin verdim ama sonucum 0 276 çıktı buna göre gebelik olma imkanı yokmudutOvu testi silik cikar hep ikisi ayni koyulukta olmali yumurtlama olmasi icin
Cnm sogan kuru adetten hemen sonra basliosun. 15 gun iciosun. Turuncu kabuklu sogandan yap her zaman taze taze ic. Daha sonra 6 ay yapmicaksinYanlış bilgi vermek istemiyorum ama başka yazan da çıkmadı. Ben aralıksız kullanimin iyi olmayacağını düşünüyorum. Sonraki ay olabilir sanki.
TSH düşük prolaktin ve E2 yüksek canımHormon testinden anlayan var mı varsa lütfen yardımcı olabilir mi ??
. İnşallah bu sorunn olmaz canım Rabbim yavrusunu aratmasin kimseyeKızlar bende pco luyum. Prolaktin ve e2 hormonların yüksekti dostinex ve duğhaston kullandım normale döndü değerlerim ..hatta duğhaston kullanmaya devam ediyorum ilk denememiz korkuyorum belli bişi çıkmaz diyorum bilmiyorum....
Dün çok üşüyordum belki de soğuk algınlığı var bilmiyorumKızlar merhaba dün gece nerdeyse iki saat felaket bi karın ağrısı çektim en son bi ağrı kesici attım öyle geçti bugün de hala geçmedi ağrım ama dünkü kadar şiddetli değil akintim da arttı ama aşırı değil o da ve çok az bir kan geldi bugün ovulasyon testi yaptım t çizgisi c çizgisi kadar olmasa da belirgin ama aynı koyulukta değiller sizce yumurtluyor olabilir miyim? Adetin 19.gunundeyim
Bugün yine pembe bi leke geldi benden ovulasyon mu ne bu anlamadım ya ??Kızlar merhaba dün gece nerdeyse iki saat felaket bi karın ağrısı çektim en son bi ağrı kesici attım öyle geçti bugün de hala geçmedi ağrım ama dünkü kadar şiddetli değil akintim da arttı ama aşırı değil o da ve çok az bir kan geldi bugün ovulasyon testi yaptım t çizgisi c çizgisi kadar olmasa da belirgin ama aynı koyulukta değiller sizce yumurtluyor olabilir miyim? Adetin 19.gunundeyim
Bebegin tutunmaya calistigi zaman leke oluyor ama sizin zamanlama pek tutmuyor sankim. Tam emin olamadimBugün yine pembe bi leke geldi benden ovulasyon mu ne bu anlamadım ya ??
Aynen adetin 20.gunundeyim henüz bebek olduğunu sanmıyorum ama yumurtlama da da olabiliyor muş leke akintim dün aşırı olmasa da afedersiniz 10 15 cm uzuyordu bugün değişmiş karın ağrısı da yok bugün yumurtlama olabilir mı diyorum ovulasyon testi yaptım t çizgisi dün tam koyu değildi ama belirgindi bugün çok siliktiBebegin tutunmaya calistigi zaman leke oluyor ama sizin zamanlama pek tutmuyor sankim. Tam emin olamadim
Yumurtanın çatlayacak olabilir cnaim bebeği bilemiyorumBenim catlatma ignesinde 5. Günüm progesteron 11. Acaba bu neyi ifade ediyor. Bebis var midir sizce boyle olan var mi
Ben pko oldugun icin akintim devamli oluyordu zaten. Ovulasyon yumurtabdoneni akintisi farkli belirtileri miAynen adetin 20.gunundeyim henüz bebek olduğunu sanmıyorum ama yumurtlama da da olabiliyor muş leke akintim dün aşırı olmasa da afedersiniz 10 15 cm uzuyordu bugün değişmiş karın ağrısı da yok bugün yumurtlama olabilir mı diyorum ovulasyon testi yaptım t çizgisi dün tam koyu değildi ama belirgindi bugün çok silikti
Genellikle çok ıslak oluyormis yoğun yanı ve olabildiğince esnek bi akintiymis yoğunluk kişiden kişiye değişebilliyormus yalnız yumurta akı kıvamında oluyormuş ben zaman zaman bu tip akıntı yaşıyorum ben pkoluyum akintim benimde sürekli vardır ama bazen çok artardı afedersin hani bazen altına yaptığıni ya da adetin geldiğini sandığın akıntılar olur ya o şekilde olur bazen ama hiç zamanına dikkat etmemiş tim çünkü ovulasyon dan haberim yoktu bu zamana kadar :)Ben pko oldugun icin akintim devamli oluyordu zaten. Ovulasyon yumurtabdoneni akintisi farkli belirtileri mi