- 22 Ekim 2015
- 194
- 79
- 32
Negatif canım maalesef.. hayırlısı diyelim artık ne yapalımHadi inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Negatif canım maalesef.. hayırlısı diyelim artık ne yapalımHadi inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum
Hayırlısı olsun canım inşallah en kısa zamanda çift çizgiyi görürsünNegatif canım maalesef.. hayırlısı diyelim artık ne yapalım
İnşallah Can'ım inşallah..Hayırlısı olsun canım inşallah en kısa zamanda çift çizgiyi görürsün
Canim asilana klomen filan denedin mi bide dirençli derken neyi kastediyorsunMrb kendimi bildim bileli pkoluyum ve bununla yaşamayı fazlasıyla öğrendim size tek tavsiyem eğer dirençli pkoluysaniz direk tüp bebek yaptırın hem garanti hem daha az yıpratan süreç. Hepinize geçmiş olsun.
Mrb kilo probleminiz ve insulin direnciniz varmiydi. Bende polikistover ve insulin direnci var asilama yaptirmayi dusunuyorum ama 88 kiloyum ne derece tutar tabi bilemiyorum bosa zaman kaybetmemelimi yani asilamaylaKlomene iğneye tepki vermeyen yumurtalar dirençten kastım bu. Yıllarca klomen ve düşük dozda iğneler denendi bende sonuç alamadım. Aşılama yapılamadı yumurtalar aşırı uyurildi tedavi yarıda kaldı. İlk tüp bebek tedavisinde sonuç aldım Rabbim herkese nasip etsin
benim klomenle 1 olgun yumurtam oluştu 2 ay sonra geçen ay iğne ile 3 olgun yumurtam oluştu aşılama yapıldı ama tutmadı. yanı ben buna rağmen tüp bebeğe mi gitmeliyim? bu arada ilaç kullanmadığım zamanlarda da benim hep yumurtlamam oluyordu zatenKlomene iğneye tepki vermeyen yumurtalar dirençten kastım bu. Yıllarca klomen ve düşük dozda iğneler denendi bende sonuç alamadım. Aşılama yapılamadı yumurtalar aşırı uyurildi tedavi yarıda kaldı. İlk tüp bebek tedavisinde sonuç aldım Rabbim herkese nasip etsin
Olgunlaşan yumurtalar oluyorsa aşılamayla gebe kalma ihtimaliniz yuksek. Benim söylemek istedigim aradan uzun yıllar geçmiş bir çok klomen vs denenmiş sonuç alınamamış hastalarda tüp bebek garanti. Zaten pkolularin tüp bebekte şansı çok yuksek.benim klomenle 1 olgun yumurtam oluştu 2 ay sonra geçen ay iğne ile 3 olgun yumurtam oluştu aşılama yapıldı ama tutmadı. yanı ben buna rağmen tüp bebeğe mi gitmeliyim? bu arada ilaç kullanmadığım zamanlarda da benim hep yumurtlamam oluyordu zaten
Bu kadar moralini bozma kardeşim sonuçta pko bu okadarda korkulacak bir hastalık degil . 25yillik pkolu olarak bunun normal bir şey olduğuna karar verdim ☺☺Merhaba kizlar...
1yillik evliyim... Son 2 aydir korunmuyoruz.Ara kanamalarim oldu.Doktora gittim.Bu arada ben uc ay once guatr ameliyati oldum..ilac kullaniyorum levotrion 100mg dedim herhalde troitten bu ara kanamalar.Ama yine de kadin doguma randevu aldim.Bana polistik over suphesi var dedi alttan muayene etti rahmin cok kalinlasmis dedi hamilelikten suphelendi test yapti negatif.Adet sokturucu verdi adetin 3.gunu gel dedi ayrica insulin direnci cikti bende kansizlik su an su ilaclari kullaniyorum adet sokturucu troit hapi demir ilaci ve matofin seker ilaci moralim cok bozuk insallah bende yoktur bu hastalik ...(gogsumde hafif killanma ve adet duzensizligi var) baska bi sikayetim yok.iki yil once tum degerlerim normaldi.doktor kilo aldin mi dedi aldim dedim. Kilo yukseltebiliyomus hormonlari..Moralim asiri bozuk.Bana dua edin.İnsallah heoimiz bebislerimizi kucagimiza aliriz...
Bu kadar moralini bozma kardeşim sonuçta pko bu okadarda korkulacak bir hastalık degil . 25yillik pkolu olarak bunun normal bir şey olduğuna karar verdim ☺☺
Evet canım dediğim gibi ben ilaç kullanmasamda yumurtam oluşuyor ve gelişiyor. İlk aşılama da sonuç alamadık bu ay 2. Aşılama yapılacak bakalımOlgunlaşan yumurtalar oluyorsa aşılamayla gebe kalma ihtimaliniz yuksek. Benim söylemek istedigim aradan uzun yıllar geçmiş bir çok klomen vs denenmiş sonuç alınamamış hastalarda tüp bebek garanti. Zaten pkolularin tüp bebekte şansı çok yuksek.
Allah sağlıklı uzun ömürler versin darısı başımıza tüp bebeği nerde yaptirdin bide uzun bir süreç miHakkında hayırlısı olsun inşallah Rabbim en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin. Oglum 4 yaşında şuan ve hep bir gün olacağını biliyordum ☺
Ankara etlik Zübeyde hanim tavsiye ederim uzun ve yıpratan bir süreç değil ben tüp bebekten sonra sadece boşa giden yıllarıma üzüldüm. Allah razı olsun en kısa zamanda sizinde olsun inşallahAllah sağlıklı uzun ömürler versin darısı başımıza tüp bebeği nerde yaptirdin bide uzun bir süreç mi
İnşallah amin cnm teşekkürlerAnkara etlik Zübeyde hanim tavsiye ederim uzun ve yıpratan bir süreç değil ben tüp bebekten sonra sadece boşa giden yıllarıma üzüldüm. Allah razı olsun en kısa zamanda sizinde olsun inşallah