evet canım sen bundan bahsetmiştin hatırlıyorum ama tercih onun tabi, bir ümit işte. tekrar yaptırır mı bilmiyorum ama çok yıprandı inşallah öyle bir sıkıntı gelmez başına
hayatım bir bakmışsın kendi kendine olmuş öyle olan çok var yeterki bebek stresinden kurtulsun inşallah biran önce bebeğini kucağına alır canım benimde bir tanıdğım 45 yaşında hamile diye sevindik ama dış gebelikmiş çok üzüldük çok geç evlenenlerden oda benimle beraber evlendi Allah yardımcıları olsun..
nasılsınız kızlar ?
iyi valla ne olsun tatlım sen nasılsın istanbuldayım bütün gün annemin evini temizledim
eşimde hep sultan derdi bana.. ühüü son zamanlarda hiç demediğini hatırlattın bak şimdi bana... hmm hatırlatayım da yine söylesin
bende hiçbişey yok.. oyunlara verdim kendimi.. psikopat gibi bi telefonda bi pcde oyun oynuyorum.. arada da battaniyemi örüyorum.. motif işleri bitti birleştirmem lazım aslında ama başlayamadım bi türlü işte..
benden iyi haber filan beklemeyin canım yaa.. progestana da başlamadım.. ne yapcağımı bilmiyorum.. hiç umudum yok hamişlikten ama inşallah uzun yıllar sonra kendiliğimden adet olacağım gibi geliyor.. çok gerginim ve göğüslerime dokunamıyorum bile.. çatlatma iğnesinin etkisi ile göğüslerim sanırım daha bi hassaslaştı.. bakalım işte bi 10 güne filan belli olur benim durumum..
sen nasılsın? sonuçlarını aldın mı?
hayatım ben iki kez çatlatma iğnesi kullandım ikisinde de hiç göğüsüm acımadı çokta iğneye bel bağlama belkide bebekten dolayı acıyordur bellimi olur :) inşallah cnm benim dediğim gibidir inşallah meleğin seninledir