- 9 Eylül 2011
- 1.565
- 0
ben de amelıyat olmasın dıyorum gerek yok kı, aşılama ıcın yeterınce sperm var zaten. kecıboynuuzyla sayısı ıkı katına cıktı zaten.bıraz daha ıcırırım yeter bence.önemlı olan hareketlılık zaten.canım varıkosAL amelıyatı sakın olmasın bunu hıc bır jınekolog onermıyor benım esım test yaptı dırek varıkosal dedı amelıyat gunu falan alıcaktık dusun sonra gıttık 1 ay sonra baska yerde yaptırdık ultrasyon falan cektırdık he bunun yanında sıgarayı bıraktı kecıboynuzu pekmezı ıctı 150 mılyonlara cıkmıstı 2 doktor baktı neden sıze varıkosal dedıler gayet hersey normal dedi .. suan 3 cü testı yapıcak esım bıktı ama ısrarlarıma dayanamadı Eki Görüntüle 386522
benım kendı doktorum profosor esımın 2 testınıde gosterdım hangısıne ınananacagını bılemedı sımdı bıdaha yaptırcaz test ama bu sperm testı cok hassas oldugu ıcın sadece o ısı yapan labaratuarlarda yaptırın dıyor doktorlar bızde ole yapıcaz bu sefer . dıer 2 sını ozel hastanede yaptırmıstım .
sonuç olarak dıyecegım amelıyat olmasın testı 1 ay sonra yenıleyın bence..
dun ebe bı arkadarşla da konustum rahım dısına alınmıyor dedi. Bı daha cekılcem bu sefer katater almamızı ıstedı ebe arkadas dıyor kı sanırım bu sefer tüplere gırecek kateterle.sıvı yerıne. :44:hadı hayrlısı olsun canımcım inşş bu fılmden sonra gebe kalırsın sansın dahada yaklasıyormus benım doktorum ole dıyor..rahmı dısarımı alıolarmıs bidahamı cekıcekler canımmm alah allah neden 1 tüp gozuktukiii 150 cok ıyıymıs off 450 bayılcam bıdakı ay acımıoo cok sanırım ohh valla bunu duymam süper oldu canım tşkkk ederimm çok çokEki Görüntüle 386584
sağol canım, bana doktorum korun demedı ama unuttu mu acaba :44: neden korunuluyor pekı?crimson rahim filmine çektirmene çok sevindim.. durmadan bir şeyler için acaba deyip düşünüyordun kendini bir sürü şey için strese sokuyordun.. en az senin kadar bende sevindim canım.. ne zman sonuçların belli olacak.. bir tüp kapalı bile olsa diğeri yeter sana merak etme.. hormon değerlerin düzene geldiği zman bebişin de gelir.. rahim filmi çektirdin ya bu ay muhtemelen korun demiştir doktorun ama diğer ay şanslısın canım hamile kalma ihtimalin yüksek.. stres yasak sana.. çok öpüyorum senii
sımdı okuldayım eve gıdeyım hemen cekıp koycam buraya, ama kapkaranlık benım de hıc gorunmuyorcanım fotoyu çek röntgenin buraya ekle bakalım benimkine benziyormuu.bende düzgün bir şekilde sağa geçişş vardı sanki sol taraf hiç yokmuş gibiydi.
muhtemelen benımkı de tıkalı, dun aksam mısafırlerım vardı cevap yazamadım, eve gıdeyım ılk ısım rontgenı koymak olacak.2 ci resmi paintte çizdim doktor çizmişti bana böyle birşey.sol taraftaki benim rahim şeklimmiş o yüzden ya tek tüplüyüm yada perde var diye düşündü .sağ taraftakide normal BİR KADININ RAHİM ŞEKLİ İMİŞ.