- 28 Ekim 2010
- 5.498
- 1
canım şimdilik metformin işe yarıyor... ama aklımda bulunacak :) çok sevindim senin için....sağol arkadaşım inşallah.herşey güzel olacak Biçim .hayıt hapı işe yarayacak demiştin hatırlıyormusun. yaradı bana arkadaşım düzenli yumurtlamayı sağlıyor alsana sende canım.belki sanada iyi gelecek.günde 1 tane içiyorsun çayı gibi değil.prolaktin+östörojen ve progesteron hormon dengesini düzenliyor. doktorlar bu ilacın hamile kalmayı kolaylaştırdığını söylüyorlar.
ay bende ilk kez görüyorum canım rahim filmi ama ben bir kalp gördüm içindeki o beyazlıklar ney acaba.
bu arada filmdeki beyaz iki kulak gibi görünen şey rahim....normalde ters üçgen gibi görünmesi gerekliydi ama bakalım doktor ne diyecek....
evet canım kıpırdanmadan durmak şartmış....canım bende çok kaldırdım bende 2 si çekilmedi sanırımm.hani ben dayanamayınca çok ağlayınca doktor devam etmedi caydı ama keşke caymasaydııı.
tatlım benimkinden çok farklı duruyor o beyazlıklar bende zaten sol hiç görünmüyor sağ dümdüz bayağı belli oluyor.seninkinde şu şüphem var orta tam dolmamış sanki.ortada perde olabilirmi acabaaa.
benimkinin şekli farklı ya ayrı iki rahim ya da dediğin gibi perde olabilir...
ama tüpler göründüğüne göre bence de açık canım ben de öyle yorumladım...seninki gayet net 2 tüpünde görünmüş.bendede sadece bir tüp var resmen.ama sende takıldığım nokta orta taraf dolmamış ikiye ayrılmış gibiiimi desem.bende mesela o ikiye ayrılma yokkk sol hiç yokkk.ayyyyy kız senin ki normal yaaaa.bende öbür tüp yok sanırım seninkinide görünce.ayyy nasıl ekledin bende ekleyebilirmiyim acabaaa.
BNGL33 SENDE ÇEKTİRMİŞTİN BİÇİMİNKİ NASIL GÖRÜNÜYOR SENCE CANIM.SENİNKİNDEN FARKLIMI DURUYOR.
ben beyaz duvarın üstünde tuttum ve flaşsız resmini çektim öyle ekledim buraya....
canm öncelikle çok geçmiş olsun bukadar acılı geçmesine üzüldüm demkki herkese göre değişen bişey.inşallah sonuçların iyi çıkarda çektiğin acıları unutturur sana.
inşallah çok sağol canım :) nasıl gidiyor hamilelik?
iyiyim tatlım nasıl olayım çok sevindim filmi atlatmana zor geçmiş ama olsun bitti gitti sonuçların önemli ben hiçbirşey hissetmemiştim inan biraz basınç o kadar iki saat sonrada regli ağrısına benzer ağrım olmuştu uyudum geçti bana antibiyotik falan vermemiştiler neden acaba :44::44:
babam iyi tatlım hala devam tedaviye nisanın onunda bitiyor son olarak film çekilcek bakalım bittimi bitmedimi öğrenicez Allahın izniyle
babanın durumu hep böyle iyi gitsin çok sevindirici....
antibiyotiği enfeksiyon riskine karşı veriyorlarmış ama demekki çok da gerekli değilki her doktor vermediğine göre....
inşallah benim sonucunuma da iyi derler...
Canım hoşgeldin geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah.Canım ya kıyamam zor geçti demekkiİnşallah sonuçların temiz güzel çıkar canım Allah güzel haberleri almayı nasip etsinKendini yorma ve dikkat et kendine öpüyorum seni canım
hoşbuldum canım sen nasıl oldun hormonal değerlerinde düzelmeler oldu mu? Tsh ında....
doktora bir göstereyim de hemen paylaşırım sonucu çok sağol ....
ben filmim farklı olduğundan burada paylaştım çünkü normal rahimin ters üçgen gibi olduğunu biliyorum... benimki öyle değil...kafamı kurcaladı
Son düzenleme: