Ben 850 mglık kullanıyordum 2 yıl oldu nerdeyse ama okadar faydasını göremedim arkadaşlar 1000mglıktan bahsetti sağolsunlar.Dün sağlık ocağına gidip 1000 mglığını yazdırdım inşallah bunun faydasını görürüm.Senin adetler nasıldı?
Tiroit sorunumu var sendede?Bende yüksek çıktı tiroit az çalışıyormuş.İlaç verdi bana endokrin doktoru 3 ay kullan kontrole gel dedi.Senin tiroitin varsa doktor niye ilaç vermedi benmi yanlış anladım canım?:44:
Evet bahar27, daha doğrusu benimki fazla çalışıyor öyleyse, çünkü 0, 006 çıktı tiroidim, doktor baskılı dedi, ailede guatr rahatsızlığı olan var mı dedi. amcamın kızı zehirli guatrdan ameliyat olmuştu onu söyledim. tekrar kan değerlerime bakıldı T3 ve T4 normal çıktı bir de boynuma baktılar ultrasonla orda da normal görüntü olunca ilaca gerek görmedi.önümüzdeki ay için tekrar kan tahlili istedi.
Anladım canım sende tersi çıkmış ozaman.Kötü birşey olmadığına sevindim.Bendede yavaş çalıştığı için ilaç verdi belkide.Hayırlısı olsun hakkında inşallah sonucunda iyi çıkar
slm canım dün eczaneye gittim ilacı gösterdim varmıs ilaç ama ben sorarken vitex agnuscastus diye sordum hayıt tohumu kapsülü diye neyse dogrusu gösterip aldım 9,35 tl falandı galıba hemde fiyatı uygun aktarlarda satılanın fiyatı 60tl falandı prespektüsünü okudum özellikle siklus bozuklukları yazısı dikkatei mi çekti vee dedimki bugune kadar gitmediğim doktor kalamdı adet düzensizliği için neden hiçbir dkktor bu ialcı vermedı bana dedım okudukdan sonra içmeye karar verdim ve dün başladım bugun sabah içtim her sabah bir tane içecem inş.benimde adetlerim düzelir bide açmı tokmu karar veremedim canım ama sabah tok içtim.yardımın için sagol canım benım iniş.bende faydasını görürüm bu ilacın gönderdiğin linkler içinde sagol fırsat buldukca okuycam :))))
Hadi hayırlı olsun canım bizlerlede paylaş sonuçlarını belki bende başlıcam ileride merak ederim çünkü
İnşallah olumlu olur tedavin
bahar27 garip bir soru soracağım ama burcun ne canım.. ne kadar samimi muhabbetin var çok hoşuma gidiyor okurken.. sanki yıllardır tanışıyormuşuz gibime geliiyor.. aslında gerçek isimlerimizi bile bilmiyoruz.. yazdıklarını okudum doğru yoldasın.. tiroid için nasıl bir ilaç kullanıyorsun ? meraktan soruyorum tiroidle ilgili teorik biliyorum ama hangi ilaçlar kullanılıyor bilmiyorum..:44: kilo durumun nasıl oldu bir ara durdu demiştin şimdi verebiliyor muusn ? kilo verirken ile hormonların düzene girer merak etme belki hiç doktora uğramadan hamile bile kalabilirsin... yılmak yok pko dan kurtulmaya devam...
canım korkma rahim duvarının kalınlaşmasıyla alakalı bir durum.. bir güzel söktürmüş tarlusal.. çok mu gecikmişti adetin? eskilerde benim de öyle oluyordu doktora sormuştum nedenin bu olduğunu söylemişti..
evet öyle canım tiroidi direkt ilgilendiren hormonlar t3 t4 .. temiz çıkmasına sevindim sonuçlarına .. şimdi sırada istikrarlı olmak ve insülin direncini kırmak.. kolay gelsin
fazla yorma kendini busmai..
insanoğlu nankör sanırım üniveristede derdim ki şu okullar bitsin evimden çıkmayacağım .. eşref saatine mi ne geldi gerçekten de öyle oldu..
çok öpüyorum canım seni
Merhaba canım bugün giremedim gündüz baya sohbetler olmuş
Güzel yorumun için çok teşekkür ederim canım.Burcum Kova
Nebilim ya öyle yapı gereği soğuk değilim samimi oldummu biriyle ömrümce sürdürürüm o dostluğu ama kırılıncada tam kırılırım çok fazla kinci değilim.Benimde seninle sohbet etmek etmek hoşuma gidiyor.Evet dediğin gibi yıllardır tanışıyoruz sanki.Ben birazda duygusalım bundanda kaynaklanabilir.Tiroit ilacımın ismi Euthyrox.Bu arada diyetisyeni bırakmaya karar verdim az çok öğrendim neyin neolduğunu.Her gidişimde çok bir değişiklik olmuyor beslenme tablosu hemen hemen aynı şeyler oyüzden kendi azmimle devam etmeye karar verdim.80 tl ona vereceğime her ay kilo veririm bedenime göre kıyafet alırım
Nebilim para konusunda çok acımasız değilim kolaylıkla kazanılmıyor sonuçta
Şuan veriyorum canımda hiç belli olmuyor bir bakmışım aynı bir bakmışım düşmüş ama gram gram gidiyor
Sporuma devam ediyorum.Bide su içemiyordum bugün 2 litre şişeyi doldurdum şartladım kendimi bitirmek için napalım yoksa olmuyor.Dengeli olması lazım herşeyin.Elimden geldiğince yapıyorum işte canım.Senden ne haber nasılsın görüşmeyeli
Arkadaslar merhaba..
Öncelikle herkese geçmiş olsun ve Allah anne olmak isteyen herkese en kısa zamanda hayırlı haberler almayı nasip.
Bende pko'luyum ve anne olmak istiyorum yaklaşık 1 aydır glucophage kullanıyorum ama zayıflama açısından açıkcası pek bir faydasını görmedim ne yazıkki.
Bilmiyorum bununla ilgili geçmiş sayfalarda konusulmu ama ben yine de sormak istedim. Dr'um bana 1000'lik yazdı ama ben bir türlü bulamadığım için 850 mg'lık kullanıyorum. 1000 mg'lık kullananlar nereden buldunuz banada bilgi verir misiniz? Sanırım Glifor'da 1000'lik varmış ama kafama göre değiştirmek istemedim eğer glucophage bulursam ondan almak istiyorum.
Şimdiden herkese çok teşekkür ederim. Allah herkesin gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin insallah.
Hoşgeldin aramıza güzel dilkerin için teşkler Allah seninde gönlüne göre versin.Öncelikle ben 850 mglık kullnaıyordum glucophage.Nerdeyse 2 yıl oldu öyle kilo verdirmedi adetlerim çok düzelmedi.Burdan okuduğum bilgiler kadarıyla 1000 mg yazdırmaya karar verdim.Glucophagenin 1000 mglığı yok.Aslında içerikleri aynı sadece isimleri farklı yani sıkıntı etme kendine hangisi olursa farketmiyor canım
5-6 kilo fazlan var yediklerime de dikkat etmeye çalşıyorum ama korunma amacıyla 1 sene dk hapı kullandım beni çok zayıflatmıstı bırakınca 4-5 kilo aldım malesef. metformini günde 2 kere alıyorum. forumlarda okuyorum millet bir ayda 2-3 kilo veriyor acaba bende bi işe yaramadı mı dedim. bende hiç bulantı ve bas dönmeside yapmadı. ben glucophage 1000'lik bulamadım hangi eczaneye sorsam zor bulursun dediler, içerik olarak hepsi aynı sanırım 1000lik baska bişey kullansammı acaba diyorum.
Doğum kontrol ilacının zayıflattığına şaşırdım.Yukardada yazdığım gibi içerikleri aynı yani gliforda alabilirsin farketmiyor.Allah şifa versin
amin canım amin inş. :) bakalım benım suankı bahanem kılo daha dogrusu doktorumun zayıflayınca ne çıkartcaklar görcez
Benimde öyle aynen şuan kilo vereyim öyle tedavi diyorum bi bakarsın zayıflarken gelir bebekler bellimi olur canım
Bendede devam hepimize kkolay gelsinn
canım aklıma geldin bir soru sana : senin adetinin kaçıncı günü geçmişt demişsin ya acaba yumurtllamamı gerçekleşti diye belli akıntılar gördüm diye yazmışsın..? 12 . günden sonra bekleyebilrisin yumurtanın çatlayıp çatlamadığını ..
15 Martta adet olmuştum canım 5 gün sürdü.Belkide yumurtlama olmuştur inşallah
Kızlar merhaba, ben bu ay tedavime başladım tip bebek için, opum yarın... yavrucuklarımı doktoruma emenet edip evime dönücem hayırlısıyla. bu pkos belası dışında bir de bende çikolata kisti çıktı... Normal olma ihtimali hiç kalmadı... bir ay sonra da transferim var, transfere kadar biraz dinlendireyim vücudumu, çok hormon aldım bu ay. Dua edin olur mu. Ben hergün ediyorum, bu yola baş koymuş herkes için duacıyım. Allah bizlere bu yolda yardımcı olsın, sabrımızı inancımızı kaybetmeyelim. Hakkımızda hayırlısı
Allah hayırlı etsin inşallah kısa zamanda kavuşursun bebeklerine.
Hepimize nasip olur inşallah annelik
kızlar bilgisayar başımı ağırttı.. okuldada başındayım. geceye doğru gelirim hepiniizi öpüyorum
Dikkat et kendine canım.OKulda öyle evdede olunca haliyle etkilenirsin dinlen biraz bende öpüyorum görüşürüz.Bu arada senin burcun neydi yukarda yazmaya unutmuşumda