- 27 Kasım 2008
- 2.465
- 477
- 35
Canim zor vaka azospermiEşinin problemi ne canım özel değilse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim zor vaka azospermiEşinin problemi ne canım özel değilse
Butun hormonlarin iyi dedi doktor eger pko olsaydim hormonlar nasil olurdukiFsh, lh, testosteron hormonunuz kaç çıktı
Hormon sonucu ve ultrason iikisi birlikte degerlendirilerek tespit ediliyor pcos sonuçta.
Canim zor vaka azospermi
Canim zor vaka azospermi
Canım polikistik over derdi sorsaydın bi keşke şikayetlerin neler ?kizlar bu sabah doktora gittim politikist oldugunu syledi yani pko oluyor degilmi
yeni dktora gttm sadece ustten bakti polikistik var dedi innrmsn doktorun odasinda iki bayan calisani arti 4 hasta aliyor iceriye calisanlari yuznden birsey duymadik oyuzden iki hafta snra kndi dktoruma gdcgmCanım polikistik over derdi sorsaydın bi keşke şikayetlerin neler ?
canim polikistik dedigi yumurtalikta cok sayida minik kist var ve bunlar gitmiyo kalici tedavisi falan yok. Bizde cok fazla yumurta gelisiyo ve birbirini engelleyip kist oluyorlar. Tek cozumu zayif olmakpolikist hastaligi adet kanamasini azaltyrmu yardmci olurmusunuz acil
anldm cnm benim kilom 64 simdi 65 olmustur ama byum 1.70 58 kiloya ulasmam iyimicanim polikistik dedigi yumurtalikta cok sayida minik kist var ve bunlar gitmiyo kalici tedavisi falan yok. Bizde cok fazla yumurta gelisiyo ve birbirini engelleyip kist oluyorlar. Tek cozumu zayif olmak
Kesinlikle evet. Adetler düzensiz ve kanama az oluyor. Bazı kişilerde düzenli adet ve normal kanama da olabilir tabi ki.polikist hastaligi adet kanamasini azaltyrmu yardmci olurmusunuz acil
Lh ve testosteron yüksek çıkıyor polikistik overlilerde. En azından lh yüksek oluyor. Sadece ultrasonda görülen ama başka hiçbir belirtisi olmayan polikistik over hakkında bir şey diyemeyeceğim. Bilen arkadaşlar yardımcı olur belki. Benim bildiğim kadarıyla zaten lh yüksek olduğu için yumurtalar çatlamadan o şekilde sıra sıra diziliyor ve ultrasonda pko görülüyor.Butun hormonlarin iyi dedi doktor eger pko olsaydim hormonlar nasil olurduki
canim polikistik dedigi yumurtalikta cok sayida minik kist var ve bunlar gitmiyo kalici tedavisi falan yok. Bizde cok fazla yumurta gelisiyo ve birbirini engelleyip kist oluyorlar. Tek cozumu zayif olmak
Benim kilo sorunum yok ama bir türlü yumurtlama olmuyor. Her doktor diyor iyi ki kilon yok diye ama maalesef yumurtlamaya çözüm de olmadı. İnsülin ve glukoz da ölçtürdüm. 1 yıl önce biraz yüksekti glukozum ama bu sefer ikisi de çok çok iyi çıktı. İnsülin direncim yok yani. Ama olmuyor bir türlü... Ama kilo sorunu olanlar 3-4 kilo verince bile çok iyi geliyormuş.anldm cnm benim kilom 64 simdi 65 olmustur ama byum 1.70 58 kiloya ulasmam iyimi
Adetiniz uzun zaman gelmiyor mu peki yumurtlama olmadığı için ben düzenli adet olan PCO ym sac dökülmesi ve tüylenme var adetim hiç şaşmaz hormonlar normal ultrason da PCO görüntüsü varBenim kilo sorunum yok ama bir türlü yumurtlama olmuyor. Her doktor diyor iyi ki kilon yok diye ama maalesef yumurtlamaya çözüm de olmadı. İnsülin ve glukoz da ölçtürdüm. 1 yıl önce biraz yüksekti glukozum ama bu sefer ikisi de çok çok iyi çıktı. İnsülin direncim yok yani. Ama olmuyor bir türlü... Ama kilo sorunu olanlar 3-4 kilo verince bile çok iyi geliyormuş.
bn hr ay adetimi grurum ama bugun dkrda pcolu oldugumu syledi sizin adet duzeniniz tam olarak nslArkadaşlar düzenli adet olup PCO lu olan varmı benim gibi
Bende pkoyum ben hiç doğru düzgün hasta olamıyorum en son 26 ocak oldum 2 hafta önce tarlusal adet sökücü kullandım yine olmadım boyum 1.70 kilom 56 ama çocuğum olmuyor 1.5 yılı geçti klomen tedavisi gördüm bi süre yine olmadı maalesef hasta olabilsem soğan kürünü deneyeceğim yılda 3-4 defa hasta olduğum zaman oldu sadece benim gibi olanlar varmı kızlar ne yapacağım bilmiyorum Gaziantep'te yaşıyorum Gaziantep'te yaşayıpta iyi bi Dr. Bilen var mı canlarım. .? Bana Tavsiye Eder misiniz zaman geçtikçe umudumu kaybediyorum [/QUOTE hiç panik yapma canım önce soğan suyu iç sonra testere dişli aslan pençesi sonra hayıt tohumu kaynat iç hepsi şifa allahn izni ile kaç senedir evlisn
Pardon yanlıs gönderdim biraz önce yazımı dogrusunu atayım..hiç panik yapma canım önce soğan suyu iç sonra testere dişli aslan pençesi sonra hayıt tohumu kaynat iç hepsi şifa allahn izni ile kaç senedir evlisnBende pkoyum ben hiç doğru düzgün hasta olamıyorum en son 26 ocak oldum 2 hafta önce tarlusal adet sökücü kullandım yine olmadım boyum 1.70 kilom 56 ama çocuğum olmuyor 1.5 yılı geçti klomen tedavisi gördüm bi süre yine olmadı maalesef hasta olabilsem soğan kürünü deneyeceğim yılda 3-4 defa hasta olduğum zaman oldu sadece benim gibi olanlar varmı kızlar ne yapacağım bilmiyorum Gaziantep'te yaşıyorum Gaziantep'te yaşayıpta iyi bi Dr. Bilen var mı canlarım. .? Bana Tavsiye Eder misiniz zaman geçtikçe umudumu kaybediyorum