Merhaba canım özlettin kendini epeydir yoktun.Teşkler umarım sende iyisindir.
Hayırlısı olsun canım sınavın içinde başarılar dilerim.Alınca net sık sık gelirsin artık topiğe kendine iyi bak
İnşallah kötü birşey değildir canım aklına kötü şey getirme geçmesse doktora gidersin
Sendende Allah razı olsun canım aminnn inşallah hepimize nasip olur
Bende öyle birşeyler duymuştum göbeği düşme olayını.Allah bağışlasın yiğenlerinide darısıda sana ve bizlere olsun
Bende sabahları bazen kalkamıyorum hava değişimindende olabilir canım.Duphaston içiyorum canım tamam 8 gün içerim teşkler
İnşallah sende iyi bir doktor bulursunda güzel sonuçlar alırsın
Güzel dileklerin için teşkler canım.Allah sanada sağlıklı doğumlar nasip etsin ve bebeğine kavuştursun
Canım ben meryem suresinin hepsini okuyorum sabah namazından sonra ilk 30 ayeti okumak şartmı?Oruç tutulduğunu bende bilmiyordum Allah razı olsun bilgilendirdğin için.Yer gök duayla canım Allah'tan bekliyeceğiz herşeyi
şu meryem süresini bana ayrıntısı ile anlatırmısınız lütfen 40 tane ayet var hergün o 40 ayeti okuyacazzz.41 gün boyunca hergün 40 ayetimi okuyacaz...
tatlım hayırlısııı tabiki ama göğüslerde ağrı kısmı yok gibi demekki bu ayda KARAVANA
canım çok ama çok sağollll.inşallah seninde aşılşaman sorunsuz geçer ve hemen bebişine kavuşursun canımmmm.benim bu ayda olmadı herhalde göğüslerde ağrı sızı yok çünküüü.ayyy canım inşallah bu ay hamile kalırsında senden ricammm sakın unutma adetine 10 gün kala ne belirtilerin oldu diyeee.AYYY kız sanki kesin hamile kalacakmışsın gibi konuştum Allah mı söyletti neeee..
şu meryem süresini bana ayrıntısı ile anlatırmısınız lütfen 40 tane ayet var hergün o 40 ayeti okuyacazzz.41 gün boyunca hergün 40 ayetimi okuyacaz...
bende bu ay bal tarçın çörek otunu yapmak istiyorum oda yumurta geliştiyor değilmiii.bunu yapanlar bol bol yumurtlama akıntısı görmüşşş umarım bizde görürüz ve anlarız yumurtlama olduğunuuu.