evet bicimcim bende 14 sabit biliyorum ama dediğin gibi oldu desene.. baya bi bekledi yumoşlar o zman çatlamak için
kimlere gezmeye gideceksin bicim ?oraya gitmişken orada da bir iki hasteneyle görüş derim canıım..rahim filmin için.
gaz çok normal 123m rahat ol canım.. asıl stresli dönemi alattın doktorların durmadan çelişkiler söylüyordu rahmiin için şimdi keyif zamanı
muhtemelen gözden kaçırmışımdır baharcım es geçer miyim hiç.. adetim dün geldi canım şu an müthiş ağrım var demekki yumurta çatlayınca böyle ağrı yapıyor bende.. bazı adetlerimde böle ağrı olmuyor... senden ne haber bahar?
crimson rahim filmine çektirmene çok sevindim.. durmadan bir şeyler için acaba deyip düşünüyordun kendini bir sürü şey için strese sokuyordun.. en az senin kadar bende sevindim canım.. ne zman sonuçların belli olacak.. bir tüp kapalı bile olsa diğeri yeter sana merak etme.. hormon değerlerin düzene geldiği zman bebişin de gelir.. rahim filmi çektirdin ya bu ay muhtemelen korun demiştir doktorun ama diğer ay şanslısın canım hamile kalma ihtimalin yüksek.. stres yasak sana..
çok öpüyorum senii
canım çok mahcup oldum şimdi
ben de geç bilinçlendim üniveristeye kadar düzensiz adetlerimi normal sanıyordum... :2: çok yanlışlarım var anlatamam..ve o zmana kadar doktor da normal demişti.. ne diyeyim o doktorlara yazıklar olsun.. sonra lekelenmeyle başlıyordu 10 gün sonra adetim gelmeye başlıyordu.. yine anlamıyordum ben ne de olsa normal demişti doktorlar. sonra cilt doktoruna yüzümdeki kıllar için lazer epilasyona gittim kadın pkolumusun dedi daha adını bilmezdim. ertesi gün beni jinekologa yolladı o zman öğrendim. ondan sonra savaş veriyorum cvr... küçük yaşta bilinçlendirebilsek kadınlarımızı.. saçlarım gitti en çok buna üzülüyorum.. Allah daha beterinden korusun hepimizi... bende seni çok öpüyorum her gün bebişinin gelişimini takip ediyorum...keretanın çok teyzesi var burada...
ebbry yorum yapacğım canım da bu adetinin 2. yda 3. günü sonuçları mı ?
canım metformin alıyor muusn ? artık pkolu hastalar bu ilaçla şifalarını buluyorlar.. kilo problemin var mı ? aile de genetik şeker hastası olan kimse var mı ?
bu arada aramıza hoşgeldin
gyaman canım fazla da sağa sola göz kırpma kaçırırlar seni.. güzel hanımsın