aynen gyaman canım yaa.. her ay yeniden umutla bekliyoruz 28. günü ama ne gelen var ne giden... :2:
iyi ediyorsun canım hava al gez dolaş biçim de istanbula gidecekmiş.. şöyle hepimiz yakın illerde olsak da yılda en az bir kere buluşsak ne güzel olurdu.. bizi en iyi yine biz anlıyoruz. daha kimseye anlatmıyorum pkolu olduğumu.. insanların çoğu fena yıprattı beni.. anneme kızın kısır mı diyen bile olmuş.. neyse ya aklıma geldikçe sinir oluyorum yine.. sen bana bakma kafayı dağıt.. nişantaşına da benden bir göz kırp..
evet ikimizde hava almaya gidiyoruz canım istanbula valla gerçekten bende isterdim toplanalım hepimiz bir yerde ne güzel olurdu düşünsene hepimiz hamile kalmışız sonunda ve buluşmaya karar vermişiz hepimizin elinde bir bebek ay ne güzel olurduuu
nişantaşımı sen iste ben nereye gidersem oraya göz kırparımm
ben geldim canlarım..
aşılamam oldu bitti
çok basit bir işlemmiş.. ufacık bir ağrı sızı yaşamadım ama son 10 dakkadır filan kasıklarımda ufak sızlamalar oluyor nedendir bilmem..
bu arada doktorum aşılama öncesi yumurtalıklarıma baktı ve yumoş çatlamış.. hemde çok yakın zamanda dedi kesesinin görünümünden.. şansımız çok yüksek olacak inanalım ki gelsin bebeğimiz dedi..
bir de spermleri inceleyen bayan çok iyi eşinin sonuçları dedi.. içeri bırakılan sperm 58 milyon, bunların %95i hareketli.. bu da aşılamadaki başarı oranını artıran birşeymiş.. inşallah iyi olacak herşey.. inanıyorum buna..
canım benim Allah razı olsun.. çok teşekkür ederim.. bende bugün doktor ve spermleri inceleyip hazırlayan bayanla konuşunca iyice aşılamada şansın öyle çok da bahsedilenler kadar az olmadığını anladım.. bu arada eşimin değerleri önceki teste göre çok daha iyi çıktı.. keçiboynuzu pekmezi yiyordu sabah akşam.. muhtemelen onun etkisi oldu.. umudumu yitirmiyorum herşey çok güzel olacak.. eğer bu ay tutmazsa da nasip kısmet üzülmek yok..
maşallah maşallahhhh bugün çoğu zamanımı aşılama geçirenlerin topiğinde geçirdim okuyorum en çok tutmayanlar genelde eşinde sorun olanlar oluyor canım buna çok dikkat ettim çok şükür ki eşinin sonuçları süpermiş inşallah benim eşiminde sonuçları güzel çıkar bende aşılamaya başlamadan bir kaç ay önce içirmeye başlıycam keçiboynuzlarını daha bir sürü şey düşünüyorum bomba gibi olsun dimi
ayy çok sevindim o zaman şansın çok artacak canım inşallah senin aşılaman da tuncss un ki gibi iyi geçer.... onun şansı çok yüksek....
inşallah hepimiz kavuşacağız bebeklerimize....
amin cnm benim inşallah bu yıl bizim yılımız olur ve hepimizin kucağı bebekle dolar