- 18 Mart 2012
- 6.598
- 7
önemli değil canım adet günü için pkolular 40 günden fazla beklemeli.. ben bu ay biraz kendimi zorladım kendiliinden olsun diye. normalde bak 40 günü geçmiş ve yumurtlama belirtisini de yaşamamış isen hemen duphastona ya da progestana başla.. bundan sonra böyle yaparsan iyi olur rahim duvarlarımız kalınlaşma yapıyor gecikince.. o da ileride rahim kanserine neden oluyormuş..
canım bu ay radyasyona maruz kalıyor yumurtalıkların onun için korunmasını öneriyor doktorlar.. yumurtaların için yani. gebelik meydana gelirse anormal durumlar olabilrimiş.
canım ya öyle de şimdi erkek arkadaşım gitmemi istemiyor sinir oldum başta destek oluyordu neden böyle değişti anlamadım.. biraz zaman geçsin ikna ederim
şafak 14 tuncss her gün sayarıım ben
ben trabzon da görev yapıyorum canım sen nerdesin? glucophage asıl adıyla metformin hcl dir canım.. adları değişiklik gösterir.. sadece ben değil topiğin hepsi aynı derten muzdarip ve yüzde doksanımız metformin kullnıyoruz.. hiç bırakma metformini en az 3 ay kullan.. 3. aydan sonra yumurtlama geri gelebiliyor ve düzenli adet görmeye başlıyorsun. sonra da tabi ki kaliteli yumurtaların gelişiyor devamında da hamile kalabilrisin anatomik bir sorunun yoksa..sana bir kaç sorum var . kilo problemin var mı? aile de şeker hastalığı var mı ?
faydam dokunuyorsa ne mutlu canım bana..
filiz canım süsüne püsüne pek vakit ayırabiliyorsun.. ooohh ne güzel.. saçlar sarıya boyanmış solaryum falan .. keyif senin
napıyım valla canım yaaa ozen gostermesem kocamın cenesı durmaz cok severim süslenmeyı zaten kucuklugumden beri Eki Görüntüle 388089 düşün kızım olsa onu ne kokoş gıydırırım ayyy ne güzel offfffffffffff