- 29 Kasım 2008
- 1.184
- 8
süper yaaaa bol bol yazışırız inşallahhhhhhhhhhhh sağlıklı olur bebeklerimizzz canım.ilk gebeliğin değilmi senin canımmm bilmiyordum bunuuu.canım tebrik ederim hadi bakalım inşallah benimde p.tesi kesem gözükür umarım, kalp atışı 7. haftada duyulur genelde ilk gebeliğimde öyle yapmışlardı hayırlısı inşallah
canlarım rabbım hayırlısı ıle kucagınıza almayı nasıp etsın inşallahh ..Eki Görüntüle 383867 Eki Görüntüle 383868 darısı bıze olsun bu ay gectı benım sımdı gunluk ıgnelere baslıcaz sanırım bu konuda tabı hıc bılgım yok nasıl ne bılmıyorum nolur kızlar sız hamişsiniz bizede dua edınnn Eki Görüntüle 383869 Eki Görüntüle 383870
canım bir tuncs var oda yeni başladı iğnelere.
canımsın ya rabbim sana ve eşine bagıslasın kucuk melegini... namazlarında ettıgın her duayı allahım kabul etsın ınsallah ıcınde bızımkılerıde:) nisandan cok umutluydum ama olmadı mayısa artık kısmet ................
filiz ben 2 aydır hep olacak diye hissediyordum heleki bu ay adetin 9 gününden beri ben hamileyim diyip durdum his mi pozitif düşüncemi bilmiyorummm.hatta bir ara yazmıştım ben bu ay çok inanıyordum ne oldu bana bugün umudum azaldı diye yazmıştım bundan 10 gün önceeee.