canım ben kışın burda kötü hissediyorum kendimi zaten zor bir kıştı benim için babam için burdaki yaşamım için böyleyken bebeğe sarıp duruyorum neyseki yaz geliyor kendime geliyorum sanki kış uykusundan kalkmış gibiyim yazın oyalanacak çok şey bulabilirim her gün yüzüyorum güneşleniyorum yazları bana çok iyi geliyor yürümeyede başladım kahvaltıdan önce tempolu 40 dk yürüyorum
ne biliyim tatlım ya sabit gidiyor hala ama ateş düşük bence 36,4 eğer 36,6 falan olsaydı yine bir derece ümitlenirdim ama bu ateşle hiç sanmıyorum inşallah yanılıyorumdur
bence bu ateş ölçme yöntemi herşeyi normal bayanlar için sanırım güzel bir yöntem çok beklemeden bebeği gelsin diye kaç aydır yapıyorum tık yok
bende bir keresinde ne heveslenmiştim ateşim yüksek regli oldum ama söyle bir durum varmış mesela akşamüstü regli olcaksın regli olmadan bir saat önce bile ateş düşebiliyormuş biz tabi sabah erkenden baktığımız için anlamıyoruz ne olursa olsun bırakıcam artık anca gecikirsem sabah ateşimi ölçerim emin olmak için :44:
çokkk haklısın hayatım bu ay bırakıcam bir daha ölçmiycem yeter gerçekten fenalık geldi bir bakıyorum artık alışkanlık bile olmaya başlamıştı kurtulmam lazım
canım yaa çok saolasın nasıl olayım yeni bebekle oyalanıyorum duruyorum bugün eşim hoca getirdi bebeğin kulağına ezan okuyup ismini söylediler bebek çok huzursuzdu ağlıyıp duruyordu hoca geldi aynı zamanda benim nikahımı kıyan hoca ezanı okumaya başladı yavrum anında sustu ve gözlerini açtı ezan bitene kadar dinledi kendimi bahçeye zor attım hıçkıra hıçkıra ağladım öyle etkiledi ki beni ordaki ağlayan tek kişi bendim bu sıralar çok duygusalım kızlar herhalde baharın gelmesi beni çarptı