- 18 Ekim 2011
- 815
- 1
ayyyy ya bende ölecem meraktan bakalım ne yazacak diye.eğer uygun filan derse ben hemen deneyecem umarım kullanış şeklinide yazar çünkü kimisi tohum ezilecek diyor kimisi ezilmeyecek diyorr.yeni kitabı çıkacakmış umarım en kısa zamanda çıkarda hayıtla ilgili bişeylerde olur içinde hemen alacam.
gerçi ben bu ay brokoli kürünü denemeyi düşünüyorum.çünkü tüplerim tıkalı diyenlere önce soğanı yapın sonra brokoliyi diye yazmış okudum bunu.ben soğanı 3 kür halinde yaptım bide brokoliyi deneyeyim diyorum.çünkü benim sol tüpüm hiç görünmedi ya sol tüpüm hiç yok yada tamamiyle tıkalı ondan göremediler bence.zaten kür 1 aylık bir deneyeyim diyorum inşallah faydasını görürüm.tekrar memlekete gidince hala hamile değilsem o dedikleri mahhalle ebesine gidecem çok insan tavsiye etti bana onu.bakalım artıkk umarım hiçbişeyi yapmamıza gerek kalmadan bebişlerimiz gelir inşallahhhhhhhh.
canım hayıt tohumu zaten serttir ve kolay kolay ezilmez ben ezmeye çalıştım çok az ezildi ama ben kullandığım zaman çok etkisini gördüm tavsiyede edebilirim daha önce yazdım mı bilmiyorum ama 1 hafta kullandım oluşmayan yumurtam oluştu büyüdü ve çatladı hamile kaldım mı yok kalmadım ama 1 haftada etkisini gördüğüm halde devam edemedim ama tekrar başlıcam aklımda 2 tane kür var 1 hayıt 2 soğan arbbim hepimizin gönlüne göre versin ...