Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Canımmm ya ne güzel umut oldun çook sevindim senin adına dualarını eksik etme bize de canım . Bende nasipse ramazandan sonra gidicem tekrar
Hayırlı haberlerini alırız inşallah canım. Buradan kendime benzettigim bı arkadaşa yorum yazmıştım tedavi için doktora voeyw karar verdi. Vee gittiği gün hamile olduğunu öğrendi :) inşallah sayilarimiz artar ve birbirimize ümit oluruz tatlim

Ay inşallah bende böyle bi mucize yaşarım kuzum ya :) bu arada bende glukofen kullanıyorum en son 2 nisan da adet oldum bu ay 2 Mayıs'ta olmam lazımdı olmadım. Tabi ilacın düzenlediğini varsayarsak. Hamile miyim diye aklıma geliyor ama hiçbir belirti yaşamıyorum ara sıra göğüslerde sancı dışında. Bilemedim.. sen belirti yaşamış mıydın canım

Bende de hiç belirti yoktu hâlâ da uyku dışında bir belirti yok. Ara sıra goguslerim aciyordu şimdi de kocaman oldular :) Ümit vermek istemem ama bu test yap varsa çıkar zaten. Yalnız testi miratech alma sakın o yanlış sonuç veriyor

Bende uykucu oldum son birkaç gündür. Sabahları gözüm açılmıyor. Doktor sende idrar testine güvenemem kanda baktır dedi ama bakalım.. sen adetin kaç gün geçtikten sonra göğüsler büyüdü canım

Adetime iki üç kala uçları acimaya başladı bir hafta sonra da büyümeye başladı canım. Doğru söylüyor idrar testine güven olmuyor bide bizim yumurtlama tarihi net olamadığı için geç döllenme olabilir o da idrarda çıkmaz zaten. Kaç gün geçti şimdi senin

Arkadaslar bende ugrasiorum bu pko Hemde onseneye yaklastik bebek istioruZ ama daha bir yok oldu doktor farkedeli klomen kullandim fakta bana doktor degistrdim bu gittigim doktor bana Diane35verdi ve pko sadece bu ilac Iyi geliyor dedi yaninda glukofen inofolic combi dostinex kan sulandiri verdi ve uc ayda kullandim doktor Iyi gelmis dedi bu ay adet olunca femara die bir ilac kullanicam femarayi kulanan oldumu ve faysadasini goren artik istiorum cikkl bebegim olsun

Benim 8gün geçti canım. Hiç bir belirti de yok. Merakla bekliyorum belirtileri bende. Hamile değilsem de adet olurum inşallah. Böyle beklemek çok zor

Benim 8gün geçti canım. Hiç bir belirti de yok. Merakla bekliyorum belirtileri bende. Hamile değilsem de adet olurum inşallah. Böyle beklemek çok zor
Sekiz gün yeterli bir süre canım git kan ver bence en azından merakından kurtulur yoluna bakarsin. Biliyorum olumsuz sonuç almak korkutuyor ama böyle beklemek de hiç kolay değil

Kızlar bugün asilamamin 14. Günü evde test yaptım negatif yatın kan testi yaptırcam asilamada gebelik en erken ne zaman çıkar idrar testinde

Sizi merak ettim test yaptırdınız mi?
2gün geçince yapmıştım, daha sonra tekrar yapmadım. Negatif çıkacağını düşünüyorum hiç bit belirti yaşamıyorum maalesef .. bu bir iki gündür çok fazla akıntım var, onun da hamilelikle bir ilgisi var mı bilemiyorum

Bende ilaçsız adet oldugumu bilmem anlayabiliyorum seni. Ama böyle beklemek yerine test yap yoksa da söktürücü falan kullanıp bu ayı değerlendirmeye bakarsın yani geçmişte takılıp kalmazsin. Tabi yine de sen kendini daha iyi bilirsin canim

Bende ilaçsız adet oldugumu bilmem anlayabiliyorum seni. Ama böyle beklemek yerine test yap yoksa da söktürücü falan kullanıp bu ayı değerlendirmeye bakarsın yani geçmişte takılıp kalmazsin. Tabi yine de sen kendini daha iyi bilirsin canim

Teşekkür ederim canım, bu akşam eşim gelirken alacak test yarın sabah yapmayı düşünüyorum sonuçtan haberdar ederim ama hiç umut yok bende şuan :) sizde durumlar nasıl

Teşekkür ederim canım, bu akşam eşim gelirken alacak test yarın sabah yapmayı düşünüyorum sonuçtan haberdar ederim ama hiç umut yok bende şuan :) sizde durumlar nasıl
benim de ümidim yoktu yumurta takibine gec gitmiştim doktor gelişmiş yumurta görünmüyor nasip birdahaki aya dedi meger yumurta coktan çatlamış döllenmiş. hamile olduğuma hala inanamıyorum. insallah çift çizgiyi görürsün canm hayırlsıyla

Ayy Canımm çok mutlu oldum mesajını okuyunca, hayırlı olsun inşallah, Rabbim tüm dileyenlere nasip etsin tez zamanda. Amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…