ooo bir Ankaralı daha buldum
o hastanede kuzenim doğum yapmıştı çok da memnundu.. gebelik takibini de orda yaptırmıştı.. ben de belki devlete gitmem gerekirse orayı tercih edebilirim.. bilmiyorum gelecek bana ne getirecek.. ama eşimde ben de doktorumu çok seviyoruz ve güveniyoruz. devlet hastanelerinde git gel yapıp günlerce oralarda sürüneceğimize 3yüz 5yüz fazla verir iyi muamele görürüz dedik.. ama bu süreç eğer uzun sürecekse o kadarını kaldıramayız..
gittiğim klinik yenimahallede. hmm çok da bilmiyorum Ankarayı ama ivedik caddesi orası sanırım, yenimahalle metro durağı civarında. ana cadde üzerinde zaten.. sitelerinde adres var. benim doktorum Sema Yıldırım. benim doktor harici 3-4 doktor daha var ama diğerleri hakkında hiçbirşey söylemem.. bu doktor işi göreceli bişey zaten.. ama en azından bir kez gidip görüşebilirsin.. sonuçta muayene ücreti 20 tl..
sormak istediğin bişey olursa he daim cevaplarım..
aaaaa
duymuyorum seni duymuyorum
şafak mafak yok
bol bol heyecan var.. ne olacaksa olsun modundayım bi an önce.. işin en zor kısmı burası.. beklemek..!!! Allah'ım kimseleri bekletme..
vakit imkan istek aşk şevk varsa bol bol çalışın
inşallah bir gün hamile kalabilirsem başka bir doktorda da hamile kalsam kesinlikle gideceğim tek doktor Sema hanım olur.. bir arkadaşım onunla doğum yaptı ve öyle memnun ki.. sezeryan yapacağım deyip durmuştu ama son dakika da doktorun gazı ile normal doğuruverdi.. o bile inanamıyor nasıl doğurduğuna
bu işte motivasyon çok önemli ve bunu da doktorum çok şükür sağlıyor..
belirti sormuşsun.. canım dur daha
eğer yumurtacık döllendi ise daha yoldadır herhalde ya da rahime tutunma aşamalarında..
progestan kullanıyorum, sabah1 akşam 2 tane.. midemi bulandırıyor o hap hiç sevmiyorum ama içiyorum mecburen.. bi de sürekli uyutuyor.. belirtilere takılmayacağım.. kendime söz verdim dinlemek yok her ağrıyı sancıyı yorumlamak, göğüslere bakıp bakıp rengi mi değişmiş ayy acıyo mu ki demek yok.. bu arada sanırım çatlatma iğnesinin etkisi ile dün göğüslerim iyice dolgunlaşıp ağrılı bir hal aldı.. bu benim en büyük adet belirtimdir aynı zamanda.. göğüslerim dolgunlaşıp dokununca acı verir.. bu belirti adetime yakın yok olursa belki umutlanabilirim.. ama onun haricinde hiçbir şeyi düşünmeyeceğim
inşallah Allah'ım bu konuda bana yardımcı olur da ben bu bekleme sürecini rahat atlatırım..
merhabalar.. bir yanlış bilgi olmuş düzeltmek istedim...
morfoloji dünya sağlık örgütü kriterlerinde %5 ila %14 normal kabul ediliyor, %5den aşağısı aşılama
tüp bebek önerilir diyor. %14den yukarısı da iyi kabul ediliyor.
bizim morfoloji %9 çıkmıştı ben çok üzülmüştüm o dönemde yaptığım araştırmalarda bunu da öğrenmiştim..