iyi çıkmış değerlerin busmai çok şükür.. benim de değerlerim yaklaşık böyle..
ama ben hamiş değilim.. busmai isim düşünüyor musun ne koyacaksınız bebişin ismini ?
diclemm canım benim çok stresli gördüm seni.. ilkin sakin olmaya çalışacağız pkoyu yenmenin en iyi yöntemlerinden biri bu.. soğan kürü ii gelir sana.. bir de canım aynı anda bir çok kürü uygulama derim.. bak metformin bile tek başına yeterli olabilir. o da en 3 kullanımla beraber yumrtlamayı geri getiriyor. ben 3 aydan 3 aya kendiliğinen adet oluyordum bu ay metforminle 2 aya geçmeden adet olabildim.. kaç mglık metformin alıyorsun canım?
metformin iyi geliyor canım .. sen neler yapıyorsun?
meslektaşmızısız canım.. bende bilgisayar öğretmeniyim senin bölümün gerçekten zor.. Allah sabırlar versin. sandoz ilacın markası canım.. farklı markalar da olabilir.. etken madde metformin hcl dir. neden bıraktın anlamadım canıım. topikte çoğu hanım metforminle hamile kaldı.. eğer mide bulantısı falan yaptıysa onlar geçici durumlar bende de öyle olmuştu.. şimdi hemen başla derim canım ..[/QU
mrb yeşil 87 kusura bakma canım gündüz çalıştığım için akşam ancak girebiliyorum. Sen nerde yaşıyorsun. Ben doktora gittim canım bana glucophage verdi canım. Sende bu sorunu yaşadın mı??